XGN Doe Mee - Waar kijk jij naar uit in 2015?

  Na een kleine twee jaar geen sneeuw te hebben gezien, valt het witte goedje dan eindelijk weer in ons kikkerlandje. Hebben we toch nog een 'witte kerst'. Gelukkig is die 'derde' kerstdag mooi om lekker lui op de bank te hangen en te gamen. Welkom bij een gloednieuwe XGN Doe Mee!

  Vorige week vroegen wij aan jullie wat nou jullie favoriete kerstgame is. Een lastig vraagstuk, want hoeveel games zijn er eigenlijk alleen gericht op Kerstmis en alles daaromheen. Weinig, zo blijkt uit de reacties. Ja, dat fantastische level Freezeezy Peak uit Banjo Kazooie hoort er zeker bij, maar een game die specifiek op het kerstfeest is gericht - Chris Boers' dus - wint:

  Chris Boers - Level 7

  Voor mij is dat Christmas Lemmings. Er zijn sowieso niet zo heel veel kerstgames. Lemmings was altijd al leuk, maar deze volledig ver'kerstte' versie is heerlijk om te spelen. Tweede keus is trouwens de Android-game Ski Safari. Gewoon simpel de berg af skiën en de lawine voor blijven, over rotsen springen en Santa's rendier oppikken. Feitelijk een endless runner, maar erg vermakelijk.

  Zoals Chris Boers al zegt: er zijn sowieso niet zo heel veel kerstgames. Dat klopt, maar jullie kwamen toch met een paar leuke suggesties! De XGN Doe Mee maakt het daarom wat makkelijker voor deze laatste week van 2014 en schotelt die standaardvraag voor:

  Waar kijk jij naar uit in 2015?

  Die tijd van eindejaarslijstjes is voorbij en op XGN heb je vast al wel enkele specials gezien over de vijf leukste actie-games of de vijf engste horrortitels voor het komende jaar. Maar wat de XGN Doe Mee wil weten is waar jij naar uitkijkt in 2015.

  En dat mag van alles zijn: films, games, televisieseries, you name it! De enige voorwaarde is wel dat je er ook bij vertelt waarom jij zo verlangt naar The Witcher 3: Wild Hunt, het derde seizoen van House of Cards of Star Wars VII.

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en dan zien wij jullie terug in 2015. Dan wenst de XGN Doe Mee jullie een fijne jaarwisseling en pas op met al dat vuurwerk!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.