Kijk alle trailers van de Sony PlayStation persconferentie hier terug

Article
dinsdag, 12 augustus 2014 om 22:27
xgn google image
Tijdens de persconferentie van PlayStation werden tal van nieuwe games getoond. Deze gingen allemaal samen met mooie video's. Wij zetten ze voor je op een rijtje.
De Gamescom persconferentie van Sony PlayStation was gevuld met nieuwe trailers, van zowel nieuw onthulde games als bekende titels. Heb jij er een aantal gemist? Bekijk het in ons traileroverzicht van de Sony PlayStation persconferentie.

WiLD

Wild is een nieuwe online overlevingsgame. Het spel speelt zich 10,000 jaar geleden af toen mens en natuur nog één waren. Stap in de enorme wereld van Wild en zie te overleven.

Until Dawn

Until Dawn keert terug, exlcusief op de PlayStation 4. Stap in een intens horror avontuur en zie de nacht te overleven in Until Dawn.

Hollowpoint

Hollowpoint wordt op de Gamescom onthuld. De nieuwe 2D shooter zal verschijnen op de PlayStation 4 en PC in de lente van 2015.

Bloodborne

De eerste gameplay van Bloodborne werd op de Gamescom getoond. Bekijk deze trailer met bloedstollende beelden van het nieuwe Bloodborne, exclusief voor PlayStation 4.

The Tomorrow Children

Na een mislukt experiment ben jij de enige hoop om de mensheid terug te brengen tot haar oude glorie in de nieuwe game The Tomorrow Children.

Alienation

Alienation is de nieuwe shooter van Housemarque. Neem het op tegen duizenden aliens en knal je een weg naar het einde van de levels, exclusief op PlayStation 4.

Hellblade

Nieuw van Ninja Theory, de makers van Heavenly Sword, Enslaved en DMC, komt Hellblade, een exclusieve titel voor de PlayStation 4.
18442

Rime

Volg het verhaal van een jongen die zijn hersens moet gebruikenn om te overleven en onsnappen van een mysterieus eiland en een vreselijke vloek.

The Vanishing of Ethan Carter

The Vanishing of Ethan Carter is op de Gamescom 2014 aangekondigd. Ga op pad als detective en onderzoek een reeks brute moorden.

Destiny

Test jouw skills tegen de andere Guardians in Destiny in de competitieve multiplayer van de game. Op de Gamescom werd een nieuwe trailer hiervan getoond.

The Order: 1886

Nikola Tesla komt bij The Order om oorlog te voeren tegen de Half-Breeds. Gebruik zijn krachte wapens die getoond worden in deze trailer van Gamescom 2014.

Far Cry 4

Een nieuwe trailer voor Far Cry 4 is door Ubisoft tijdens Gamescom onthuld. In de Keys to Kyrat trailer staat de exclusieve PS3 en PS4 feature centraal. Dankzij de sleutels kunnen PlayStation gebruikers vrienden uitnodigen om twee uur lang de multiplayer van Far Cry 4 te spelen.

LittleBigPlanet 3

SackBoy is terug, en deze keer heeft hij zijn vrienden meegenomen. Ga aan de slag met Swoop, OddSock en Toggle in LittleBigPlanet 3 voor de PlayStation 3 en PS4.

Tearaway Unfolded

Tearaway komt naar de PlayStation 4. De game is volledig opnieuw gemaakt om van alle sterke punten van de PS4 gebruik te maken.
18443

InFAMOUS: First Light

Fetch is terug in eenn eigen avontuur. InFAMOUS First Light komt exclusief naar de PlayStation 4 vanaf 27 augustus.

The Hungry Horde

In The Hungry Horde moet je niet zombies verslaan, maar speel je juist als een horde zombies. Laat jouw horde groeien tot je niet meer te stoppen bent door de mensen!

DriveClub

Bekijk meer gameplay van DriveClub in deze gloednieuwe trailer vanaf de Gamescom. DriveClub zal op 8 oktober verschijnen, exclusief op de PlayStation 4.

Journey

Ontsnap naar een droomachtige wereld in Journey. Verken de enorme woestijn en kom nieuwe spelers tegen die jou op weg helpen naar je doel: de grote berg in de verte.

Murasaki Baby

Neem Baby's hand en help haar door een wereld vol nachtmerries te komen. Los samen met haar puzzels op en herenig Baby met haar moeder.

Hustle Kings

Maak je klaar voor een nieuwe ronde pool. Hustle Kings komt naar de PlayStation 4.

Populair Nieuws