Kerst kleding 2017 - 10 toffe kersttruien die elk feestje leuk maken!

Article
zaterdag, 23 december 2017 om 14:27
xgn google image
Vergeet mooie jurken en strakke pakken, het beste om tijdens het kerstfeest te dragen is een lelijke kersttrui! Maar dan wel een trui die past bij jou en je interesses natuurlijk. Daarom hebben we de kerst kleding 2017 voor geeks op een rijtje gezet, dan kun je vol trots de beste trui dragen.
Kersttruien zijn al een tijdje bijzonder populair. Waar je eerst nog netjes gekleed naar een kerstfeest ging, draag je nu de lelijkste trui die je kunt vinden, zonder schaamte. Maar kersttruien zijn natuurlijk nog leuker wanneer ze passen bij je hobby, dus we hebben een aantal leuke truien voor je verzameld. Misschien vind je hier wel de basis van je nieuwe outfit!

10. Pokémon

Iemand uit de jaren negentig kan kerst het beste vieren met een trui waar Ash en Pikachu op staan. Onze helden van de Pokémon televisieserie hebben al aardig wat kerstavonden meegemaakt dus waarom nodig je ze niet eens uit tijdens jou feestje? En daarmee bedoelen we natuurlijk dat je dit shirt kunt kopen en dragen. Het staat je vast fantastisch!
kerst kleding 2017
Je kunt de trui kopen bij bol.com voor 49 euro.

9. Mario

Ben je iemand die altijd alle muntjes verzamelt in Mario games dan kun je dit nu laten zien met een speciale trui! En wat is er nu leuker om op je trui te hebben dan de klassieke en ouderwetse Mario? Met deze trui maak je absoluut de blits op het aankomende kerstfeest. En misschien motiveert het wel en krijg je wat munten als kerstcadeau. Of je krijgt een Maria game, dat zou vet zijn!
kerst kleding 2017
Je kunt de trui kopen bij bol.com voor 40,50 euro.

8. PlayStation

Ben je een echte PlayStation fan, dan is dit de trui voor jou. Met het PlayStation logo en de karakteristieke knoppen van een PlayStation-controller op je trui kun jij laten zien welke console jouw favoriet is. En heb je nu geen feestje om heen te gaan tijdens kerst, trek dan deze trui aan en game de hele avond door op je PlayStation. Zo heb je toch nog een speciale avond!
kerst kleding 2017
Je kunt de trui kopen bij bol.com voor 49 euro.

7. Star Wars

Niet alleen gamers kunnen rekenen op een stijlvolle trui tijdens kerst. Ook als je fan bent van Star Wars dan kun je deze toffe trui kopen. Een Star Trooper is niet meteen het eerste waar je aan denkt bij kerst, maar wie weet kom je wel een andere fan tegen en brengen jullie de kerst door pratend over jullie favoriete filmreeks. En anders kun je in ieder geval laten zien dat je een trotse Star Wars fan bent.
kerst kleding 2017
Je kunt de trui kopen bij toffekersttruien.nl voor 65 euro.

6. Batman

Voor de fans van superhelden is er natuurlijk ook een trui om te dragen. En welke superheld is er nu meer verbonden met kerst dan Batman? Daarom hebben wij deze Batman trui voor je, op die manier kun je er stoer uitzien, ook al draag je een gebreide trui met sneeuwvlokjes er op. Want het zijn wel sneeuwvlokjes die afgewisseld worden met het Batman logo!
kerst kleding 2017
Je kunt de trui kopen bij toffekersttruien.nl voor 44,95 euro.

5. Zelda

Wil je de kerstdagen doorbrengen in Hyrule, maar moet je bij je familie op bezoek? Wees niet getreurd, want ook hier hebben we een trui voor! Deze geweldige groene kersttrui met een Zelda-thema laat zien dat jouw echte loyaliteit bij het koninkrijk van Hyrule ligt. Na het feest kun je dan mooi weer de Switch opstarten en verder gaan met Breath of the Wild.
kerst kleding 2017
Je kunt de trui kopen bij toffekersttruien.nl voor 49,99 euro.

4. Game of Thrones

Met iemand genaamd John Snow in de hoofdrol verwacht je natuurlijk een kersttrui en deze trui laat niets te wensen over. Voor iedere fan van Game of Thrones die wel van een grapje houdt, hebben we deze Let It Snow trui uitgekozen. Het leuke aan deze trui is dat iedereen de grap zal begrijpen, zelfs je moeder. Dat hopen we dan tenminste.
kerst kleding 2017
Je kunt de trui kopen op etsy.com voor 27,03 euro.

3. Stranger Things

Ze gebruiken kerstlichtjes in Stranger Things dus natuurlijk is er kersttrui van deze show. Deze trui heeft precies de vibe die Stranger Things fans willen. Lichtjes, rode tekst en het lijkt net alsof de trui minstens dertig jaar oud is. Wij zeggen, kopen die hap! Dan breng je de kerstdagen door in stijl.
kerst kleding 2017
Je kunt de trui kopen op etsy.com voor 22,28 euro.

2. Harry Potter

Kerstmis wordt uitvoerig gevierd op Zweinstein, dus waarom neem je als tovenaarsleerling geen trui die dat kerstgevoel perfect weergeeft. Zoals deze mooie, rode trui die zelfs de dreuzels een fijne kerst wenst. Dreuzels zijn misschien niet zo cool als tovenaars, maar ze mogen best een fijne kerst hebben, toch? Niet dat zij een magisch kerstdiner hebben op school, maar dat maakt het zijn van een tovenaar nou net weer leuker dan het zijn van een dreuzel.
kerst kleding 2017
Je kunt de trui kopen op etsy.com voor 24,34 euro.
122903

1. Street Fighter

Wat straalt er nu beter de kerstgedachte uit dan een goed potje Street Fighter? Lekker er op los rammen en je vrienden compleet kapotmaken met combos is toch het beste om tijdens kerst te doen? En daarom zetten we deze trui van Street Fighter boven aan ons lijstje. Als jij Ryu speelt en de ander Ken, of andersom natuurlijk, kun je deze trui zelfs naspelen in de game! Behalve het sneeuwvlokje natuurlijk, dat is er voor de show.
kerst kleding 2017
Je kunt deze trui kopen op fruugo.nl voor 41,95 euro.

Kerst kleding 2017 voor nerds – Echt lelijk, echt leuk

Deze truien draag je natuurlijk alleen maar tijdens een kerstfeest, want op elk ander moment zijn ze te lelijk voor woorden. Maar tijdens kerst gaan we los en kunnen e deze afgrijselijke truien dragen. Dat is maar goed ook, want ze zijn eigenlijk super leuk. Ga jij een kersttrui dragen deze kerst? Laat het ons weten in de comments!