Just Dance 2017 gameplay - Danser vs. Just Dance 2017

  De game Just Dance 2017 is eindelijk hier. Om te kijken hoe goed een danser het zou doen in Just Dance 2017, lieten wij een echte danser de game uitproberen. Onze Djimon probeerde, met zijn achtergrond als danser, een zo hoog mogelijke score te halen inde game. Bekijk hier de Just Dance 2017 gameplay video!

  Just Dance 2017 is het nieuwste deel in de Just Dance-franchise. In Just Dance worden al jouw moves met de camera op je console, een Kinect-sensor, de PlayStation Camera of met een controller zoals de Wii remotes, geregistreerd. Kies een lied en volg de bewegingen op je scherm om een zo hoog mogelijke score te halen.

  Een echte danser in de Just Dance 2017 gameplay video

  Om te kijken hoe goed een echte danser het kan opnemen tegen Just Dance, lieten wij redactielid Djimon een poging wagen in de game. Hij heeft namelijk zeven jaar ervaring met dansen. Djimon nam het op tegen de computer met als doel om de hoogste score, vijf sterren, te halen bij een liedje naar keuze. Of hem dat lukt, kan je bovenaan de pagina bekijken!

  Wil je weten of Just Dance 2017 ook wat voor jou is? Lees dan ook onze Just Dance 2017 review waar we je meer vertellen over de game!

  Just Dance 2017

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.