Deze 10 Jump Force characters willen we nog graag zien strijden

  Jump Force is vorige week uitgebracht door Bandai Namco en één van de meest bekende Jump Force features is het aantal aan speelbare personages. Het aantal is al heel groot en bestaat uit namen van vele anime -en mangafranchises, maar welke personages ontbreken nog? Je ziet hier welke Jump Force characters we nog graag willen zien!

  Jump Force bevat natuurlijk allerlei Shonen Jump personages, maar daar laten we ons niet door tegenhouden. In deze lijst staan ook gewoon personages die we voor het eerst zagen buiten Shonen Jump. Dit aangezien fightinggames wel vaker gast personages toevoegen en dat zou bij Jump Force dan ook een fantastische toevoeging zijn.

  10. Gintoki Sakata

  We beginnen deze lijst met Jump Force characters die we nog graag willen zien met Gintoki Sakata. Dit personage ken je van manga/anime Gin Tama, waarin Gintoki dus het hoofdpersonage is waar de serie zich op baseert. Gintoki wordt in Gin Tama geïntroduceerd als rebelse samurai. Hij geloofde namelijk niet meer in de zaak om eindeloos tegen aliens te blijven vechten die de fictieve wereld van Gin Tama binnengedrongen.

  Het zou hartstikke leuk zijn om met deze samurai aan de slag te gaan in Jump Force. Lekker tegen andere ninja’s en samoerai’s het gevecht aangaan. Hoe leuk zo het zijn om met Sakata tegen iemand als Goku of Monkey D. Luffy te vechten? Wij stellen het in ieder geval zeker op prijs.

  9. Kefla

  Op nummer negen in deze lijst met Jump Force characters die wij in de toekomst nog graag willen zien staat Dragon Ball personage Kefla. Deze vrouwelijke Saiyan is erg brutaal, sterk en streeft altijd naar het uiterste. Ze noemt Goku’s Super Saiyan aanvallen ‘lame’ en dat mag wel even genoemd worden. Dit is een personage dat Jump Force nodig heeft, iemand die het allemaal niet zo serieus neemt.

  Kefla heeft oneindige kracht en dat zie je dan ook in de anime. Ze kan in de anime zelfs Goku aan en dat spreekt op zichzelf al boekdelen. Niet dat ze dat gevecht uiteindelijk zou winnen, maar ze maakt zeker een grote kans.

  8. Denji

  Op nummer acht in deze lijst met Jump Force characters die wij in de toekomst nog graag willen zien staat Denji. Denji is het hoofdpersonage in Japanse animeserie Chainsaw Man. Denji heeft een aparte superkracht, of nou ja, kracht. Hij heeft een hond aan zijn zijde die net als hijzelf een grote kettingzaag gebruikt om zijn vijanden mee te verslaan.

  Zijn hond heet Pochita en is een zogenaamde duivel-hond en werd door Denji gered waardoor hij nu voor altijd loyaal aan hem is. Nadat Denji dreigde dood te gaan, zorgde Pochita ervoor dat hij een tweede leven kreeg als Chainsaw Man. Het personage is hilarisch en kan voor leuke afwisseling zorgen in vergelijking met de andere Jump Force personages.

  7. Kazuma Kiryu

  Op nummer zeven in deze lijst met Jump Force characters die we nog graag willen zien staat Kazuma Kiryu uit Japanse gameserie Yakuza. Na zes games lang als Kiryu klappen uit te mogen delen in de Yakuza-serie is het nu tijd voor wat anders. Al helemaal nu het slotstuk uit is gebracht. Het zou dan ook leuk zijn om Kiryu te zien in Jump Force.

  Kiryu is een echte vechtersbaas en dat kan hem nog eens goed van pas komen in Jump Force. Hij is daarnaast ook nog eens verrassend aardig, wat je in eerste instantie niet verwacht van iemand die in de bajes heeft gezeten. Een goede toevoeging voor Jump Force al zeggen we zelf.

  6. Meliodas

  Op nummer zes in deze lijst met Jump Force characters die we nog graag willen zien staat Meliodas. Meliodas is een personage uit animeserie The Seven Deadly Sins en staat ook wel bekend als de ‘Dragon’s Sin of Wrath’. Meliodas ziet er misschien wel als een kind uit, maar is eigenlijk al meer dan drieduizend jaar oud. Ondanks dat hij er misschien jong uitziet, is hij bovendien heel erg gespierd en extreem sterk.

  Hij draagt het zogenaamde Broken Sword op zijn rug met zich mee en is niet bang die te gebruiken. Meliodas is voor niemand bang en houdt ervan om tijdens zijn gevechten hier en daar een grapje te maken. Niks mis mee toch? Laten we hopen dat Meliodas in een DLC, of op een andere manier, naar Jump Force komt.

  5. Saitama

  Op nummer vijf in deze lijst met Jump Force characters die we nog graag willen zien staat Saitama. Deze kale animevechter wordt ook wel One Punch Man genoemd, dat vanwege de naam van de animeserie, maar ook vanwege zijn kracht iemand met maar liefst één stoot knocked-out te slaan.

  De One Punch Man zou een goede, en nodige, toevoeging zijn aan Jump Force. Dat vanwege zijn krachten en iconische uiterlijk, maar ook vanwege zijn deelname aan de wekelijkse Shonen Jump mangas. Hierdoor zien we hem al een stukje sneller naar de game komen dan sommige andere personages op deze lijst.

  4. Eren Yeager

  Op nummer vier in deze lijst met Jump Force characters die we nog graag willen zien staat Eren Yeager. Eren Yeager is de hoofdpersoon in animeserie Attack on Titan en maakte zogenaamd deel uit van het Survey Corps. Toen hij klein was maakte hij mee hoe zijn moeder werd opgegeten door een Titan. Sindsdien heeft hij gezworen alle Titans op aarde uit te roeien.

  We zullen zijn mogelijke aanvallen niet verklappen in verband met spoilers, maar het zou zeker een personage zijn waarmee we aan de slag willen. Yeager zou een goede toevoeging aan Jump Force zijn vanwege zijn goede achtergrondverhaal en zijn brute aanvallen. Hij heeft daarnaast ook nog eens unieke krachten net als alle andere characters waardoor hij een waardige tegenstander zou zijn.

  3. Uchiha Sasuke

  Op de derde plek in deze lijst met Jump Force characters die we nog graag willen zien staat Uchiha Sasuke. Sasuke komt uit de animeserie Naruto en maakt daarin deel uit van de Uchiha clan, de meest krachtige ninjafamilie in de serie. Sasuke is goed bevriend met Naruto, de hoofdpersoon van de serie, en Sakura. Hij verlaat hen alleen omdat hij zich niet sterk genoeg voelt en sterker wil worden.

  Uchiha Sasuke is in een latere manga sequel een soort anti-held in zijn dorp en beschermt degenen die er wonen. Hij zou een goede toevoeging zijn aan Jump Force. Met Uchiha breidt je het rooster van vechters uit en ook nog eens het aantal aan Naruto personages. Daarnaast kan hij ook nog eens heel goed vechten en dus is het een win-win situatie voor Naruto-fans.

  2. Gohan

  Het zilver in deze lijst met Jump Force characters die we graag willen zien wordt veroverd door Dragon Ball personage Gohan. Er zitten al wat Dragon Ball personages in Jump Force, maar waarom niet beter maken wat al heel goed is? Dat kun je doen door Gohan toe te voegen aan het al uitgebreide rooster van vechters.

  Gohan is de zoon van Goku en Chi-Chi. Hij is daarentegen niet echt zoals zijn vader Goku, die al wel in Jump Force zit. Gohan is meer beschermend tegenover degenen die hij lief heeft en vecht alleen als zijn naasten in gevaar zijn. Een echte freedom fighter die zeker niet slecht zou zijn voor een spel als Jump Force, toch?

  1. Edward Elric

  De eerste plek in deze lijst met Jump Force characters die we nog graag willen zien gaat naar Edward Elric uit animeserie Fullmetal Alchemist. Hij is de hoofdpersoon in deze serie en dat is hij niet voor niets. Hij verloor op jonge leeftijd namelijk zijn rechterarm en linkerbeen en kreeg daarom als jongste persoon ooit protheses/robotarmen en- benen.

  Elric heeft een personage die niet echt als volwassen kan worden gezien, want hij is eigenwijs en heeft altijd een doel voor ogen. Zijn protheses kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt, waaronder het in de pan te hakken van zijn vijanden. Wij zouden Edward Elric heel graag in Jump Force willen zien om het vechtfestijn nog groter te maken!

  Deze 10 Jump Force characters willen we nog graag zien strijden

  Dat zijn de tien Jump Force characters die wij nog graag in het pas uitgekomen vechtspel willen terugzien. Welke van deze namen zouden jullie graag willen terugzien? Laat het ons weten in de reacties!

  Jump Force

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.