Wat was jouw hoogtepunt van deze E3? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 18 juni 2016 om 15:00
xgn google image
Het was het weekje weer wel zeg; een E3 met veel mooie aankondigingen en talloze titels. Wie heeft de E3 eigenlijk gewonnen? Nee, die vraag stellen we vandaag niet. Vandaag vragen we wat jouw hoogtepunt was van deze E3. Welkom bij de Doe Mee!
De laatste keer was onze vraagstelling wat jullie nu de beste platformer vinden. Net voordat de E3 ging aftrappen, dachten wij het even rustig aan te doen. En jullie volgens ons ook, aangezien we weinig reacties hadden. Niks aan de hand, we moeten roeien met de riemen die we hebben. Een vaste gast in deze wekelijkse vraagstelling is JediKiller-Jango en wederom is hij aan het woord:
Voor jou is het misschien de makkelijkste vraag ooit, en daar moet je dan ook content mee zijn JediKiller-Jango. Voor anderen, waaronder de XGN Doe Mee zelf, is het nog wel een hoofdpijndossiertje. Rayman 2: The Great Escape, zoals m1997 zei is schitterend en briljant, maar Super Mario Galaxy heeft diezelfde superlatieven. En zo kunnen er nog wel veel meer games worden beschreven.
Enfin, even genoeg daarover. De XGN Doe Mee richt zich nog één keertje op de E3 en dan zal het een jaar stil zijn rondom het game-evenement; we beloven het. Er werd veel getoond, zoals een kleinere Xbox One, veel The Legend of Zelda: Breath of Wild, God of War en veel meer. Maar wat was nu het tofste? Wij vragen dan ook:

Wat was jouw hoogtepunt van deze E3?

Zoveel om te kiezen. Het kan iets kleins zijn, zoals een indie-game die je graag wilt spelen, of bijster groot. Denk hierbij aan de releasedatum van The Last Guardian. De Doe Mee zelf kiest trouwens voor We Happy Few als hoogtepunt, maar misschien staat hij daar alleen in. Of niet? Laat ons weten in de reacties hieronder wat jou hoogtepunt van deze E3 was en vertel er ook even bij WAAROM dat zo is. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Tot dan!