Wat is jouw favoriete FromSoftware game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 23 maart 2019 om 15:00
xgn google image
De titels van FromSoftware zijn stuk voor stuk uniek en de gamers die ervan houden natuurlijk ook. Elke keer weer jezelf tergen om een stukje verder te komen. Met de nieuwste titel, Sekiro: Shadows Die Twice, is de XGN Doe Mee benieuwd: wat is jouw favoriete FromSoftware game? Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer ging onze vraagstelling over de eventuele verwachtingen rondom Borderlands 3. Aanstaande week vindt er namelijk een grootste onthulling plaats door Gearbox Software en naar alle waarschijnlijkheid wordt dat het langverwachte Borderlands 3. Plectrum is in ieder geval benieuwd:
Het zijn inderdaad punten die misschien wel voorbij gaan komen in Borderlands 3. Een soort toepassingssysteem voor je wapens, à la Fallout 4, zou eigenlijk wel passen bij Borderlands, want de game(s) staan bekend om hun duizenden unieke wapens. Al zou het principe van looten dan wel een beetje ondersneeuwen.
Goed, van Borderlands 3 gaan wij naar Sekiro: Shadows Die Twice. FromSoftware’s nieuwste titel is sinds gisteren verkrijgbaar en natuurlijk zullen er weer vele gamers zich wagen aan de game om vervolgens weer opnieuw en opnieuw te beginnen. Want ook Sekiro heeft, zoals we inmiddels mogen verwachten, dezelfde genadeloze moeilijkheid, zoals onze Jimmy aangaf in zijn review. Onze vraag gaat over de FromSoftware games in het algemeen:

Wat is jouw favoriete FromSoftware game?

Van Demon Souls tot Dark Souls en natuurlijk Bloodborne; enorme werelden met veel monsters die erop uit zijn om jou uit te schakelen. Maar FromSoftware heeft ook Armored Core en meerdere JRPG’s gemaakt die in het westen iets minder bekend zijn. Maar wat is jouw favoriet?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM dat jouw favoriete FromSoftware game is. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws

Laatste Reacties