Wat was jouw favoriete moment van de E3? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 20 juni 2015 om 15:00
xgn google image
Het was weer een flink drukke week hier op XGN: persconferenties volgen, veel artikelen typen en natuurlijk tussendoor ook nog de nieuwste games spelen. Nee, geen klaagzang, we vinden het heerlijk. En de XGN Doe Mee blijft nog even in die roze wolk die de E3 heet.
Een week geleden vroegen wij aan jullie waar jullie het meeste naar uitkeken bij de E3. Fallout 4 passeerde natuurlijk de revue, maar wat te denken aan The Last Guardian, Shenmue 3, Ghost Recon Wildlands en nog veel meer moois. Maar het ging de XGN Doe Mee toch echt om jouw mening en waar jij nu naar uitkeek. En volgens ons is dat thijsknvb:
Waarschijnlijk ben je dan niet teleurgesteld in Microsoft thijsknvb, aangezien die even wat mondjes open lieten vallen met hun Hololens. Virtual Reality Gaming is aan een flinke opmars bezig en het moment van Microsoft met Minecraft tijdens haar persconferentie laat zien wat er misschien mogelijk is in zoveel jaar tijd.
Maar goed, we laten de verwachtingen even liggen, aangezien de E3 er nu alweer op zit. Nu gaan we logischerwijs verder met het vervolg. Want:

Wat is jouw favoriete moment van de E3?

Dat er flink wat toffe momenten waren de afgelopen E3 is een understatement: de aankondiging van het langverwachte Shenmue 3, een nieuwe Ghost Recon game of simpelweg de eerste gameplaybeelden van Fallout 4. We zijn weer flink verwend afgelopen week.
Maar het gaat de Doe Mee om jullie mening! Dus vertel ons in de reacties hieronder wat nou jouw favoriete moment van de E3 is en vertel ook even bij WAAROM dat nou is. Want het kan zo maar zijn dat je al eeuwenlang wacht op een bepaalde game – remake FFVII? Wij lezen het graag en dan zien we je volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee!

Populair Nieuws