Wat is jouw beste game van het jaar? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 22 december 2018 om 17:06
xgn google image
Kerstvakantie. Wat zal dat voor velen fijn in de oren klinken. De XGN Doe Mee vindt het ook fijn om te horen, maar is vooral benieuwd naar jullie mening over jouw beste game van het jaar. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden wilden wij dolgraag weten wat jullie verwachten van The Outer Worlds, de nieuwste RPG in wording van Obsidian Entertainment; de originele maker van Fallout. De game werd tijdens The Game Awards aangekondigd en beloofd een meeslepende RPG te worden. Of dat zo is, zien we in de toekomst. Spiral ziet het al helemaal voor zich:
Misschien wordt The Outer Worlds wel de RPG die Fallout 76 eigenlijk had moeten worden. Maar dat is natuurlijk makkelijk praten net nadat Bethesda’s nieuwste game is uitgekomen en we nog bijna niks weten over The Outer Worlds. Een releasedatum is namelijk nog niet bekendgemaakt.
Goed, de kerstdagen naderen en de kerstvakantie is officieel begonnen! De eerste eindejaarslijstjes druppelen binnen en de XGN Doe Mee houdt het deze keer dan ook simpel:

Wat is jouw beste game van het jaar?

Want 2018 was wederom een top gamejaar. Grote titels als God of War, Red Dead Redemption 2, Spider-Man, Monster Hunter World en Assassin’s Creed Odyssey of kleinere games als Return of the Obra Dinn, Celeste, Hollow Knight of andere games. Maar van dat enorme scala aan titels, wat was nou jouw beste game van het jaar?
Laat het ons hieronder weten in de reacties en vertel er ook even bij WAAROM juist die titel jouw beste game van het jaar is. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. De XGN Doe Mee wenst jullie ook een fijn weekend en fijne feestdagen!

Populair Nieuws

Laatste Reacties