Beste kerstcadeaus 2018 - Kerstcadeautjes voor onder de 30 euro

Article
zaterdag, 22 december 2018 om 16:01
beste kerstcadeaus 2018 kerstcadeautjes voor onder de 30 euro 143562
Het is altijd maar weer de vraag wat je aan een 'geek' moet geven voor kerst. Meestal zijn games, gadgets of accessoires nou niet de goedkoopste dingen om te geven, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Dit zijn de beste kerstcadeaus voor gamers in 2018 onder de 30 euro.

10. Sweex Virtual Reality bril

Vr-brillen komen tegenwoordig in alle soorten en maten. Zo kan de prijs van een vr-bril al snel oplopen tot een paar honderd euro. Een vr-bril hoeft alleen helemaal niet duur te zijn. Veel games zijn ideaal voor op de vr-bril, kijk naar games als Rollercoaster, Galaxy, Overflight en Dragon Front. Er kan zowel een iPhone als een Samsung ingeklikt worden.
Het is een comfortabele vr-bril met 3D-functies voor smartphones tussen de 3,5 en 6 inch. De lens is verstelbaar, de lenzen beschikker over nanocoating en is geschikt voor augmented reality. De Sweex Virual Reality bril is namelijk maar 19.95 euro op cameranu.nl. Een perfect cadeau voor een gamer.
143564 1

9. Central Perk koffiemok

How you doin’? Tijdens de koude decembermaand heb je al snel behoefte aan een lekkere warme drank als koffie of chocolademelk. Wat is er nou leuker dan koffiedrinken uit een Central Perk mok, bekend van de Amerikaanse serie Friends. Je maakt elke serieliefhebber blij met deze mok.
De mok kost 9,81 euro bij bol.com en is van goede kwaliteit. De mok kan gewoon in de magnetron, voor de warme chocolademelk, en is vaatwasser bestendig. Dus plof lekker neer op de bank om uit te buiken van het kerstdiner en zet Friends op terwijl je uit deze mok dringt. Merry Christmas!
143565

8. Bresser BR-145 Flexibele Tablethouder

Heb je ook wel eens dat je na het kijken van een film of serie tijdens het eten last van je nek krijgt? Dat kan heel onprettig zijn, zeker als de film twee uur of langer duurt. Het kan ook zo zijn dat je tijdens het gamen je tablet als tweede scherm gebruikt, maar die niet op hetzelfde oogniveau als je PC zit.
Al die problemen worden verholpen met de Universele Tablethouder. Klem de houder vast aan je bureau of tafel en klik je tablet erin. Met de flexibele arm die aan de houder zit kun je hem perfect afstellen op de goede hoogte. Je kan er overigens ook je telefoon in vastklemmen. Het beste aan deze tablethouder is de prijs: 11,95 euro bij kamera-express.nl. Perfect voor de filmliefhebber én gamer.
143566

7. Selfie-ring met lichtrand

In de koude wintermaanden wordt er uiteraard door veel mensen Kerstmis gevierd. Wat is er nou leuker dan met de hele familie op de foto te gaan terwijl je allemaal een foute kersttrui draagt? Dan heb je een groot probleem, want het is pikdonker buiten.
Je kan dan natuurlijk je flitsfunctie op je telefoon gebruiken, maar die werkt niet altijd even goed. Hij kan kapotgaan of zorgt voor rode ogen op een foto. Er is een oplossing: een Selfiering voor op je smartphone. Je bevestigt hem simpel op je telefoon en hij schijnt vervolgens ledverlichting door de hele kamer heen. Er zitten 36 ledlichtjes op, genoeg licht dus! De lichtring kost 10,49 bij bol.com.
143567 14

6. Nintendo Switch stuurset

Het racen op de Switch met vrienden kan misschien tegenvallen door de kleine Joy-Cons die je dan vast moet houden. Voor spellen als Super Mario Kart 8 Deluxe, V-Rally 4, Horizon Chase Turbo en MotoGP 18 is deze stuurset ideaal.
Klik je Joy-Con in het stuurtje en je hebt een betere race-ervaring! De knoppen onder aan de Joy-Con zijn ook met het stuur nog goed te gebruiken. Een perfect kerstcadeau voor gamers die van racegames op de Nintendo Switch houden. Het stuursetje is namelijk helemaal niet duur. Voor 17,95 euro krijg je van bol.com twee stuurtjes en een leuke race-rvaring thuisgestuurd.
143568 15

5. 11-11: Memories Retold

De game kreeg van ons niet voor niets een 8 als beoordeling. Het is een prachtige game voor als je je tijdens de wintermaanden wilt verdiepen in de Eerste Wereldoorlog. 11-11: Memories Retold is ook nog eens relatief goedkoop, 25 euro, en dus perfect als een kerstcadeau voor gamers. De game is bespeelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Lees onze volledige 11-11: Memories Retold review.

4. Spyro Reignited Trilogy

De Spyro Reignited Trilogy bestaat uit drie delen: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon. Mooie graphics, sprookjesachtige personages, prachtige muziek en goede puzzels. De game kreeg van ons een 7,5 als cijfer. Spyro is door veel gamers geliefd en daarom het perfecte kerstcadeau voor gamers. Spyro Reignited Trilogy kost 29 euro voor PlayStation 4 en Xbox One.
143570 2

3. Bioscoopbon

Een veel gegeven cadeau met Kerstmis is een bioscoopbon. Heel begrijpelijk, zo kun je met een bon naar twee of meer films naar keuze. Zo hoef je geen nieuwe films te missen! Pak je popcorn erbij en neem wat te drinken want je hoeft je de wintermaand niet te vervelen met een bioscoopbon.
Je kan zelf beslissen hoeveel tegoed je op een bioscoopbon zet. Eigenlijk maakt het niet uit hoeveel je erop zet, met een bioscoopbon heb je gegarandeerd kijkplezier. Bestel je bioscoopbon via bioscoopbon.nl online! Je kan de bon gebruiken voor alle bioscopen. (Vue, Kinepolis, Euroscoop, Pathé en meer)
143571

2. Netflix of HBO-abonnement

Perfect voor de kerst: lekker onder een dekentje met warme chocomel op de bank films en series kijken. Als je het nog niet had, Netflix en HBO bieden daarbij uitkomst. Met een groot aanbod aan series en films hoef je je nooit te vervelen. Bekijk onze special over de beste Netflix series voor de kerst. Netfix kost 10,99 euro per maand en hbo 14,95 euro.
Wat moet je dan kiezen? Netflix of hbo? Dat is natuurlijk een lastige vraag, zeker als je series wilt zien van beide streamservices. Voor Game of Thrones, VICE, Westworld, True Detective en The Wire moet je bij hbo zijn. Voor series als bijvoorbeeld House of Cards, Riverdale, The Walking Dead, Breaking Bad en Sons of Anarchy moet je op Netflix zijn. Als je alles wilt zien, neem je natuurlijk beide.
143572

1. Tracer Game Keypad – Avenger Universeel

De Tracer Avenger Game Keypad is perfect voor de pc-gamer. De keypad zorgt voor extra comfort en optimaliseert je game door het keyboard. Het toetsenbordje geeft de gamer polsondersteuning, zodat je arm een aantal uur gamen beter aankan. Het toetsenbord moet via usb worden verbonden.
Perfect als kerstcadeau, want deze fijne keypad kost maar 24,95 euro bij bol.com en kan dus met gemak onder de kerstboom worden gelegd. De kwaliteit is voor deze prijsklasse zeker aan te raden.

Populair Nieuws