Alle Joker film met Joaquin Phoenix details op een rij

  We hebben al eerder alle details over de film van de Joker - de gloednieuwe film met Joaquin Phoenix - op een rijtje gezet, maar er zijn ondertussen een aantal nieuwe details bekendgemaakt. Daarom staan hieronder alle details onder elkaar, handig in een overzicht!

  Warner Bros. Pictures

  5. Iets meer details over het verhaal

  Er kwamen steeds meer details over bijvoorbeeld de make-up en het personage dat Phoenix van de Joker maakt, maar er was eigenlijk nog niets bekend over het verhaal. Wat we al wisten is dat het verhaal gaat over Arthur Fleck, die uitgekotst wordt door de maatschappij. Hij zit figuurlijk gezien in de put en het feit dat hij wordt afgeranseld door pestkoppen helpt daar niet bij. Hierdoor raakt de mislukte clown geïsoleerd.

  Nu is het ook bekend geworden dat het een origin-story is. We gaan namelijk zien hoe Fleck begon als een comedian en al zijn mislukkingen zich opstapelde in zijn jonge jaren tot krankzinnigheid. Dit zorgt natuurlijk er natuurlijk voor dat hij The Clown Prince of Crime wordt.

  Warner Bros. Pictures

  4. De Joker heeft nu een look

  De laatste keer dat we de details over de Joker film onder elkaar zetten, had de groenharige clown nog niet echt een look. Er was toen pas een enkele foto vrijgegeven van Phoenix die in een Instagramvideo voor een paar seconden te zien was. Nu zijn we een tijd verder en zijn er steeds meer beelden te vinden van Joaquin Phoenix als de Joker.

  Ondertussen is zelfs de filmposter bekendgemaakt op de Instagrampagina van Todd Phillips - de regisseur van de film - waarin we de clownprins in een stilstaand actiebeeld kunnen zien. Met de tekst “Put On A Happy Face” zien we Phoenix in volle glorie omhoog kijken in de make-up van de Joker.

  Naast deze poster zijn er over het internet verschillende andere beelden rond aan het gaan van Phoenix waarin hij volledig in zijn kostuum te vinden is. Ook kostuumloze foto’s van de nog normale Arthur Fleck zijn op het internet te vinden.

  Teaser trailer tomorrow. #JokerMovie

  Een bericht gedeeld door Todd Phillips (@toddphillips1) op 2 Apr 2019 om 8:34 (PDT)

  Warner Bros. Pictures

  3. Er wordt niks rooskleurig gemaakt

  In de allereerste teaser is het al te zien: de maatschappij kotst Arthur uit. Ze mishandelen hem - zowel fysiek als mentaal - en maken hem helemaal kapot. Arthur wordt gebroken tot het punt dat hij van de pijn niks meer voelt en alleen maar zijn pijn weg kan lachen, omdat hij krankzinnig aan het worden is. Er zullen wat heftige scènes zitten in de film en wij kunnen eigenlijk niet wachten.

  In de nieuwe Joker film met Joaquin Phoenix is Warner Bros. Pictures dan ook niet vies van wat geweld. Van alles wat al onthuld is, kun je als kijker duidelijk zien dat het een erg donkere en dramatische film gaat worden. Van een trieste clown die aan het roken is terwijl hij huilt en zijn make-up uitloopt tot manisch gelach dat niet bij de situatie past. De film lijkt niet een typische superheldenfilm te worden, maar juist een thriller die (ook) toegankelijk is voor iedereen die niets heeft met superhelden.

  Warner Bros. Pictures

  2. De cast

  Naast Joaquin Phoenix spelen er nog een aantal andere acteurs mee in de Joker film. Robert De Niro zal bijvorbeeld een rol gaan vertolken in de superschurkenfilm. Deze acteur heeft ontzettend veel grote rollen gespeeld in films als Silver Linings Playbook, The Godfather: Part II en Dirty Grandpa. Naast De Niro en Joaquin Phoenix zal ook Zazie Beetz een rol gaan spelen in de film van de Joker. Beetz is te herkenen van haar recentere rollen in Deadpool 2 en de serie Atlanta.

  Verder is een andere belangrijke rol weggelegd voor de jonge Dante Pereira-Olson, die de rol speelt van Bruce Wayne in zijn vroegere leven. Bruce Wayne ken je misschien al, maar voor de mensen die geen idee hebben wie hij is: hij is Batman. Wat zijn rol zal gaan worden in de film moeten we nog even afwachten, maar de connectie met het DC universum is er in ieder geval. In de trailer zie je bijvoorbeeld hoe Arthur een glimlach op de snoet van Bruce forceert.

  Warner Bros. Pictures

  1. Joaquins acteerwerk

  Een van de belangrijkste elementen van Joker is natuurlijk het feit dat Joaquin Phoenix de hoofdrol zal gaan vertolken van de bekende Batman-schurk. Deze acteur is bekend van rollen in films als Gladiator en Walk the Line. Phoenix heeft ondertussen al een aantal prijzen gewonnen en aantal nominaties gehad voor zijn prestaties. Denk aan een Oscar nominatie voor bijvoorbeeld The Master en een Golden Globe Award voor Walk the Line.

  Wij hopen dan ook bij de film over de Joker dat Joaquin het niveau naar zo’n hoog level weet te laten stijgen dat hij er een prijs voor wint. Wij zouden na het meesterwerk dat legende Heath Ledger creërde wel weer een Joker willen hebben die op hetzelfde niveau weet te komen. Met Phoenix' recente acteerwerk heeft hij zeker de potentie om zijn Joker naar zo’n niveau te brengen dat hij met Ledger zou kunnen vechten voor de eerste plaats in onze special over de beste Jokers.

  De Joker film met Joaquin Phoenix

  We moeten nog even wachten, want de film komt pas in oktober uit. Wat vind jij van de teaser trailer van de film van de Joker met Joaquin Phoenix? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.