Fighting With My Family - De 5 grappigste momenten uit de film!

  Fighting With My Family gaat over Paige, een jonge worstelfanaat die samen met haar broer auditie mag doen voor WWE (World Wrestling Entertainment). Hun geluk blijft daar niet bij, want ze krijgen de unieke kans om de enige echte Dwayne ‘The Rock’ te ontmoeten! De film zit vol met hilarische momenten en wij zetten de 5 grappigste voor je op een rij. Let op: deze special bevat spoilers.

  © 2018 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

  5. WWE kwalificatie in Londen

  In de eerste helft van de film moeten Paige en haar broer zich bewijzen tegenover Hutch, de talent scout van de WWE. Hij doet er alles aan om de deelnemers voor schut te zetten. Zo maakt hij bijvoorbeeld grappen over het lange haar van een van de deelnemers en spreekt hij de mannen aan met 'dames'.

  Dit moment is een van de grappige scènes uit Fighting with My Family, omdat het op een hilarische manier toont hoe Hutch in elkaar steekt. Hij probeert met harde humor de potentiële worstelaars gereed te maken voor het harde leven van de WWE. Iets dat je in het volgende humoristische moment ook terugziet.

  4. 'I'm gonna blow you ... out of the water'

  Helaas voor Zak wordt alleen zijn zus Paige toegelaten tot het zware trainingsprogramma om in de WWE te komen. Paige gaat in haar eentje op een spannende reis naar Amerika. Hier krijgt ze een ontzettend intensief trainingsprogramma, waarin ze alles uit de kast moet halen om over te blijven als één van de kandidaten.

  Tijdens haar verblijf in Amerika ontmoet ze een paar andere dames, die ieder een eigen reden hebben voor hun deelname aan de training. Scout Hutch wil dat de kandidaten één voor één een kleine toespraak houden. Met deze toespraak is het de bedoeling dat de kandidaten uiteindelijk de harten van het publiek veroveren. De toespraken leiden tot hilarische uitspraken.

  Zo wil één van de kandidaten overtuigend overkomen door te zeggen "I'm gonna blow you out of the water.'' In principe geen slechte uitspraak, maar ze houdt een te lange pauze tussen 'blow you' en 'out of the water', waardoor de slogan erg ongemakkelijk klinkt.

  3. Ongemakkelijke ontmoeting

  Je kent het wel: je hebt een super leuke vriend of vriendin die je aan je ouders wil voorstellen, dus probeer je je zo goed en zo netjes mogelijk voor te doen. Als je pech hebt kan dit soms nog wel eens tot ongemakkelijke situaties leiden. Dit geldt ook voor Zak met zijn vriendin. Terwijl zijn schoonfamilie ontzettend netjes en snobberig is, bestaat de familie van Zak uit echte worstelaars. Tijdens een gezamenlijk etentje, vertelt de vader van Zak dat hij een tijdje in de bak heeft gezeten voor bankovervallen en geweldplegingen. Tja... zo maak je natuurlijk niet meteen een goede indruk.

  Daar blijft het niet bij, want als de schoonouders van Zak vragen hoe zijn ouders elkaar ontmoet hebben, zijn ze heel eerlijk. Net even iets te eerlijk zelfs... De twee worstelfanaten zeggen elkaar ontmoet te hebben in de dieptepunten van hun levens. Zijn moeder was namelijk suïcidaal en zijn vader zat middenin het criminele circuit. Erg romantisch dus...

  Het contrast tussen nette ouders en ouders die (groffe) grappen maken over seks is nogal groot. Dit zorgt dan ook niet voor niets voor ongemakkelijke situaties. Daarom is deze scène een van de grappigste momenten uit de film.

  2. The Rock belt naar de ouders van Paige

  Stel je voor dat je vlak voor een grote worstelwedstrijd de telefoon opneemt en de persoon aan de andere kant van de lijn zegt dat hij Dwayne 'The Rock' Johnson heet. Wat zou jij dan doen? De vader van Paige weet het wel: hij vindt het de grootste onzin die hij ooit heeft gehoord en drukt hem weg.

  Wat Paiges vader niet door heeft, is dat The Rock écht belde. Dit zorgt voor een hilarische situatie en wordt aangesterkt als Paige en Dwayne opnieuw naar Londen bellen. De ouders van Paige zijn net als zij fanatieke worstelfanaten en grote fans van The Rock. Deze scène is daarom absoluut een van de grappigste uit Fighting with My Family.

  1. De eerste ontmoeting met The Rock

  Het ontmoeten van één van je grootste idolen is een droom van heel veel mensen. Voor Paige en haar broer Zak wordt deze droom werkelijkheid als ze oog in oog komen te staan met The Rock. Deze kans laten ze niet aan zich voorbij schieten, dus beginnen ze hem om allerlei tips en suggesties te vragen.

  Meerdere keren probeert The Rock van het gesprek weg te lopen, maar dit lukt hem keer op keer niet. Als de twee vragen om een laatste tip, brandt de worstelaar helemaal los. Als een soort rapper maakt hij een opmerking waarin hij de broer en zus twee afgekeurde Harry Potter personages noemt. De manier waarop The Rock reageert in combinatie met de aanloop er naartoe, maakt dit het leukste moment uit Fighting with My Family.

  Fighting With My Family is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.

  Meer artikelen over Fighting With My Family

  Wil je meer over de film lezen? Lees dan vooral ons artikel over 5 redenen waarom je Fighting With My Family moet kijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.