James Bond 2015 'Spectre' - Wat weten we tot nu toe?

  De tweede Bond-film van regisseur Sam Mendes wordt al een tijdje gefilmd. Daniel Craig zal de rol van 007 in James Bond 2015, genaamd 'Spectre' opnieuw op zich nemen. James Bond Spectre staat gepland voor 6 november 2015. Wij zetten alle weetjes op een rijtje.

  Een cryptische boodschap uit James Bonds verleden leidt tot de ontmaskering van een sinistere organisatie. Ralph Fiennes neemt de rol van M. voor het eerst volledig op zich en levert een politieke strijd om de geheime dienst staande te houden. Aan James Bond de taak om de verschrikkelijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

  Poster

  De nieuwste poster van James Bond toont Daniel Craig met zijn vertrouwde wapen en duidelijke de titel SPECTRE.

  James Bond 2015 Spectre

  Op de vorige teaser poster zagen we een kogelgat en gebroken glas in combinatie met het 007 logo en de titelaankondiging.

  James Bond 2015 Spectre

  James Bond Spectre informatie

  De teaser poster werd vergezeld met informatie over de film. De cast in de 24ste Bond film bestaat uit Daniel Craig (James Bond), Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Léa Seydoux (Bond Girl Madeline Swann), Dave Bautista (Hinx), Rory Kinnear (Tanner) en Monica Bellucci (Bond girl Lucia Scarra), Stephanie Sigman (Bond Girl Estrella), Andrew Scott (MI6-lid Denby) en Christoph Waltz (Oberhauser). Overigens gaf Professor Stephen Hawking aan een bad guy te willen spelen in Spectre, alleen werd hij niet gecast.

  De opnames vinden plaats in grote steden als Rabat (Marokko), Rome, Mexico-stad en in Oostenrijk. Mexico heeft maar liefst 20 miljoen betaald om in de nieuwste Bond film geen Mexicaanse schurk voor te laten komen. Het land wil een positief imago opdoen en verwacht een hoop indrukwekkende beelden van hun Bond Girl Estrella en Mexico-stad.

  In Rome werden eerdere opnames verboden met de speciaal voor James Bond Spectre gemaakte Aston Martin DB-10. Verschillende fonteinen en gebouwen staan op de erf goed lijst en zullen door de actiescenes beschadigd kunnen worden.

  James Bond Spectre 2015

  Hoe de achtervolgingsscène in Rome opgelost is, zien we waarschijnlijk pas in november 2015. De nieuwste James Bond film Spectre wordt ook door andere problemen geteisterd. Maar liefst vijf Range Rover Sport modellen die speciaal gemaakt waren voor James Bond Spectre werden in Duitsland gestolen.

  Eerder brak een crew lid meerdere botten bij een crash van de camerawagen en blesseerde Daniel Craig zijn knie een week daarvoor. Daarnaast werd er tijdens de Sony hack een vroegtijdig script van James Bond Spectre gelekt. Om alle problemen nog erger te maken, kwam uit een interne memo van Sony tijdens de Sony hack informatie over de overschrijding van het budget van 300 miljoen.

  De James Bond 2015 film 'Spectre' bestaat nu al uit een hoop goede verhalen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.