iPhone 6 - Ga jij 'm halen?

  Het is weer herfst en dat betekent naast een zieke kalender vol gamereleases uiteraard een nieuwe Apple iPhone. We zijn alweer beland bij de iPhone 6, die gister onthuld werd samen met de luxe variant, de iPhone 6 Plus. Trek jij je portemonnee open voor Apple's nieuwste smartphone? De XGN redactie laat in ieder geval weten of het een must buy is.

  Calvin

  Nee, ik ga de iPhone 6 op dit moment niet halen. Op dit moment ben ik in het bezit van een iPhone 5 en deze bevalt prima. Althans, dat deed hij... tot het glas van mijn scherm vorige week op de vloer kapot kletterde. Toch ben ik erg blij als ik hem weer op mag halen bij de reparateur. Wat ik vind van het grotere scherm van de iPhone 6? Niet bepaald mijn ding. Ik koos expres voor mijn huidige iPhone 5, omdat ik hem zo makkelijk in mijn broekzak mee kan nemen.

  Laura

  Ik ga de iPhone 6 niet halen omdat ik een lekkere grote Samsung note 3 heb die ik geweldig vind om op te werken en Netflix op te kijken. Bovendien haalt m'n vriend 'm, dus als ik er iets op wil doen of uitproberen dan kan dat altijd, als hij 'm niet op de grond flikkert waardoor 't scherm aan diggelen is!

  Rick

  Nee, niet vanaf het begin. Het is natuurlijk hartstikke fijn dat hij net weer een tikkie sneller is en ook wat groter, maar daarvoor koop ik niet direct een nieuwe iPhone. Apple Pay is wel een fantastisch idee, maar laat het eerst maar eens in Nederland werken voordat we té enthousiast worden.

  Ralph

  Nee, ik ga geen iPhone 6 halen. Ik ben geen fan van de restricties die worden opgelegd aan de iPhone, ik houd juist van de vele opties die Android wel biedt, zoals een compleet aangepaste user interface. Bovendien vind ik alle iPhones veel te duur voor wat ze te bieden hebben, helemaal tegenover andere telefoons die betere specificaties in huis hebben en ook nog eens goedkoper zijn.

  Johan

  Nee, ik ga geen iPhone 6 halen. Ik heb momenteel de iPhone 4S, en om eerlijk te zijn kan ik daar alles mee wat ik wil. De iPhone 6 is misschien tof als je een echte tech-geek bent en het nieuwste van het nieuwste wilt hebben, maar zolang ik kan sms'en, bellen en surfen op het internet, heb ik nog geen nieuwe dure smartphone nodig.

  Mariëlle

  Ik ga heel origineel zijn en ook nee zeggen. Ik koop sowieso nooit de nieuwste iPhone op het moment van release simpelweg omdat het de duur is. Als ik het geld ervoor had was het wellicht een ander verhaal geweest. Ik heb een iPhone 4, en net zoals Johan zegt: daar kan ik alles mee doen wat ik wil. Dat extra grote scherm hoeft voor mij ook niet.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.