Hyrule Warriors Legends - Een overzicht van de DLC

Article
zaterdag, 26 maart 2016 om 9:45
xgn google image
Terwijl Hyrule Warriors Legends al vol met verschillende content zit, komt er toch nog een lading DLC aan. In dit artikel vind je een overzicht van de DLC.
Na het succes van de DLC van Hyrule Warriors voor de Wii U is het natuurlijk niet gek dat ook Hyrule Warriors Legends een betaalde uitbreiding krijgt.
Vier verschillende pakketten worden per kwartaal aangeboden. Door middel van een seizoenspas kan je de DLC ook allemaal in één keer aanschaffen. De DLC zal dan automatisch worden toegevoegd aan je spel wanneer het uit komt.
Bij het aanschaffen van de seizoenspas krijg je als bonus een gloednieuwe in-game kostuum voor Ganondorf gebaseerd op zijn The Legend of Zelda: The Wind Waker outfit.
Drie van de vier DLC pakketten zullen ook beschikbaar worden voor Hyrule Warriors voor de Wii U. Echter krijgt de Wii U versie alleen nieuwe personages en wapens, en geen Adventure Mode maps of My Fairy kostuums.
Vanaf 25 maart 2016 is ook het personage Medli uit The Legend of Zelda: The Wind Waker gratis te downloaden voor zowel de Hyrule Warriors Legends en Hyrule Warriors.
Hyrule Warriors Legends â Een overzicht van de DLC
88256
De Legend of Hyrule Pack, of te wel de seizoenspas is beschikbaar vanaf 25 maart en komt in drie verschillende vormen:
  • Nintendo 3DS Only Season Pass:

Deze is alleen voor Hyrule Warriors Legends en hier betaal je €14,99 voor.
  • Wii U Only Season Pass:

Deze is alleen voor Hyrule Warriors en hier betaal je €9,99 voor. Aangezien de Wii U geen nieuwe Adventure Mode maps en My Fairy kostuums krijgt ligt de prijs lager.
  • Nintendo 3DS + Wii U Season Pass:

Deze is voor zowel Hyrule Warriors Legends en Hyrule Warriors. Hier betaal je €16,99 voor.
Hyrule Warriors Legends â Een overzicht van de DLC
De inhoud van de pakketten zien er als volgt uit.

The Master Wind Waker Pack

Het eerste pakket, het Master Wind Waker pakket komt laat in de lente van 2016 uit en is alleen beschikbaar voor de Nintendo 3DS. Het pakket zal een gloednieuwe Adventure Map en 16 nieuwe kostuums voor de My Fairy modus.
Dit pakket kost los €1,99.

The Link’s Awakening Pack

Het tweede pakket, het Link’s Awakening pakket komt in de zomer van 2016 uit en is beschikbaar voor zowel de 3DS als Wii U. Het pakket bevat een nieuw speelbaar personage, een nieuw wapen voor Linkle, een nieuwe Adventure Mode map en 16 nieuwe kostuums voor de My Fairy modus.
Wie dit nieuwe personage is, blijft nog even onbekend. Wij gokken zelf op een personage uit de Game Boy game Link’s Awakening zoals Marin of haar vader Tarin, of misschien zelfs wel de Wind Fish. Dat zou tof zijn.
Alleen de 3DS versie kost dit pakket €6,99. Voor alleen de Wii U betaal je €4,99 en voor beide ben je €8,99 kwijt.
88257

The Phantom Hourglass & Spirit Tracks

Het derde pakket, het Phantom Hourglass & Spirit Tracks pakket komt in de herfst van 2016 uit en is beschikbaar voor zowel de 3DS als Wii U. Het pakket bevat een nieuw speelbaar personage, een nieuw wapen voor Toon Link, een nieuwe Adventure Mode map en 15 nieuwe My Fairy kostuums.
Wij gokken er op dat het nieuwe personage uit dit pakket Linebeck uit Phantom Hourglass is, maar ook de geest van Toon Zelda of Toon Link met zijn trein uit Spirit Tracks maken kans wat ons betreft.
Alleen de 3DS versie kost dit pakket €6,99. Voor alleen de Wii U betaal je €4,99 en voor beiden ben je €8,99 kwijt.

The A Link Between Worlds Pack

Het vierde en laatste pakket, het Link Between Worlds pakket komt in de winter van 2016 uit en is beschikbaar voor zowel de 3DS als Wii U. Het pakket bevat twee nieuwe speelbare personages, een nieuwe Adventure Mode map en 15 nieuwe My Fairy kostuums.
Ook deze twee nieuwe personages zijn nog onbekend. Onze gok? Yuga en Ravio uit A Link Between Worlds voor de 3DS.
Hyrule Warriors Legends â Een overzicht van de DLC
Naast al deze DLC kan je alle nieuwe Hyrule Warriors Legends personages ook aanschaffen voor de Wii U. Dit is een perfect alternatief voor mensen die Hyrule Warriors Legends niet willen kopen.
Dit pakket bevat de nieuwe 3DS personages Tetra, King Daphnes, Toon Link, Skull Kid en Linkle, en de drietand voor Ganondorf. De nieuwe wapens van het tweede en derde pakket van de DLC zullen ook niet beschikbaar zijn zo lang je Linkle en Toon Link niet bezit.
Dit pakket exclusief voor de Wii U zal €11,99 kosten.
Hyrule Warriors Legends ligt vanaf 25 maart in de winkel. Benieuwd naar deze game? Lees onze review en pre-order de game zodat je er bij de release gelijk mee aan de slag kunt!