HyperX CES 2016 - de belangrijkste onthullingen op een rijtje

Article
vrijdag, 08 januari 2016 om 12:54
xgn google image
Tijdens CES 2016 gisteren had ook HyperX de mogelijkheid om nieuwe producten te introduceren en kwam ook met details over al eerder aangekondigde producten. Om een goed overzicht te geven hebben we hier de belangrijkste HyperX CES 2016 onthullingen op een rijtje gezet.

Kingston HyperX Cloud X

HyperX heeft al een tijdje de eerste plaats ingenomen in de wereld van beste gaming headsets met de HyperX Cloud headset en komt nu dan ook met nieuwe versies waaronder de HyperX Cloud X. Met deze headset heeft het bedrijf besloten om in de console wereld te duiken en brengt de Cloud X uit speciaal voor de Xbox One. HyperX heeft deze headset in samenwerkingen met Microsoft geproduceerd.
De oorschelpen van de headset zijn gecreëerd met hetzelfde memory foam als de PC versie, waardoor het zeker urenlang comfort biedt. De headset heeft ook een compleet nieuw design gekregen en de kleuren matchen precies met de exclusieve elite controller van de Xbox One. Je kunt nu direct je headset in de controller pluggen, waardoor je meteen alle knoppen en volumeregelaars bij de hand hebt.
De kwaliteit van de Cloud X is zoals bij voorgaande modellen zeer hoog, waardoor geluiden van buitenaf meteen wegvallen zodra je de headset opzet. Ook de bas is goed in balans, waardoor bijvoorbeeld explosies een stuk realistischer klinken. Een prijs werd tijdens de presentatie nog niet vermeld, maar wel wordt de headset in juni 2016 verwacht uit te komen.

HyperX Cloud Revolver

De HyperX Cloud Revolver is misschien wel de beste headset van HyperX tot nu toe en slaat met zijn geweldige features ook met gemak de eerder verschenen Cloud II. De Revolver is ook de eerste headset van HyperX die volledig door het bedrijf geproduceerd is, zonder hulp van andere organisaties.
De Revolver heeft naast een gloednieuw design nog meer andere features gekregen waaronder een nieuwe 50mm driver. Dit zorgt ervoor dat het geluid van de Revolver nog beter klinkt dan de vorige modellen. Het geluid klinkt nu veel voller en natuurlijk waardoor je ook meer een virtual gevoel krijgt. Naast dit model komt er ook een USB 7.1 Dolby versie uit en een analoge stereo versie met dezelfde driver.
Ook de microfoon heeft een make-over gekregen en is ook verwijderbaar. De kwaliteit van de microfoon is ook aanzienlijk verbeterd. Ook de richting van het geluid in de headset is aangepast waardoor je nu kunt horen in een game of iemand dichtbij of ver weg is, vergelijkbaar met virtual sound. De Cloud Revolver komt in Q2 2016 uit, waar je 120 dollar betaalt voor de gewone versie en 150 dollar voor de Dolby versie.

HyperX Predator M.2 NVMe SSD

Shawn Denison van HyperX kwam tijdens de presentatie in Las Vegas ook aanzetten met een nieuwe SSD van het bedrijf, de Predator M.2 NVMe. Dit is een geüpdatete SSD die ervoor zorgt dat de prestaties van je computer een stuk hoger worden.
Deze nieuwe versie van de Predator moet volgens de ontwikkelaars bij de lancering tot 1TB beschikbaar zijn, hoewel veel details nog niet werden gedeeld tijdens de presentatie. Wel werd gedeeld dat de SDD een nieuwe leessnelheid heeft van 1,775MB per seconde via een Pcle 3.0 x4 interface. De SSD moet in Q2 2016 uitkomen, hoewel ook een prijs nog niet vermeld werd.
Meer informatie over nieuwe producten volgt volgens HyperX vanavond tijdens de live presentatie van Kingston Technology.

Populair Nieuws