Top 5 vetste speeches in games

Article
zaterdag, 28 februari 2015 om 9:00
xgn google image
Games bevatten geweldige speeches en overtuigende sprekers. Of het nu van een vriend of een vijand is, een inspirerende of een gestoord personage, het is interessant om te horen wat zij te vertellen hebben. Hier is een top 5 vetste speeches in games.

5. Now is our time - Scolar Visari (Killzone)

Deze speech is direct te horen aan het begin van Killzone. Scolar Visari spreekt zijn volk toe en laat hierin weten dat er een oorlog aankomt. Hij heeft zo’n grote overtuigingskracht. Wanneer je deze speech hoort, zou je hem bijna geloven en met hem meeleven. Gelukkig weten we beter. Hoe dan ook, hij hoort in de top 5 vetste speeches in games.
67744

4. Hold the Line – Captain Kirrahe (Mass Effect)

Captain Kirrahe spreekt met deze speech zijn soldaten toe. Hij maakt ze klaar voor de strijd die hen te wachten staat, een verloren strijd. De meeste soldaten weten al dat zij aan de laatste uren van zijn leven zijn begonnen. Toch krijgt Captain Kirrahe het voor elkaar hen de moed toe te praten. Een dapper lid van de top 5 vetste speeches in games.
67745

3. Human are no strangers to war – Chairman Prescott (Gears of war 2)

Op nummer 3 in de top 5 vetste speeches in games staat de speech van Chairman Prescott. In deze speech motiveert Captain Prescott zijn mannen om voor de laatste keer de strijd aan te gaan tegen Locust. Zo niet, dan is alle hoop verloren, de mensenheid zal uitsterven en hun plek zal ingenomen worden door de ruimtewezens. Maar na het horen van deze toespraak, zal iedereen de strijd aan willen gaan om de mensheid te redden.
67746

2. A man chooses, a slave obeys – Andrew Ryan (BioShock)

Dit moment in de game vergeet je gewoonweg niet, vandaar dat het ook in de top 5 speeches in games thuishoort. De hele game ben je op zoek geweest naar Andrew Ryan met als opdracht het te doden. Nu je hem dan eindelijk hebt gevonden, vertelt hij je dit.
Het zet je aan het denken en laat je twijfelen over wat je de gehele game hebt gedaan. Je hebt namelijk de hele tijd de illusie gehad dat je keuzes kon maken, maar Jack heeft alle verzoeken die beginnen met “Would you kindly…” opgevolgd en dat maakt hem een slaaf?
67747

1.War has changed – Solid Snake (Metal Gear Solid 4)

Deze speech is direct te horen in de intro van Metal Gear Solid 4. Solid Snake vertelt hier over hoe oorlog door de jaren is veranderd, hoe complex en diep het is geworden. De intro van deze game lijkt een beetje op de intro van de film, waarbij Solid Snake de verteller is. Dit is een ware nummer 1 in de top 5 vetste speeches in games.
Ondertussen is er ook een tegenhanger van deze speech opgedoken. War never changes is de intro van Fallout 3 en beweert het tegenovergestelde.

Populair Nieuws