HTC One A9 specs - 3 interessante smartphone features!

Article
dinsdag, 20 oktober 2015 om 21:45
xgn google image
HTC heeft vandaag zijn nieuwste vlaggenschip onthuld: de HTC One A9. XGN heeft de drie meest interessante features van de nieuwe smartphone op een rijtje gezet. Lees hier welke drie features de HTC One A9 specs zo vet maken!

3. Fotograferen in RAW-formaat en filmen in 4K

Fotografen kunnen hun hart ophalen met de HTC One A9. De 13 megapixel camera op de smartphone laat je namelijk al jouw foto’s in RAW-fofrmaat opslaan. RAW-foto’s behouden al hun details en kunnen naderhand makkelijk bewerkt worden. Het schieten van foto’s in het RAW-formaat wordt door professionele fotografen erg veel gebruikt.
Tevens is het mogelijk om met de camera te filmen in 4K, en video’s kunnen met de HTC One A9 Hyperlapse tool worden omgetoverd tot timelapse video’s, door de video tot twaalf keer langer af te spelen.

2. High-res Audio ondersteuning

De HTC One A9 is ook voor muziekliefhebbers een ideale keuze. De smartphone biedt namelijk ondersteuning voor high-res audio. Met de ingebouwde 24bit/192kHZ DAC krijg je audiokwaliteit die beter is dan van een cd. Ook biedt de HTC One A9 tot een wel twee keer zo sterke output naar koptelefoons, waardoor elke koptelefoon optimaal gebruikt kan worden.
Ook zonder koptelefoon hoef je niet te klagen. De BoomSound-technologie waar HTC zo bekend om staat is op de HTC One A9 aanwezig, en zorgt ervoor dat je met de ingebouwde speaker van de telefoon een aangename audio-ervaring hebt.

1. HTC One A9 een van de eerste telefoons met Marshmallow

Misschien wel het meest interessante onderdeel van de HTC One A9, is het feit dat het een van de eerste telefoons is die wordt geleverd met Android 6.0 Marshmallow. Googles nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem belooft onder andere een efficiënter gebruik van de accu, en de gebruiker krijgt tevens een hoop extra controle over waar applicaties allemaal bij mogen komen.
Wat vinden jullie van het nieuwe vlaggenschip van HTC? Laat in de reacties weten wat jouw mening is over de HTC One A9!