Zo werden we The Rock uit Hobbs and Shaw!

  Een paar weken geleden mocht ondergetekende namens XGN naar Londen voor de thuisrelease van Hobbs & Shaw. Zoals je op onze sociale media pagina's misschien wel gezien hebt, gingen we rijden in een McLaren 720S, spraken we regisseur David Leitch over de film en kregen we stuntraining van Chris O'Hara zodat we onszelf The Rock konden noemen. Het resultaat ga je hieronder allemaal zien!

  Universal Pictures

  Eerder kon je al ons interview zien met David Leitch, de regisseur van Hobbs & Shaw. De oplettende kijker zag in de achtergrond een aantal elegante wagens staan. Dit waren McLaren 720S sportwagens die in Hobbs & Shaw uitvoerig gebruikt worden door Deckard Shaw (gespeeld door Jason Statham). Op het Silverstone-circuit kregen we de kans om zelf achter het stuur te kruipen om te zien of we net als Shaw een stijlvolle schurk konden zijn. Het resultaat zie je hieronder:

  Het racen zelf ging ons prima af, waarbij zelfs een topsnelheid van meer dan 235 kilometer per uur werd behaald. Zoals je wel kon zien viel dat in het niet toen Luuc naast een professionele coureur zat die dagelijks over de baan scheurt. Hij wist met gemak over de 270 kilometer per uur te knallen en voor een moment leek het erop alsof Luuc de dood in de ogen staarde.

  Gelukkig was er een herkansing. We konden het leven van de stijlvolle schurk Shaw misschien niet aan, maar gelukkig is Hobbs (gespeeld door Dwayne "The Rock" Johnson) er ook nog. Wie Hobbs & Shaw heeft gezien weet dat de film een keiharde vechtscene met The Rock heeft waarbij hij een tattooshop helemaal met de grond gelijk maakt. Aan Luuc om hetzelfde te doen. Of hem dat lukte zie je in de video hieronder!

  Het resultaat mag er zijn en zoals Chris O'Hara al zei: Luuc is nu ongeveer The Rock. Wil je zelf ook leren hoe je The Rock moet zijn of zien hoe goed we de scene na wisten te maken? Dan heb je geluk, want Hobbs & Shaw is 30 november verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray. De film is tevens verkrijgbaar via iTunes en Google Play Movies.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.