Zo maak je een actiescene volgens Hobbs and Shaw regisseur David Leitch!

  Je zag het misschien al op Instagram of Facebook. Een tijdje geleden gingen we naar Londen vanwege de release van Hobbs & Shaw die vanaf 30 november verkrijgbaar is op DVD, Blu-Ray en 4K Blu-Ray. Eenmaal daar gingen we in gesprek met David Leitch, de regisseur van de film.

  David Leitch is natuurlijk de regisseur van Hobbs & Shaw, de eerste spinoff van de bekende Fast & Furious filmreeks. In de film is het aan Hobbs (gespeeld door Dwayne 'The Rock' Johnson) en Shaw (gespeeld door Jason Statham) om de wereld te redden van een kwaadaardige supersoldaat (gespeeld door Idris Elba). Wat volgt is een flinke dosis actie in één van de grootste blockbusterfilms van afgelopen zomer. Ons interview met regisseur David Leitch kun je hieronder in volle glorie bekijken.

  David Leitch is geen onbekende als het op actie aankomt

  David Leitch werkt al meer dan 20 jaar in Hollywood en was in een ver verleden zelfs de stuntman van Brad Pitt. Inmiddels zit hij zelf achter de camera en regisseert hij de grootste actiefilms van de laatste jaren. Zo was hij verantwoordelijk voor John Wick, Deadpool 2 en Atomic Blonde.

  Hobbs and Shaw is hier en daar nog te vinden in de bioscoop en komt op 30 november uit op DVD, Blu-Ray en 4K Blu-Ray. De digitale versie kun je vanaf dan ook in huis halen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.