Wat vind jij van het nieuwe No Man's Sky? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 28 juli 2018 om 15:00
xgn google image
Met een verzengende hitte buiten zweet de XGN Doe Mee het weekend in. Er is meer Nederlandser weer op komst, maar het weekend kan ook worden gebruikt voor 'het nieuwe' No Man's Sky. En daar gaat de vraagstelling om. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden ging onze vraagstelling over Guerrilla Games intentie. De studio van Nederlandse komaf wil namelijk sneller zijn titels uitbrengen: eens per twee à drie jaar. Ter vergelijking, het laatste paradepaardje, Horizon Zero: Dawn, was rond de zes jaar in ontwikkeling. Het idee van Guerrilla geldt niet alleen voor nieuwe IP’s, maar ook voor bestaande series. De meningen verschillen en Sefx7 vindt het volgende:
Een tijdsperiode zegt natuurlijk niet veel over de kwaliteit van een titel, maar de focus verleggen om meerdere games uit te brengen in een kortere periode is natuurlijk interessant; zo verlies je als gamer niet snel het bedrijf uit het oog. Maar we gaan zien hoe dit uitpakt bij het volgende project van Guerrilla Games.
Goed, van Guerrilla Games gaan we naar een zogenaamde “loze belofte”: No Man’s Sky. Er waren flink wat beloftes die de game niet waarmaakte en veel features ontbraken dan ook toen de game in augustus van 2016 uitkwam. Maar in de afgelopen twee jaar heeft ontwikkelaar Hello Games hard gesleuteld aan de game en inmiddels zijn er veel updates toegepast, waaronder multiplayer. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van het nieuwe No Man’s Sky?

De beloftes worden een beetje ingehaald en vele spelers keren inmiddels terug naar de werelden van No Man’s Sky, waaronder ook de XGN Doe Mee. Maar wat vinden jullie van het geüpdatete No Man’s Sky? Is het een reden om terug te gaan naar No Man’s Sky of heb je de game inmiddels verbannen uit je gamebibliotheek?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!