Wat is het beste Disney+ aanbod voor hem?

Article
zondag, 25 april 2021 om 9:00
schermafbeelding 2019 11 08 om 003713f1573170132
Disney+ is een geweldig platform, waar je verschillende soorten films en series kunt bekijken. Natuurlijk is er genoeg te kijken voor de kleintjes onder ons, maar welke films en series zijn echt bedoeld voor de volwassenen? En dan met name de mannen. In deze lijst vind je het beste Disney+ aanbod voor hem.

The Mandalorian

Laten we gelijk met een fantastische serie beginnen. The Mandalorian is toch iets waar iedere volwassen man van heeft gedroomd. Hoe vaak keken we vroeger niet naar Boba Fett, met de gedachte: 'wauw, ik wil ook zo'n badass zijn'. The Mandalorian volgt niet het verhaal van Boba Fett, maar we krijgen toch echt een grote portie aan Boba op ons bord en natuurlijk Djinn Djarin zelf.
Als kers op de taart kunnen we natuurlijk niet Baby Yoda, oftewel Grogu vergeten. Dit alles maakt The Mandalorian een serie die iedere volwassen man toch echt moet kijken, mits je van Star Wars houdt natuurlijk. Nou, laten we daar op terug komen, zelfs hou je niet van Star Wars, dan is dit een geweldige serie.
the walking dead daryl carolf1603196635

The Walking Dead

Als we kijken naar het perfecte Disney+ aanbod voor hem, wat kan er dan echt niet missen? Je raadt het al: zombies. Laten we daar nou de perfecte serie voor hebben. The Walking Dead is natuurlijk een razend populaire serie, maar je kunt dit nu ook bekijken op Disney+. Naast genoeg bloed, vliegende ledematen en kogelschoten biedt de serie ook een fantastisch verhaal met geweldige karakters.
Het voordeel? Je kunt alle seizoenen van de serie gewoon kijken op Disney+.

Die Hard

Het beste Disney+ aanbod voor hem heeft natuurlijk wat spieren, ouderwets knallen en grof taalgebruik nodig. Als we even kijken naar films in plaats van series, dan past Die Hard toch akelig goed in dit lijstje. Bruce Willis spat van het scherm af in deze kerst-achtige actiefilms. Nou is dit wel een puntje van aandacht, want is Die Hard nou een kerstfilm of niet? We laten het aan jou over. We hopen alleen niet dat je een kerstgevoel krijgt bij een Duitser die 20 kogels door zijn kop krijgt gejaagd.
Je kunt alle delen van Die Hard kijken op Disney+. Yippee ka-yee, motherf*cker!
prison break seizoen 6 in de maak 131619

Prison Break

Als we het hebben over actie en stoere mannen, dan kan Prison Break natuurlijk niet wegblijven van het beste Disney+ aanbod voor hem. Als één van de favoriete series van ondergetekende is Prison Break een pareltje om te gaan kijken op Disney+. Michael probeert zijn broer, Lincoln uit de gevangenis te halen, voor een onterechte veroordeling. Dit gaat alleen niet al te soepel, waardoor de broers in een wereld van pijn en ongeluk belanden.
Alle seizoenen van Prison Break zijn te kijken op Disney+
the falcon and the winter soldier image 210319 113142

The Falcon and the Winter Soldier

We ronden de lijst met het beste Disney+ aanbod voor hem af met een knaller. Want wie houdt er niet van het Marvel universum. Op Disney+ zijn alle films natuurlijk te bekijken, maar op het moment is The Falcon and the Winter Soldier het meest populair om te kijken en met goede redenen. De combinatie van Bucky en Sam zorgt voor veel contrast op het scherm, vooral als de nieuwe Captain America van zich laat zien.
De eerste vijf afleveringen zijn nu te streamen op Disney+.

Populair Nieuws