Hearthstone Mean Streets of Gadgetzan tips - Zo ga je ermee om!

Article
dinsdag, 06 december 2016 om 15:45
xgn google image
De nieuwe Hearthstone uitbreiding is al een tijdje uit en het is chaos. Er zijn 132 nieuwe kaarten en dit zorgt voor veel verschillende decks. Er is, zoals de community dat noemt, een nieuwe meta, waar de nieuwe Gadgetzan families een groot onderdeel van zijn. Hier zijn 5 Mean Streets of Gadgetzan tips om je te helpen!
Mean Streets of Gadgetzan brengt een nieuwe manier van spelen, door de toevoeging van 132 nieuwe kaarten. Er ontstaan nieuwe decks en strategieën. Dit is leuk: het zorgt ervoor dat Hearthstone afwisseling heeft. Dit zorgt alleen ook voor chaos.
Er is een nieuwe uitbreiding, maar hoe ga je daarmee om? Hier zijn 5 tips om je te helpen met de Hearthstone Mean Streets of Gadgetzan uitbreiding!

5. Wacht met het maken van nieuwe kaarten

Er zijn 132 nieuwe kaarten en natuurlijk worden hier nieuwe decks mee gemaakt om sterke combinaties te ontdekken. Iedereen is met kaarten aan het testen en zo komt men erachter welke misschien beter zijn dan verwacht, en welke juist slechter.
Hierdoor is de eerste tip van deze special om vooral nog even te wachten met het maken van nieuwe kaarten. Probeer de verleiding van de 'betere kaarten' van dit moment te weerstaan. We zitten nu nog in de ontdekkingsfase, waar alle kaarten worden uitgetest. Het kan dus zijn dat decks die het op dit moment erg goed doen, over een week alweer ultiem slecht zijn.
Wacht dus nog even met het craften van nieuwe kaarten! Het zou zonde zijn als je al je dust uitgeeft aan kaarten waar je later niks meer aan hebt.
101987

4. Verwijder je kaarten niet

Natuurlijk is het erg verleidelijk om te denken dat bepaalde kaarten het niet goed gaan doen. Deze kaarten wil je dan disenchanten, zodat je voor jouw gevoel wel goede kaarten kunt craften.
Dit is misschien niet heel slim, aangezien net zoals bij de vorige tip aan bod is gekomen dat decks continu nog veranderen. Kaarten waarvan jij denkt dat die nul waarde hebben, kunnen misschien een verborgen combo bevatten die straks een cruciaal deel uitmaken van de meta. Daarnaast kunnen de kaarten van de oude set ook een goede waarde hebben om in nieuwe decks te gebruiken.
Wacht dus nog even met het verwijderen van je kaarten, tenzij je dubbele of gouden kaarten hebt. Meer dan twee kaarten van elke soort heb je namelijk niet nodig. Daarnaast zijn gouden kaarten misschien wel mooi, maar ze geven zoveel dust dat het verwijderen ervan een goede keuze is voor spelers die deze dust nodig hebben.
101988

3. Zoek op wat de populaire decks zijn

Een van de belangrijkste dingen is het bijhouden van wat nu populair is, zodat jij je hierop kunt aanpassen. Op verschillende fansites staan vaak de populairste decks van dit moment.
Bekijk de decks en denk bij jezelf na hoe je deze decks kunt verslaan. Natuurlijk kun je de decks ook kopiëren, dit brengt alleen twee (kleine) gevaren met zich mee.
Zo weet je meestal niet hoe de decks in elkaar steken en zoals er in de vorige tips al is besproken, veranderen de meta decks iedere keer. Gelukkig kun je de decks wel als inspiratie gebruiken en bij de meeste decks staat een uitgebreide uitleg. Gebruik dit soort websites in je voordeel!
101989

2. Speel de Gadgetzan missies voor gratis kaarten

Wellicht heb je het al gezien, maar iedere speler heeft de kans om gratis Mean Streets of Gadgetzan kaartpakketten te openen. Bij het opstarten van Hearthstone krijg je een korte pop-up waarin twee leden van de Grimy Goons familie tegen je gaan praten. Daarna bieden ze je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen voor de Grimy Goons.
Je krijgt een missie van de Grimy Goons familie, waarbij je drie keer moet winnen met Hunter, Paladin of Warrior. Dit zijn namelijk de classes waarbij je de nieuwe Grimy Goons tri-class kaarten kunt gebruiken. Als je dit hebt voltooid, krijg je twee gratis Mean Streets of Gadgetzan kaartpakketten.
Hier blijft het niet bij, want na het voltooien van de Grimy Goons quest krijg je een opdracht van een andere familie. Je moet nu de quest van de Jade Lotus familie voltooien, waarbij je drie keer moet winnen met Druid, Rogue of Shaman. Na voltooiing krijg je wederom twee gratis kaartpakketten.
Mocht je sterk genoeg zijn en ook de quest van de Jade Lotus hebben voltooid, dan krijg je een laatste quest. Deze quest komt van de Kabal familie en daarvoor moet je drie keer winnen met Mage, Priest of Warlock. Wederom krijg je als beloning twee kaartpakketten.
Let op, voor alle quests moet je tegen echte tegenstanders strijden. De computer telt dus niet mee. Mocht je alle quests hebben voltooid, dan heb je 6 gratis kaartpakketten gekregen en kun je dus een (kleine) start maken met de nieuwe kaarten!
101991

1. Wees niet bang om dingen uit te proberen

Alles is nieuw en jij bent niet de enige persoon die moeite heeft met de nieuwe kaarten. Welke decks zijn super goed? Hier zijn (nog) geen antwoorden voor, dus nu de meta nog lekker divers is moet je vooral uitproberen waar jij zin in hebt.
Test de nieuwe kaarten uit, bedenk decks en kijk wat voor jou goed werkt. Misschien ontdek je wel sterke combinaties waardoor jouw deck een van de beste in het spel is. Als jij denkt dat een deck vol met draken en piraten the way to go is, probeer het uit! Zo doen de professionele spelers zoals ThijsNL het ook.
Je moet het gewoon durven, wees niet bang om dingen uit te proberen en gebruik zo nodig de standaard modus in plaats van ranked. Zo verlies je namelijk geen sterren voor je rang en kun je toch je deck goed uittesten.
De Hearthstone Mean Streets of Gadgetzan uitbreiding is al een aantal dagen beschikbaar. Wij hebben alle informatie over de uitbreiding op een rijtje gezet. Heb jij nog tips om andere spelers te helpen of heb je een leuk deck gemaakt? Laat het weten!

Populair Nieuws