Halloween gadgets om jouw Halloween feest compleet te maken

Article
maandag, 22 oktober 2018 om 12:36
halloween gadgets alles voor jouw halloween feest 140744 1
Halloween staat voor de deur. Een Halloween feest geven is leuk, maar dan moet de sfeer daarvoor wel aanwezig zijn. Je kunt er dan gauw klaar mee zijn en een paar vlaggetjes ophangen, maar je kunt ook alles uit de kast halen. Hier is een lijst van Halloween gadgets waarmee je je huis kunt opmaken voor je Halloween feest.

Zingend skelet

Wat is een feest zonder muziek? Waarschijnlijk aardig saai. Daarom komt er muziek op jouw Halloween feest. Haal de sfeer daarvoor in huis met een zingend en dansend skelet, hij zal gegarandeerd de show stelen. Het zingende skelet werkt op batterijen en het is eenvoudig om hem aan en uit te zetten.
In zijn gerafelde pak is hij rommelig en stylish en geeft hij een echte blues brothers sfeer. Deze Halloween gadget zal een lach toveren op het gezicht van jouw gasten en is daarom ideaal voor jouw Halloween feest. Het zingende skelet kost €49,95 en vervolgens kun je hem ieder jaar uit de kast halen. Dat is een van de leuke Halloween gadgets waarmee je je huis kunt versieren.
140745 4

Halloween Schaal Met Hand

Om je gasten even goed te laten schrikken en om ze van hun slechte zelfbeheersing af te laten komen, heb je de Halloween schaal met hand nodig. Geef ze de schrik van de avond wanneer zij snoep willen pakken, met een hand die door middel van een sensor tevoorschijn komt. Daarbij lichten ook de ogen op en maakt hij zelfs geluidseffecten.
De schaal ziet er van zichzelf al griezelig uit vanwege zijn doodshoofd-vorm, maar de meesten zullen niet verwachten dat er nog een verrassing op hen te wachten staat. De Halloween schaal met hand werkt op batterijen en is verkrijgbaar voor €29,95. Dit is een van de Halloween gadgets die je ook met Sintmaarten zou kunnen gebruiken, leuk met die kinderen.
140746 1

Pompoen of Watermeloen Tap

Pompoenen zijn een onderdeel van de Halloween cultuur. Meestal gaat dit om pompoenen snijden in verschillende vormen, maar met de Pompoen of Watermeloen tap kun je drank schenken in Halloween-style. Zo maak je nog eens op een andere manier gebruik van pompoenen tijdens Halloween.
Met deze gadget kun je met gemak de sappige bron van de pompoen bereiken met de roestvrijstalen boorstaaf. Mocht je nou geen zin hebben in pompoensap op je Halloweenfeest, kun je het beste de pompoen uithollen en vullen met een drank-soort (of soorten) naar keuze. Voor slechts €27,95 heb je de pompoen of watermeloen tap in huis, dit is een van de Halloween gadgets die je het hele jaar door zou kunnen gebruiken.
140747

LED Ballon 15 stuks

Ballonnen maken een feest. Helaas vallen ballonnen in het donker vaak niet zoveel op en hebben ze dan nog maar weinig nut, een Halloween feest hoort eigenlijk wel een beetje donker. De kleuren en het licht van deze ballonnen is knallend! Deze ballonnen bevatten namelijk LED-lampjes, vul een donkere kamer op met een paar van deze ballonnen en je bent gegarandeerd voor een feestje met een partysfeer.
Het is simpel om de ballonnen te activeren, je blaast ze op (met helium of gewoon lucht) en trekt aan de label die onderaan de opening zit. Klaar voor een kleurrijke bedoeling? Mooizo! Er zitten vijftien ballonnen in het pakket met vijf verschillende kleuren, namelijk rood, wit, groen, blauw en geel. Van elke kleur zitten er drie in het pakket, dit heb je binnen voor maar €14,95!
140748

Schedel Discobal

Flitsend en griezelig tegelijkertijd, de schedel discobal heeft het allemaal. Deze gadget zal jouw dansvloer verlichten in de oude stijl van de discobal. Het feest kan snel op gang komen, want je hoeft deze uitvinding alleen maar op te hangen en de schakelaar om te draaien. Daarna kan het dansen beginnen, je feest is een angstaanjagend succes.
Het enige wat dit glanzende wonder vereist is drie AAA batterijen, daarna kun je de hele avond genieten van deze sfeermaker. Bij de schedel discobal zit een eenvoudige plafondbevestiging inbegrepen, dus het is makkelijk te plaatsen en ook simpel weer weg te halen! Dit product haal je in huis voor maar €30,68.

Halloween gadgets

Het feest is klaar om te beginnen, nu je inspiratie op hebt kunnen doen met al deze Halloween gadgets. Nu hoeven alleen nog maar de gasten binnen te stromen en nu de sfeer gemaakt is, hoeven de mensen alleen nog maar verkleed te gaan om het af te maken. Heel veel plezier en succes met het Halloween feest! Met deze Halloween gadgets kun je overigens ook nog eens kinderen bang maken.
Ben je een echte gadget fan? Wij hebben ook een lijst gemaakt met 10 toffe gadgets die je voor minder dan €50,- in huis kunt halen.