Haal nu MSI gaming laptops met veel korting tijdens de holiday sale!

Article
donderdag, 14 december 2023 om 16:00
msi thin gf63f1699458858
Heb je de sales tijdens Black Friday gemist? Dan heb je mazzel, want tijdens de holiday sale kan je MSI gaming laptops met veel korting scoren. Wij hebben drie mooie opties voor je op een rij gezet.

MSI Thin GF63

Ondanks dat het grootste kortingfestijn van het jaar erop zit, blijft MSI lekker doorgaan met het aanbieden van mooie deals. Zo kan je nu voor minder dan duizend euro al een mooie en snelle gaming laptop in huis halen voor de feestdagen. Neem bijvoorbeeld de MSI Thin GF63 12VF-272NL die nu afgeprijsd is voor slechts 949 euro.
De 15 inch gaming laptop van MSI is uitgerust met een Nvidia GeForce RTX 4060, een Intel Core i5-12450H, 16GB aan DDR4 RAM en een 512GB SSD. Dat is ruim voldoende om je favoriete games in 1080p te spelen. En alles ziet er bovendien lekker soepel uit, dankzij de 144Hz refresh rate van het IPS-display. Met een gewicht van 1,8 kilo is de laptop bovendien niet zo zwaar, zodat je hem overal mee naartoe kan nemen. En met drie USB-A-aansluitingen, een USB-C-port en een HDMI-ingang heb je genoeg opties om allerlei accessoires op de Thin GF63 aan te sluiten.
Als je nog wel wat extra frames kan gebruiken, dan kun je gebruikmaken van de geavanceerde functies van Nvidia om meer performance uit je gaming laptop te halen. De RTX 4060 biedt namelijk ondersteuning voor DLSS, waarbij de resolutie kunstmatig verhoogd kan worden met behulp van AI. Dat is niet het enige, want in sommige games, zoals Cyberpunk 2077, kan je Frame Generation aanzetten. Daarmee zal AI zelfs complete frames voor je genereren. De MSI Thin GF63 is nu dus te koop voor een zacht prijsje tijdens deze holiday sale.
msi cyborg 15 glamour shotf1702464168

MSI Cyborg 15

Zoek je een laptop die net iets meer in huis heeft? Dan ben je aan het juiste adres met de MSI Cyborg 15 A12VF-003NL. De Taiwanese fabrikant heeft ook deze gaming laptop uitgerust met een Nvidia RTX 4060, 16GB aan RAM, 512GB SSD en een 1080p 144Hz-display, maar het werkgeheugen heeft een upgrade gekregen naar DDR5. Dat is niet het enige, want de processor in de laptop is een Intel Core i7-12650H.
Deze verbeterde processor is een mooie optie voor gamers die op zoek zijn naar een laptop die ze ook kunnen gebruiken voor professioneel gebruik of streaming. Met de i7-12650H kan je namelijk goed aan het werk als het aankomt op het bewerken van foto’s of video’s en de extra cores kunnen de workload van het streamen dragen. De Cyborg 15 heeft zelfs een HDMI 2.1-aansluiting, naast twee USB-A- en een USB-C-port, zodat je de laptop kan aansluiten op een groter scherm.
De MSI Cyborg 15 ziet er ook iets anders uit dan veel andere gaming laptops. De achterkant van het apparaat is namelijk doorschijnend plastic, waardoor je niet alleen naar de hardware kan staren, maar ook minder gewicht hoeft mee te slepen. Ideaal dus als je je gaming laptop elke dag wil meenemen naar school of je werk. In een donkere collegezaal - of 's nachts tijdens het gamen - kan je ook alles goed zien dankzij het blauwe backlit toetsenbord.
msi vector gp78hx glamour shotf1702464233

MSI Vector GP78HX

Van efficiënte prijsvechters maken we de sprong naar één van de krachtigste laptops die je momenteel in huis kan halen: de MSI Vector GP78HX 13VI-219NL. Dit bakbeest is namelijk uitgerust met de nieuwste hardware, zodat je het onderste uit de kan kan halen tijdens gamen.
Zo heeft MSI een Nvidia RTX 4090 in de gaming laptop weten te stoppen, met afstand de krachtigste videokaart op de markt. En je wil natuurlijk geen bottleneck hebben, dus zit er ook een Intel Core i9-13950HX processor in het apparaat. Om alles af te maken heeft MSI ook nog eens ruimte gevonden voor 32GB aan DDR5 RAM en een SSD van maar liefst 2TB. En de laptop zelf is ook om door een ringetje te halen, met een zeer stevige metalen alloy chassis, een prachtig RGB-toetsenbord en meer dan genoeg aansluitingen (2x USB-A, USB-C, Thunderbolt 4 én HDMI 2.1).
Natuurlijk wil je met zulke hardware ook een scherm hebben waar alles tot zijn recht komt. Je wil immers niet een game met de hoogste instellingen draaien op een wazig en flets scherm. Gelukkig heeft MSI wat dat betreft geen kosten noch moeite gespaard.
De MSI Vector GP78HX is namelijk uitgerust met een 17 inch IPS-scherm dat bijzonder accuraat is qua kleuren en een resolutie van 2560x1600 heeft. Dat laatste betekent dat je meer verticale ruimte hebt dan bij een normaal scherm. Als kers op de taart heeft het display ook nog eens een refresh rate van 240Hz. Natuurlijk is zo’n gaming laptop niet gratis, maar je kan nu wel profiteren van veel korting tijdens de holiday sale.
Naast deze gaming laptops zijn er momenteel nog veel meer laptops van MSI die je momenteel met korting kan scoren. Check hier het volledige overzicht van de holiday sale.
Dit artikel is in samenwerking met MSI.