Haal deze topgames voor Switch, PS5, PS4 en Xbox nu met veel korting!

Article
zaterdag, 05 maart 2022 om 12:00
fifa 22 hypermotionf1626250746
Gamen kan flink in de kosten lopen, maar gelukkig hoef je titels niet altijd voor de volle pond aan te schaffen. Deze topgames voor de Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox kan je nu namelijk met veel korting scoren!

FIFA 22

Elk jaar verschijnt er weer een FIFA-game en elk jaar zijn de titels extreem populair in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd, want voetbal is de meest populaire sport in ons land. Als je zelf dus met de grootste voetballers ter aarde wil spelen, dan is FIFA 22 de beste manier om dat voor elkaar te krijgen.
Zo kan je in de game met clubvoetbal aan de slag, internationale toernooien voor landen en natuurlijk heb je de FUT-modus. Voor FIFA 22 heeft EA ook wat toevoegingen gedaan aan de carrière-modus, om die uitgebreider dan ooit te maken. En de next-gen versies van de game hebben ook nog eens de HyperMotion-technologie, waardoor voetballers realistischer bewegen dan ooit. Wil je je ook wagen aan het voetbalavontuur, dan kan je dat nu lekker goedkoop doen!
bloodbornef1580474768

Bloodborne Game of the Year Edition

Liefhebbers van FromSoftware games zijn nu massaal Elden Ring aan het spelen, maar de Japanse ontwikkelaar heeft ook nog andere titels om van te genieten. Zo kan je nu Bloodborne met veel korting halen, inclusief alle DLC voor de game.
In Bloodborne word je als Hunter losgelaten in Yharnam, een Victorian-era stad met een flink Gothic-sausje eroverheen. Net zoals veel andere FromSoftware games staat je in de stad een flinke uitdaging te wachten, van simpele vijanden tot enorme bazen. En in Bloodborne moet je bovendien een stuk agressiever spelen dan Dark Souls, want je hebt geen schild tot je beschikking. Heb jij het in je om het avontuur in Yharnam te overleven?
need for speed hot pursuit remasteredf1622534565

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Ook raceliefhebbers kunnen nu aan hun trekken komen. Bij Nedgame kan je nu namelijk profiteren van veel korting op Need for Speed Hot Pursuit Remastered. De remastered versie biedt niet alleen betere graphics, maar ook ondersteuning voor cross-play en alle DLC.
In Need for Speed Hot Pursuit Remastered staan klassieke races tegen de politie centraal. Je moet er dus niet alleen voor zorgen dat je in races als eerste over de streep komt, maar ondertussen moet je ook oppassen voor de auto's met een zwaailicht. Je hebt daarnaast zelf ook de mogelijkheid om in een politie-auto te stappen, wat helemaal leuk is in multiplayer tegen vrienden.
gta v main charactersf1623854617

GTA 5 Premium Edition

De Grand Theft Auto-franchise blijft populair en GTA 5 gaat dan ook nog steeds als warme broodjes over de toonbank. Rockstar komt zelfs binnenkort met een next-gen versie van de game. Kan je daar niet op wachten, of heb je nog geen next-gen console in huis, dan kan je nu ook de GTA 5 Premium Edition goedkoop in huis halen.
In GTA 5 beleef je het verhaal van niet één protagonist, maar drie! Je zal in de huid kruipen van Lincoln, Michael en Trevor, terwijl hun levens met elkaar worden verbonden in het criminele circuit van Los Santos. Uiteraard kan je een enorme open wereld verkennen, waarin je naast de missies ook allerlei activiteiten kan beleven. En als je klaar bent met het singleplayer-verhaal, dan staat er ook nog eens talloze multiplayer modi in GTA Online op je te wachten!

Populair Nieuws