WIN - GTST seizoen 16 op DVD prijsvraag

Article
vrijdag, 25 augustus 2017 om 9:00
xgn google image
Goede Tijden, Slechte Tijden: wie kent deze immens populaire Nederlandse serie niet? Speciaal voor alle fans hebben wij goed nieuws, want wij geven GTST seizoen 16 op DVD weg! Lees hier snel hoe je kans maakt op deze toffe prijs.
Of je nu fan bent van de serie of niet, de kans is zeer groot dat je wel eens Goede Tijden, Slechte Tijden hebt gekeken. Met maar liefst 27 seizoenen en meer dan 5600 afleveringen, waarvan de eerste in 1990 op televisie te zien was, mag GTST zich de langst lopende serie van Nederland noemen.
Sinds kort is het zestiende seizoen van GTST op DVD verkrijgbaar. Dit seizoen was tussen 2005 en 2006 op televisie te zien. Wil je weer precies weten wat er toen allemaal gebeurd is en wat er zich allemaal afspeelde rond iconische karakters als Ludo, Janine, Jef en Laura? Dat kan natuurlijk bij uitstek met deze boxset, die maar liefst 215 afleveringen bevat: goed voor dik 89 uur kijkplezier! Wij mogen een gelukkige winnaar blij maken met deze toffe prijs, lees hieronder snel verder wat je moet doen om kans te maken.

gtst seizoen 16 op dvd prijsvaag

GTST seizoen 16 op DVD prijsvraag

In samenwerking met Just Film Distribution geven wij een exemplaar van het zestiende seizoen van GTST op DVD weg! De boxset bevat het gehele zestiende seizoen van de serie, met een winkelwaarde van €39,99. Zie jij het wel zitten om binnenkort een ultieme Goede Tijden, Slechte Tijden marathon te houden? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw all-time favoriete personage uit Goede Tijden, Slechte Tijden, en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam (je moet dus geregistreerd zijn!), je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht!