GTA V - Drie dagen uit het leven van Michael

Article
vrijdag, 20 september 2013 om 19:00
xgn google image
Wij kunnen sinds afgelopen dinsdag aan de slag met het nieuwe Grand Theft Auto V. In deze game speel je als drie unieke personages: Michael, Franklin en Trevor, allemaal met hun eigen trekjes. Wat deze mannen allemaal beleven in Los Santos, kun je hier lezen in hun dagboek.
Morgen en overmorgen kijken we naar de andere twee personages, maar vandaag beginnen met met familieman Michael.
iFruit opname: 21- 09 - 2013, 14:30
Wat is het leven toch ook een raar iets. Een villa in mijn reet gedrukt, sportwagens op de oprit, een tennis- en golfbaan, prachtig weer, en toch mis ik iets. Ah wacht, ik weet het alweer: optimisme! Ik had gehoopt dat die dikke geldsom mij mijn vrijheid en blijheid zou komen brengen, met strikje en al. Maar nee hoor, ik zit opgescheept met demonen die al mijn dollars opmaken alsof het verdomme brandhout is! En respect? Nee hoor, gewoon met je luie reet op de bank zitten en videospelletjes spelen of TV kijken. Hoe krijg ik ooit de aandacht van die zombies.
Jimmy is echt het ergst. De hele dag door zit hij op zijn gat te gamen voor zijn oversized flatscreen. Pas als ik richelreus handel luistert dat kind naar me. Tracey is helaas net zo erg. Ik wilde gisteren film kijken: The Badfather 2. Ik keek de hele week al uit naar die film en raad eens wat ik aantrof in de woonkamer. Tracey die dat verschrikkelijke programma Fame or Shame aan het kijken is. Waarom zou je dat willen?! De audities zijn waardeloos en die presentator praat alsof hij een balzak tussen zijn kaken heeft zitten. Waar gaat het heen met dit gezin... Waar maak ik me nou eigenlijk druk om, het verandert toch niet! Tijd voor drankje, Phil Collins wacht al op me bij het zwembad. Wat heb ik die verdomde oortjes gelaten?
iFruit opname: 23 - 09 - 2013, 18:13
Waar zit ik toch ook met mijn domme, vette kop?! Hoe kon ik dit nou doen? Nee, het was gewoon een impulsieve actie Michael. Er is niks mis met je. Vind jij van wel dagboek? Ik doe toch niet raar de laatste tijd? Ja oké, ik sta tegen een mobieltje aan te praten om mijn gevoelens te uiten, maar dat ongeluk was niet mijn schuld. Die domme bitch reed door groe… rood heen, ik had voorrang. Wel dom van haar dat ze vervolgens niets zei en gewoon haar portemonnee op straat liet liggen. Ach, ze zal vast in orde zijn, zo hard was die botsing nou ook weer niet. Wel aardig van haar dat ze wat geld naast haar auto neerlegde, kan ik meteen die deuken weg laten halen. Toch had ik een raar gevoel toen ik die biljetten van de grond raapte. In die goede oude tijd..... Nee, nee, nee Michael. We gaan daar niet weer naartoe.
Dat ik nu hier zit vanwege mijn verleden is al een schaamte op zich. Mijn droom als huisvader is onderhand ook al flink de grond ingestampt door die stomme bitch van me. Volgens mij heeft ze meer interesse in haar verwijfde tennisinstructeur dan in mij. En ik betaal die lessen ook nog eens, verdomme! Wat doe ik? Ik doe niks en sta tegen een fucking mobieltje te praten! Zooo, man dat was me wel weer even genoeg actie zeg. Het lijkt wel of ik mijn fitnesszaal eindelijk heb ingewijd. Ik vind dat het tijd is voor een snack. Waar ligt die chips ook alweer.
iFruit opname: 29 - 03 - 2013, 16:34
WOOHOO, YEEAAAHH! Man wat voel ik me heerlijk! Ik wist niet dat dit mij zo goed zou doen. Wat zeg je? Snap je niet wat ik bedoel? We hebben diamanten man, diamanten! Het kriebelde zo erg, ik moest wel. Man dat roven blijft geweldig. Zelfs na tien jaar droogstaan kan ik het nog, fuck yeah! Godzijdank dat die huurlingen hun werk gedaan hebben. Lesters plan heeft perfect gewerkt. Die vent weet nog steeds hoe hij stijlvol een zaak moet plunderen, haha. Even kreeg ik een enorme hartverzakking toen bleek dat die mongool van een Eddie van zijn motor was geflikkerd met een tas vol kostbaarheden, maar Franklin was de reddende engel en pikte de buit alsnog op (hij vond het ook leuk om even snel een selfie te maken. Ik heb de foto maar meteen als aandenken op mijn telefoon gezet). Ik maak echt vrienden op de raarste manieren. Van inbrekende autodief tot homie in slechts een paar dagen.
Man ik hou van deze stad! Het wordt tijd dat ik jou eens een upgrade geef, nu ik een extra zakcentje heb. TrOS 7 is uit en die is alleen maar compatible met je nieuwere broertje, de iSalad. Vijf camera's, filmen in 2K, 500 Gigabyte geheugen. Pear heeft zichzelf overtroffen. En dat voor maar 30.000 dollar! Koopje toch? Ik ben alleen nog niet helemaal over uit welke kleur ik neem. Blauw is mooi maar de zwarte ziet er ook heel strak uit. Kan ik meteen wat van die heerlijke sapjes meenemen op weg naar het centrum. Vitaminen en mineralen blijven belangrijk. Tijd om jou eens weg te leggen en een bestelling te plaatsen, zodat ik niet een eeuwigheid hoef te wachten in die winkel. Nieuwe telefoon, here I come!

Populair Nieuws