GTA V auto's: in-game vs. echte modellen

  GTA V is onderweg naar de PlayStation 4, Xbox One en PC, waar de game er een stuk gelikter uit gaat zien. En zo ook de talloze auto's, die allemaal naar een echt model zijn nagemaakt. Laten we daarom een kijken wat de verschillende zijn tussen een aantal van deze in-game auto's. Lijken ze een beetje op de echte modellen?

  Declasse Tornado vs. Chevi Bel Air

  De authentieke, langwerpige vorm van de Chevi Bel Air is goed terug te zien in de Declasse Tornado uit GTA V. Ook de dikke banden, de ronde koplampen, enkele deuren, de bumper, zelfs dat kapje over de achterwielen; je ziet dat Rockstar de auto zo goed mogelijk heeft proberen na te maken.

  GTA V auto's: in-game vs. echte modellen

  Bravado Banshee vs. Dodge Viper

  De Dodge Viper is een iconische auto en dus is het niet gek dat hij al een paar delen in GTA zit en dus ook weer in het vijfde. De Viper is omgetoverd tot de Bravado Banshee en kent veel gelijkenissen met de echte wagen.

  GTA V auto's: in-game vs. echte modellen

  Grotti Cheetah vs. SSC Tuatara

  Op het eerste gezicht lijken de twee wagens best op elkaar, maar als je beter kijkt zie je toch een hoop verschillen. Evengoed is er goed gekeken naar de model toen Rockstar de Grotti Cheetah in de game plaatste.

  GTA V auto's: in-game vs echte modellen

  Obey 9F Cabrio vs. Audi R8 Spyder

  Een van de auto's die de meeste overeenkomsten toont met het echte model, is de Obey 9F Cabrio. De roosters voorop, de vorm van de lampen, zelfs het Audi-logo voorop de auto is voor de helft overgenomen.

  GTA V auto's: in-game vs. echte modellen

  Grotti Stinger GT vs. Ferrari 250 GTO

  Een mooie Ferrari mag natuurlijk niet ontbreken tussen al die auto's in GTA V. Daarom heeft Rockstar ervoor gekozen om deze bak in de game te zetten en dat is best goed gelukt. Zelf noemt Rockstar 'm de Grotti Stinger GT.

  GTA V auto's: in-game vs. echte modellen

  Imponte Ruiner vs. Chevrolet Camaro iroc Z

  Vierkante lampen, dikke bumper, sportief uiterlijk; jep, hij lijkt er echt op. De Imponte Ruiner is namelijk gebaseerd op de Camaro iroc Z van Chevrolet en hij is goed te herkennen, niewaar?

  GTA auto's: in-game vs. echte modellen

  Cheval Picador vs. Holden Kingswood Utility

  Hoewel dit echte model een gepimpte verie is, lijkt hij toch aardig op de Cheval Picador uit GTA V. GTA V auto's: in-game vs. echte modellen

  Pfister Comet vs. Porche 911

  Deze is wel heel overduidelijk te herkennen: de Porche 911 is omgetoverd tot de Pfister Comet en dat heeft Rockstar bijna een op een gedaan. Kan iedereen eindelijk een keer in een Porche rijden.

  GTA V auto's: in-game vs. echte modellen

  Vapid Bullet vs. Ford GT

  Weer een sportwagen waar we in kunnen racen, dit keer gebaseerd op de Ford GT. De Vapid Bullet is al een paar keer eerder voorgekomen in de GTA-sersie, maar nog nooit heeft hij er zo realistisch, glimmend en snel uitgezien als in GTA V.

  GTA V auto's: in-game vs. echte modellen

  Dewbauchee JB 700 vs. Aston Martin DB5

  De auto die iedereen waarschijnlijk het beste kent uit James Bond verdient natuurlijk een plekje in GTA V. Vandaag dat hij zo goed mogelijk is nagebouwd in de game, zodat we eindelijk eens geen Bond hoeven zijn om erin te mogen rijden. Helaas zitten al die handige gadgets er niet in.

  GTA V auto's: in-game vs. echte modellen

  Op zoek naar nog meer artikelen over Grand Theft Auto V? We hebben meer over de verschillende Cheats in GTA 5, de auto's waar je zeker in moet rijden en de beste missies in GTA 5.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.