Jeroen

De laatste missie van GTA 5, waarin je één van de drie eindes kiest, was heel erg goed in elkaar gezet. Maar de allervetste missie vond ik toch wel The Big Score, oftewel de laatste heist. Je leeft echt mee in de voorbereidingen hiervan. Om vervolgens die stapels met goud te jatten.

Het gevoel van vluchten om vervolgens héél erg rijk te worden, kickte erin. Ik kijk er naar uit om het weer opnieuw te spelen op de PS4, maar dan vanuit first-person perspectief. Dat brengt denk ik toch weer een heel andere, meer realistische ervaring met zich mee. En dan hopen dat we het binnenkort ook eindelijk eens online kunnen doen met vrienden...

Pedro

De Yoga oefeningen waren echt zo spannend!! Nee.. niet bepaald.

De openingsmissie in de sneeuw in een onbereikbaar stuk land (behalve door een bug) was (mag ook eigenlijk niet anders) geweldig. Ook één van de eerste missies in de game, waarbij je boot op een trailer op hoge snelheid moet achtervolgen door de stad, was gewoon rete-leuk. Door het verkeer zigzaggend je boot en zoon proberen te redden, schietend op bad guys en ondertussen geinige opmerkingen van de betrokkenen: een sterk begin van de verhaallijn in GTA 5 en een motivatie om alle missies te doen.