GTA Lowriders DLC- de top 5 beste video's

  Zelf je auto pimpen? In de nieuwe Lowriders update van GTA Online kan het. De update is sinds 20 oktober uit, dus je kunt inmiddels al je verdiende centen uitgeven aan het customizen van je eigen auto. Speciaal voor de release van de GTA Lowriders DLC zijn hier de top 5 Lowriders video's voor je bij elkaar verzameld.

  Het pimpen van auto’s was veel eerder al een populair fenomeen. De MTV-show Pimp My Ride stond al in het teken van het opknappen van een oude, versleten auto tot een gloednieuwe auto vol met speakers, chroom en nog veel meer. Mocht je zelf niet de centen hebben om in het echt een auto te pimpen, dan kan het in GTA Online Lowriders. Deze 5 video’s geven een indruk van wat je kan verwachten van de update voor GTA Online, dat deel uitmaakt van GTA V.

  5. Benny’s Original Motor Works

  In de nieuwste trailer die vlak voor de release werd vrijgegeven zie je Benny’s Original Motor Works, de autoshop waar je je wagens kunt aanpassen naar jouw smaak. Je kunt werkelijk alles veranderen aan je auto en niets is te gek. Dit alles wordt gedaan onder toeziend oog van Benny, de eigenaar van de shop. Ook moet je voor Benny in GTA Online klusjes opknappen in de update.

  4. Lowriders trailer

  In de eerste officiële trailer van Lowriders krijg je een korte overview van de update. De naam impliceert natuurlijk al een beetje wat de update inhoudt, maar de trailer maakt het nog wat duidelijker. Mensen van de hiphop scene, customized auto’s en drive-by schietgevechten: je kunt het allemaal verwachten. De trailer laat echter niet veel details zien van alle content, maar die kun je nu wel bekijken in een video.lijs

  3. Lowriders DLC content

  Deze video laat alle content zien die is toegevoegd aan de Lowriders update. Van shirts en truien tot nieuwe haarstijlen en auto-onderdelen. Er is van alles toegevoegd in Lowriders. Hoewel de meeste toevoegingen slechts uiterlijke aanpassingen zijn, ziet het er allemaal vet uit.

  Voor een volledig overzicht van de content van Lowriders moet je zeker de video even bekijken. Er zit ongetwijfeld wel wat bij wat je sowieso wil hebben.

  2. GTA San Andreas Lowriders

  De Lowriders update van GTA Online is niet de eerste keer dat je in GTA aan de slag kon met het customizen van auto’s en andere voertuigen. Dit kon eerder al in GTA San Andreas, de game die in 2004 verscheen. Toen kon je al je auto aanpassen naar eigen smaak, al waren de aanpasopties wel aanzienlijk minder dan in Lowriders. Desondanks kon je destijds ook al je auto laten springen en stuiteren met de hydraulische aandrijvers.

  Hoewel deze video niet per se bij GTA Online Lowriders hoort, is het toch een leuke herinnering aan de keer dat je als speler eerder in GTA je auto kon customizen. Bovendien speelt GTA Online zich ook in San Andreas af, dus wat dat betreft past deze video er ook wel bij.

  1. Lowriders real versus in-game

  De leukste GTA Online Lowrider video is een video waarin de Lowriders besproken worden en vergeleken worden met echt bestaande auto’s. De auteur van de video bespreekt de Lowridermodellen en op welke bestaande auto’s ze lijken, inclusief foto. Op deze manier krijg je een goed beeld van welke in-game auto op welke echte auto lijkt en de vergelijking is leuk gedaan. Zonder twijfel is deze video op dit moment de leukste van GTA Online Lowriders!

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.