GTA 6 features - Dit willen we terugzien uit eerdere games!

  Nu de geruchtenmolen rond GTA 6 steeds harder begint te draaien, kijken we alleen nog maar meer uit naar het volgende deel uit de befaamde reeks. We willen alleen wel dat de game voorzien is van features die de eerdere games zo leuk maakten. Dit zijn de GTA 6 features die we willen zien uit eerdere games.

  Om te kwalificeren als een van de mogelijke GTA 6 features moet het gaan om een onderdeel uit een eerdere game uit de Grand Theft Auto-games. Hoe goed en realistisch de open wereld van Red Dead Redemption 2 ook was, kunnen we die feature dan ook niet meenemen. Dat neemt niet weg dat we de onderstaande features allemaal graag zouden willen zien!

  Betaalde DLC

  We beginnen deze lijst met GTA 6 features die we willen zien op basis van eerdere games met een bijzondere keuze: betaalde DLC. Het ligt misschien niet heel erg voor de hand omdat de game nog niet uit is, maar het is wel een feature die GTA IV nog beter maakte. De game kreeg namelijk uitstekende uitbreidingen waardoor je je al snel af begon te vragen waarom GTA V geen DLC kreeg.

  Er werd wel om DLC voor GTA V gevraagd door fans, maar inmiddels zijn we zes jaar verder en hebben we nog steeds geen uitbreidingen gezien die een leuk verhaal met zich mee brachten. Wij zouden in ieder geval geen nee zeggen tegen The Ballad of Gay Tony 2. Nu maar hopen dat we betaalde DLC na de release van GTA 6 zien verschijnen. Het zou in ieder geval een van de GTA 6 features zijn waar we erg blij van worden.

  Heists naar eigen vrijheid inplannen

  Waar GTA 5 wat te wensen overliet als het aankomt op verhaaluitbreidingen via betaalde DLC, kan dat niet gezegd worden over de ongekende vrijheid die je had in Los Santos. Naast dat je kon doen wat je wilde in de wereld, had je ook de mogelijkheid om een bankoverval tot in de puntjes uit te werken voordat je de misdaad pleegde. We hopen dat dit dan ook een van de features van GTA 6 wordt wanneer de game uitkomt.

  Overvallen zijn altijd een groot onderdeel geweest van GTA en de vrijheid om precies de overval te plegen zoals jij dat wil, is dan ook wat GTA 5 zo goed wist te doen. Met het volgende deel zouden we dit nog uitgebreider willen zien. Denk aan de mogelijkheid om de plannen uit het raam te gooien en gewoon met een tank de bank in rijden om het geld te jatten. Het zou voor een flinke uitdaging zorgen voor de makers om alle bizarre opties mooi het verhaal te weven, maar we zouden er allemaal zeker van genieten.

  Meerdere speelbare personages

  De vrijheid van heists is niet de enige feature van GTA 5 die we ook als een van de GTA 6 features willen zien. Hetzelfde geldt namelijk ook voor de meerdere speelbare personages. Wederom zouden we met personages aan de slag willen die stuk voor stuk hun eigen vaardigheden hebben en die samen moeten werken in het verhaal.

  De valkuil hierbij is natuurlijk wel dat je misschien wat minder van ieder personage houdt, maar dat moet de pret zeker niet drukken. Trevor wist bijvoorbeeld op iedereen een blijvende indruk achter te laten en spelen als Michael en Franklin was ook fantastisch. Nu alleen hopen dat er ook een keer een vrouwelijk personage speelbaar is, want dat hebben we in GTA nog nooit kunnen doen.

  Gamen onderweg

  De volgende van de GTA 6 features die we willen zien op basis van eerdere games is de mogelijkheid om de game onderweg te spelen. Dit konden in het tijdperk van de Nintendo DS namelijk doen met GTA: Chinatown Wars en dat smaakte naar meer. Spelen onderweg was top en het verhaal was ook nog eens leuk ondanks dat de graphics niet het beste waren.

  Wat dit een aannemelijke GTA 6 feature maakt, is de komst van zowel Google Stadia als de Nintendo Switch. Rockstar heeft al eens eerder een game uitgebracht op de Switch en de populariteit van het systeem is ongekend. De vraag is of het systeem van Nintendo krachtig genoeg is. Dan is er natuurlijk het nieuwe Google Stadia dat gamen onderweg mogelijk maakt via het internet, maar de vraag is nog maar of GTA 6 daarop verschijnt. De mogelijkheden zijn er in ieder geval genoeg.

  GTA Online 2

  De laatste van de GTA 6 features die we op basis van eerdere games terug willen zien is een waar vervolg op GTA Online. Voor nu noemen we het GTA Online 2 en in tegenstelling tot de eerste ronde willen we de release hiervan nu wel gelijktijdig zien met de rest van de game. Zowel met Red Dead Online als GTA Online waren er problemen rondom de lancering van het online-aspect en deze waren nog lange tijd na de release een plaaggeest.

  Voor deel zes hopen we dat Rockstar deze problemen er nu voor de release uit weet te halen en dat de release ook meer dan genoeg content met zich meebrengt. Dit is vooral een klacht die bij Red Dead Online ontstond die langzaam maar zeker wordt opgelost door de vele updates. Vanaf de lancering willen we een fantastische online ervaring met GTA 6 en dat zou zeker mogelijk moeten zijn!

  Welke GTA 6 features wil jij zien?

  De GTA 6 features die we terug willen zien zouden zeker voor een leuke ervaring zorgen. Welke van de hierboven genoemde features zou jij in GTA 6 willen zien? Laat het ons weten in de reacties. Als je meer wil weten over de GTA 6 release, kun je alvast een kijkje nemen naar alle GTA 6 geruchten tot nu toe!

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.