GTA 5 Stunts - Don't try this at home

Article
woensdag, 28 januari 2015 om 13:46
xgn google image
Er is meer te doen in Grand Theft Auto V naast hoeren knallen en auto’s stelen, bewijzen de talloze filmpjes op het internet waarin creatieve gamers de gekste stunts uitvoeren. We hebben hier voor jouw de beste op een rijtje gezet, dit zijn 5 supervette GTA 5 stunts! Waarom? Omdat GTA 5 nog altijd ongekend populair is op XGN!

Wonderbaarlijke stunts

Niemand met gezond verstand rijdt zomaar recht tegen een aankomende trein op, maar stunters in GTA 5 zijn niet aan dezelfde mentale regels verbonden als normale mensen. In deze compilatie is ook te zien hoe gamers epische landingen op de kleinste voorwerpen in Los Santos maken. We doen het ze niet na!
66302

Fantastische motorlandingen

YouTube gebruiker RedKeyMon en zijn crew Nomad Union hebben een gestoorde compilatie gemaakt waar ze motors en auto’s allerlei verbazingwekkende stunts laten doen. Met verschillende voertuigen maken ze gigantische sprongen en landen ze, net als een kat, altijd weer perfect op hun pootjes terecht. Hoe doen ze dat toch?
66303

Stunts met straaljagers

Veel van ons hebben de straaljager in GTA 5 waarschijnlijk maar een minuutje of twee voordat we hem laten crashen in een gebouw of we midden in de lucht per ongeluk eruit springen voor een epische fataal aflopende skydive actie. In deze compilatie is te zien hoe men de gekste dingen doet met de straaljager zoals een soort vrije val midden in de lucht.
66304

Bijna dood ervaringen

Met een fiets recht van een gebouw afrijden!? Jawel, want in deze compilatievideo gaan de stunters BenBuja, Daffy, Darkstar, MxZ, KillaMarci, Rainbow, RedKeyMon, Slayer, Taz en Turtle Dick helemaal los met gigantische sprongen, levensgevaarlijk skydiven en natuurlijk miraculeus perfecte landingen. Meer kan er niet over gezegd worden!
66305

Extreem skydiven

De woorden don’t try this at home waren nooit zo gepast als bij deze video, waar GTA 5 stunters wonderbaarlijk genoeg door de lucht suizen nadat ze uit een straaljager zijn gesprongen. Niet dat we er overigens vanuit gaan dat je makkelijk toegang hebt tot een straaljager, maar toch. Wij zouden het niet proberen.
Natuurlijk kunnen niet alle acties even goed zijn, daarom hebben we een special met domme acties van noobs in Grand Theft Auto V!