GTA 5 noob? Top 5 domste acties, lachen!

Article
donderdag, 08 januari 2015 om 15:54
xgn google image
Of het nou met wapens te maken heeft of dat je zelf gewoon als noob bezig bent maakt niet uit. In GTA 5 kun je makkelijk op een grappige manier sterven. Zeker als je skills niet zo goed zijn, gebeurt dat al snel. Een GTA 5 noob? Geen probleem, dat is juist lachen!

5. Hoe je als GTA 5 noob dom dood kan gaan

Het aller-leukste in GTA 5 zijn misschien wel de video's van spelers die op hele domme manieren doodgaan. Dat kunnen bijvoorbeeld doodsoorzaken zijn die zomaar gebeuren, maar ook oorzaken die je zelf in de hand hebt. De vraag is alleen of de balans wel goed is, want het naar beneden rijden van een flatgebouw kan gewoon worden overleefd, terwijl je hoofd stoten tegen een muur je het leven kan kosten.
Check de bovenstaande video van BrySi, om allerlei domme manieren te zien waarop je dood kan gaan. Waarschijnlijk komen de meeste je wel bekend voor en zijn in GTA 5 ook niet totaal vreemd.
65271

4. GTA 5 noob - stomme acties

Deze video staat compleet in het teken van stommiteiten en gewoon hele domme acties. het gebeurt heel vaak dat je lekker aan het rijden bent en je weer eens vast komt te zitten en je niet meer weg kan. En hoe dom is het als je met de auto ondersteboven ligt en met je met de joystick gewoon de auto weer op zijn wielen kan zetten?
Kan je geen genoeg krijgen van al die domme noob acties in GTA 5, check dan de bovenstaande video.
65272

3. GTA 5 noob - o jee, plakbommen!

Domme acties hoeven niet per se altijd van de speler zelf te komen of van de NPC's in GTA 5. Soms komt het ook nog wel eens voor dat een wapen bijvoorbeeld een grappige reactie geeft. Dit zorgt dan voor vreemde acties en rare situaties die zelfs de dood tot gevolg kunnen hebben.
In deze video van Nexus AU is te zien hoe allerlei verschillende grappige momenten aan elkaar zijn geplakt. Het opblazen van mensen met plakbommen, het opblazen van een tankstation of gigantische stunts met auto's waardoor de auto helemaal kapot gaat. Dat en een heleboel domme NPC's die zich aan hun gescripte bewegingen houden.
65273

2. GTA 5 noob - de politie kan er ook wat van

De politie is GTA 5 is ook niet altijd de slimste. Dat kun je zien in de bovenstaande video van Duo Maxwell, waar een agent van een glazen dak loopt terwijl hij de focus op de speler heeft gericht. Dat wordt gelijk zijn dood.
De politie is niet altijd dom bezig en probeert in deze video een tractor aan de kant te zetten. Eenmaal gestopt beginnen de agenten op de bestuurder te schieten, waarna er een shootout begint en de bestuurder daarna wordt aangereden door een voorbijganger. De voorbijganger opent vervolgens het vuur en gaat dood, na het neerschieten van de overige agenten. Over onmenselijke acties gesproken.
65274

1. GTA 5 noob - iets met maskers enzo

Grappige momenten beleven in GTA Online is misschien wel het leukste in het spel, vooral als je dat speelt met je vrienden. In deze video van VanossGaming zijn veel motorstunts te zien die in dit geval vaak voor grappige momenten zorgen. Ook zijn er vaak van die momenten die precies goed uitkomen, waar in deze video de motor precies goed landt.
Ook de helikopter die weer eens neer stort, omdat hij ergens tegen aan vliegt is niet geheel onbekend. Denk maar aan het windmolenpark in GTA 5, waar de politie in helikopters bijna kansloos is in een achtervolging. De leukste actie in deze video is misschien wel de speler met het uilenmasker. Hij doet steeds vreemde dansjes en zorgt voor hilarische momenten.
Houd je wel van grappige dingen in GTA 5, check dan onze top 5 funny GTA 5 facts die je misschien nog niet zijn opgevallen of bekijk onze top 5 gekste Snapmatic foto's uit GTA 5.