GTA 5 heists - Haal het meeste geld uit een heist

Article
donderdag, 15 januari 2015 om 12:15
xgn google image
De geldbedragen die je in de GTA 5 heists kan krijgen kunnen nogal verschillend zijn. Met onze handige tutorial kun je bij elke GTA 5 heist al het geld binnenhalen wat je maar kan verdienen. Zo loop je dus geen zuur verdiende centen mis en kun je alles kopen wat je maar wil.
De GTA 5 heists uit de singleplayer komen maar eenmalig voor. Je kan ze wel opnieuw spelen maar verdient er dan niks meer mee. Daarom is het verstandig hier zoveel mogelijk geld mee te verdienen voordat het te laat is. Als je meer geld in het algemeen wil behalen, kun je ook onze GTA 5 geld tutorial volgen, aangezien erg geen GTA 5 cheat is voor geld.

Heist 1 - De Jewel Store overval

Zodra je de eerste GTA 5 heist gaat spelen krijg je op het bord de keuze of je de heist hard wil aanpakken en gewoon via de deur gaat binnenvallen, of dat je het slim aan gaat pakken. Wil je het meeste geld verdienen, dan kun je het beste kiezen voor de slimme actie ofwel optie B.
Voor de keuze van een hacker kun je het beste gaan voor Rickie Lukens. Andere hackers zijn iets duurder en geven je meer tijd, maar dat is voor deze heist niet nodig. Met Rickie Lukens heb je precies genoeg tijd en verdien je meer.
Als je de keuze krijgt om een schutter te kiezen, kun je het beste gaan voor Packie McReary. Om Packie McReary vrij te spelen moet je eerst een random event voltooien, waarin hij een winkel aan het beroven is en hij hulp nodig heeft om te ontsnappen. Zodra je dat random event hebt gehaald, kun je Packie McReary kiezen bij deze heist.
Packie McReary is net zo goed als Gustavo Mota, alleen is Packie twee procent goedkoper. Als je voor Norm Richards zou kiezen, verongelukt hij tijdens de politieachtervolging. Je kan dan wel zijn geld pakken en verdient uiteindelijk meer, maar Norm ben je wel kwijt.
Wil je Norm behouden en flink wat geld verdienen, dan kun je het beste voor Packie gaan. Anders is de keuze snel gemaakt en kun je beter Norm nemen.
Bij je keuze van de bestuurder kun je het beste gaan voor Karim Denz. De achtervolging is bij deze GTA 5 heist best lastig. Karim Denz is een goede bestuurder en vraagt het minste geld.
Als je niet de slimme weg kiest en voor optie A gaat, kies dan Eddie Toh als chauffeur. Hij is wel zes procent duurder dan Karim Denz, maar laat het hoogst mogelijk bedrag van 4.946.153 dollar voor je over.
Dat zorgt ervoor dat Michael nog 1.076.304 dollar overhoudt en Franklin nog 293.539 dollar. Als je voor optie A gaat en als chauffeur Karim Denz neemt, stijgt het bedrag van de overval aanzienlijk.
Uiteindelijke bedrag: De totale opbrengst zou je iets onder de 5 miljoen dollar moeten opleveren, waardoor Michael rond de 1.2 miljoen krijgt en Franklin iets onder de 300.000 dollar.
65638

Heist 2 - De Merryweather Heist

Deze GTA 5 heist zal je niets opleveren en het maakt niet uit welk team je samenstelt. Je speelt hier in het begin met Michael en Franklin. Trevor wordt hier namelijk geïntroduceerd. Het doel van deze heist is het stelen van één van de twee voorwerpen van Merryweather.
Je overvalt voor het eerste voorwerp een container in een vrachtschip en zoekt voor het tweede voorwerp in de zee. Je kan zelf een keuze maken welk voorwerp je wil stelen. Ze vereisen allebei een andere aanpak.

65639

Heist 3 - De Paleto Score

Tijdens het spelen van de derde GTA 5 heist verlies je geld op het moment dat jij of je teamgenoten worden beschoten. Het gaat hier om de Paleto Score. Het maximale bedrag wat je hier kan verdienen is 8.016.020 dollar.
Als je Packie McReary voor de eerste GTA 5 heist hebt gekozen, probeer hem dan in deze heist als schutter te kiezen. Zijn skills zijn namelijk verhoogd door de eerste heist.
Wil je dat niet, kan je kiezen voor Chef. Ze zijn beide namelijk twee procent goedkoper dan Gustavo Mota, ook al heeft hij ongeveer dezelfde skills. Anders kan je nog kiezen voor Norm Richards of Daryl Johns, maar als je Daryl kiest moet je hem wel achterlaten en ben je hem kwijt. Je kan dan wel zijn deel van de winst oppakken.
Als wij een suggestie mogen doen dan is het slim om Daryl Johns te nemen en hem vervolgens achter te laten. Norm Richards kan namelijk nog erg goed van pas komen in de laatste en vijfde heist.
Uiteindelijke bedrag: Het totale bedrag wat je ongeveer krijgt is 8 miljoen dollar, waarnaast Michael, Trevor en Franklin allemaal ongeveer 440.000 dollar krijgen.
65640

Heist 4 - De Bureau Raid

De vierde GTA 5 heist is de Bureau Raid. Kies hier optie B waardoor je binnendringt door het dak. Gebruik hier Rickie Lukens als hacker, omdat een andere hacker namelijk geen beter effect heeft. Kies vervolgens Norm Richards als schutter.
Als chauffeur is het verstandig om Taliana Martinez vrij te spelen door haar random event te voltooien. Ze staat in dit random event langs de snelweg in het noordoosten. Red haar leven, door op tijd naar Sandy Shore te rijden. Ze is de beste chauffeur en is zelfs nog negen procent goedkoper dan Eddie Toh.
Tijdens deze heist wacht Taliana Martinez in een ambulance, zodat je totaal geen last hebt van de politie. Als je geen zin hebt om Taliana Martinez vrij te spelen, kun je kiezen voor Karim Denz als chauffeur. Als je hem in de eerste heist ook hebt gebruikt, heeft ook hij een ambulance.
Anders moet je namelijk ontsnappen aan de politie in een busje. Als je optie A kiest zul je niet veel minder geld ontvangen dan dat je optie B kiest, maar Norm Richards zal dood gaan als je voor hem kiest. Dat is niet slim aangezien je Norm Richards in de laatste heist goed kan gebruiken. Neem dan Packie McReary en Gustavo Mota als schutters.
Uiteindelijke bedrag: Michael zal niks krijgen en Franklin krijgt ongeveer 240.000 dollar.
65641

Heist 5 - De Grote Score

Voor de vijfde en ook gelijk de laatste heist is het verstandig optie B te kiezen. Op deze manier kan je namelijk 41.664.000 dollar per karakter krijgen. Neem Taliana Martinez als chauffeur. Ze zal de helikopter goed besturen en wil maar vijf procent van het gehele bedrag. Neem Karim Denz als tweede chauffeur, zodat hij de trein kan besturen.
De schutters zijn niet nodig, dus neem gewoon de goedkoopste zodat je hier het minste geld aan kwijt bent. Als je optie A neemt is het maximum bedrag dat je kan halen 34.892.000 dollar per karakter. Kies hier Taliana Martinez en Karim Denz als eerste en tweede chauffeur. Neem Packie McReary of Chef als eerste schutter.
Neem Norm Richards of Daryl Johns als tweede schutter. Beiden zullen je veel geld schelen tijdens deze heist, aangezien ze niet duur zijn. Gebruik Rickie Lukens vervolgens nog als hacker.
Uiteindelijk bedrag: Michael, Trevor en Franklin krijgen allemaal iets meer dan 41.000.000 dollar.
Binnenkort komen de GTA Online heists ook naar alle platformen. Wil jij weten wat die GTA heists precies toevoegen, dan kun je dat in onze special over GTA heists lezen. Ook hebben wij een special over beste missies in GTA 5 en manieren om snel geld te verdienen in GTA Online.
Dit artikel is op 27 juli 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties