GTA 5 heists - Over servers, verwachtingen en kapot spelen

  De GTA 5 heists zijn er eindelijk. In de poll van vorige week konden jullie stemmen op wat jullie - nu de GTA 5 heists er zijn - gingen doen. XGN is overspoeld met stemmen en het is tijd om de resultaten te openbaren.

  Rockstar mag in zijn handjes klappen, jullie geven de ontwikkelaar namelijk nog een kans. Het heeft een lange tijd geduurd, maar toch boycotten jullie de GTA 5 heists nog niet. De stemmen zijn geteld, de nummer 12 t/m 4 zie je hieronder. De top drie is nog even geheim gehouden, die vind je op de volgende pagina's.

  De uitslag

  1. ?
  2. ?
  3. ?
  4. Leuks die heists... Geef mij maar Singleplayer DLC.
  5. Het heeft te lang geduurd, ik speel geen GTA Online meer.
  6. Ja, leuk... Maar eigenlijk speel ik bijna geen GTA Online meer.
  7. Ik ga zonder mening door het leven.
  8. Ik speel geen GTA.
  9. Ik heb GTA al verkocht, dus geen heists voor mij.
  10. Ik wil wel GTA spelen, maar ik heb geen geld om GTA te kopen.
  11. Ik heb de heists al gespeeld, maar ik vind het niet leuk dus daarom speel ik het niet.
  12. Rockstar bekijkt het maar, ik boycot GTA Online.

  3. Ja tof! Ik heb er wel zin in, binnenkort eens spelen

  De XGN-bezoekers hebben zin in de GTA 5 heists. Bijna 20 procent van alle bezoekers heeft geen haast bij het spelen van de GTA 5 heists, die spelen het namelijk het binnenkort wel. Dat wil niet zeggen dat men er geen zin in heeft, maar er is gewoon geen haast. Chill, take it easy.

  2. Laat Rockstar eerst de servers maar fixen, dan ga ik de heists spelen

  Oei! Men is een beetje boos op Rockstar, want Rockstar had de server van GTA niet helemaal op orde bij de GTA 5 heist launch. Bijna een kwart van alle bezoekers wacht eerst tot Rockstar zijn servers op orde heeft, dan pas gaan die mensen de GTA 5 heists spelen.

  1. Ja!!! Ik ga de heists meteen kapot spelen

  Het was al te verwachten, maar de meeste mensen gaan de GTA 5 heists meteen kapot spelen. Bijna één op de drie mensen die gestemd heeft, gaat direct aan slag met de GTA 5 heists. Het is goed om te zien dat mensen zo lang kunnen wachten op deze speciale multiplayer modus.

  De heists zijn nu al een tijdje te downloaden voor GTA 5. De eerste dagen waren en nog wat serverproblemen, maar Rockstar had dat snel opgelost. De heists zijn nu zonder problemen te spelen. Heb jij de heists al gespeeld? Deel dan je mening over de heists in de comments.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.