Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold van september 2021

Article
maandag, 30 augustus 2021 om 17:00
warhammer chaosbane review 151327f1630086470
De gratis Xbox Games with Gold van september 2021 zijn al even bekendgemaakt en staan op het punt in te gaan. Xbox laat ons deze maand knokken, vijanden afmaken en keihard de actie in duiken. Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold van september 2021!

Warhammer: Chaosbane

De eerste titel in de line-up van de gratis Xbox Games with Gold van september 2021 neemt je mee naar het brute Warhammer universum. Warhammer Chaosbane is een actie RPG in de stijl van Diablo 3 die je met maximaal vier spelers online of lokaal in co-op laat strijden tegen de Chaos hordes. Zij bedreigen Magnus, de laatste verdediger van het mensenrijk en als hij valt, dan is de wereld gedoemd.
Kruip in de huid van onder andere een Dwarf Slayer, een Wood Elf Scout, High Elf Mage of een Empire Soldier die elk zijn of haar unieke vaardigheden en wapens heeft om vijanden af te slachten in intense hack and slash actie. De vijanden zijn niet misselijk en lusten je rauw. Bovendien komt een vijand in deze game nooit alleen. De meer dan 70 verschillende monsters in deze game komen in groten getale op je af en voor je het weet ga je eraan.
Warhammer: Chaosbane is beschikbaar van 1 tot 30 september.
20210827zotehdf1630087193

Zone of the Enders HD Collection

De Zone of the Enders HD Collectie bevat niet één maar twee games. Het zijn de HD versies van de twee Zone of the Enders titels, gemaakt door Hideo Kojima, die eerder op PlayStation 2, PS3 en Xbox 360 uitkwamen. De reeks geeft je de macht over een enorme robot waarmee je het op moet nemen neemt tegen anderen in intense luchtgevechten. De Zone of the Enders games doorlopen daarbij het verhaal van een gewone jongen die door een samenloop van omstandigheden in de rol van een held wordt gesmeten. De HD-versies van de games bieden je High Definition resolutie en 60 frames per seconde. Daarnaast zijn er nieuwe openingsfilmpjes aan de games toegevoegd en is alles net even wat soepeler qua gameplay.
Zone of the Enders HD Collection is beschikbaar van 1 tot 15 september.
20210827mulakaf1630087496

Mulaka

Mulaka is een game die je op avontuur stuurt in Noord-Mexico. Ontdek de inheemse cultuur van de lokale bevolking genaamd Tarahumara al een van de sjamanen genaamd Sukurúame. Gebruik je hardlooptalenten en bevecht met je snelheid en wendbaarheid de kwade krachten die het land bedreigen. De halfgoden helpen je een handje door je hun krachten te lenen. Puzzel en vecht je daarnaast een weg door de hordes aan monsters uit de lokale myhtologie en kom erachter waarom jouw stam supermensen genoemd worden.
Mulaka is gratis tussen 16 september en 15 oktober.
20210827samuraishodown2f1630088107

Samurai Shodown II

De laatste game in de gratis Xbox Games with Gold line-up laat je heerlijk ouderwets knokken. De game komt uit 1994 en uit de stal van vechtgamegigant SNK. Knok met de oude garde zoals Haomaru, Wan Fu, Hanzo Hattori en anderen die het dit keer ook moeten opnemen tegen vier nieuwe karakters zoals Neinhalt Sieger en Cham Cham. Gebruik je zwaard, boemerang, stok of andere wapens en sla de tegenstander helemaal lens in deze fighting game.
Dit keer is ook de moeilijkheidsgraad aanpasbaar en kun je de sfeer van de arcadehallen je woonkamer in laten komen door de weergave instellingen aan te passen. Online spelen zit er helaas niet in, maar offline is het plezier niet minder in deze klassieker.
Samurai Shodown II: Beschikbaar van 16 tot 30 september.