Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold games van september 2020

  De gratis Xbox Live Games with Gold games van september 2020 zijn bekend. Komende maand staat er weer een gevarieerde line-up klaar voor Xbox bezitters. Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold van september 2020.

  Tom Clancy's The Division

  In Tom Clancy's The Division is de wereld getroffen door een pandemie. Alles is in de shooter in complete chaos ondergedompeld met als resultaat dat straten onveilig zijn. In een enorme campaign modus ga je de straten van New York op om het tegen talloze vijanden op te nemen. Daarbij moet je tactisch te werk gaan en zorgen dat je telkens de juiste uitrusting bij je hebt.

  The Division biedt ook een aantal RPG-elementen waaronder een systeem dat je telkens sterker maakt. Verder is de game in multiplayer te spelen, waarbij de straten van New York tot een ware arena omgetoverd worden. Iedereen heeft zijn eigen doelen in de multiplayer van de game, maar eentje hebben ze gemeen: overleven.

  The Division is te downloaden van 1 tot en met 30 september 2020.

  The Book of Unwritten Tales 2

  In de point and click game The Book of Unwritten Tales 2 worden beroemde fantasieverhalen op de hak genomen en op een originele manier gebracht. Zo verandert een magische kracht in de game de magische wezens in puppies en zorgt dat kastelen poppenhuisjes worden.

  De verhaallijn in de game duurt meer dan 20 uur en biedt je een uiteenlopende cast van vier karakters die allemaal hun lot proberen te volbrengen in de wereld van Aventasia. WIlbur is een dwergenmagiër, Nate is een mens, Ivo is een zwangere elfenprinses en last but not least is er een alien in de game genaamd Critter.

  The Book of Unwritten Tales 2 is gratis tussen 16 september en met 15 oktober 2020.

  De Blob 2

  In De Blob 2 staat er weer een kleurrijk avontuur op je te wachten. De Inkies zijn namelijk terug om de Prisma City van alle kleur te ontdoen en jij moet ze zien te stoppen. Dat doe je natuurlijk door zoveel mogelijk kleur in de levels aan te brengen. Doorkruis in de platformer 12 nieuwe levels die compleet zijn met baasgevechten.

  Kleur daarbij zoveel mogelijk in de multiplayer modus van de game door gebruik te maken van de nieuwe krachten die de Blob heeft meegekregen.

  De Blob 2 download je van 1 tot en met 15 september 2020.

  Armed and Dangerous

  Armed and Dangerous draait om knallen knallen en nog eens knallen. Kruip in de huid van Roman die gewapend met allerlei wapens de strijd aanbindt. Onder andere een bolt action rifle en een sniper rifle behoren tot je arsenaal, net als raketwerpers. Daarnaast biedt de game je vreemdere wapens zoals een klein zwart gat en een gasgranaat die zorgt dat vijanden elkaar te lijf gaan in plaats van jou.

  Naast de levels waarin je vijanden omver moet knallen kent Armed and Dangerous levels waarin je je basis moet beschermen. Hierin kun je aan de slag met een turret die op een rail gemonteerd is. Door te bewegen en natuurlijk flink op de vijanden te knallen bescherm jij je basis.

  Armed and Dangerous scoor je gratis van 16 tot en met 30 september 2020.

  Tom Clancy's The Division

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2016

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.