Doe mee aan de #goingdarkchallenge en win een HEEL DIK PRIJZENPAKKET inclusief Modern Warfare

  Boem! Over een week is het zover: dan ligt Call of Duty Modern Warfare in de winkels en jij kunt deze game op dag van release winnen met daarbij een gestoord leuk going dark-prijzenpakket van een paar honderd euro! Wat moet je daarvoor doen? Check snel de video met de uitleg. XGN daagt je uit!

  Al sinds de eerste trailer is ‘going dark’ een belangrijk thema in de nieuwe Call of Duty Modern Warfare. In deze reboot van de geliefde Modern Warfare reeks ga je met een jongere Captain Price op pad om de wereld te redden van een gevaarlijke, terroristische dreiging. Niets is zwart of wit en alles draait om het grijze gebied waarin jij als soldaat handelt. Hoe ver ben je bereid om te gaan om de wereld te redden? Dat is wat je je constant afvraagt terwijl je bloedstollende missies onderneemt, waarin je in het holst van de nacht jaagt op je prooi en de kogels je soms om de oren vliegen in grote gevechten.

  De hype van Call of Duty is dit jaar behoorlijk groot. Waarom? Omdat we teruggaan naar de roots, iets waar fans al jaren om vragen. Toch kan de hype niet groot genoeg zijn en daarom roepen wij een Going Dark Challenge in het leven via social media-kanalen (Instagram, Facebook, TikTok, en Twitter). Als jij een creatieve #goingdarkchallenge-video maakt maak jij bovendien kans op een te gek Going Dark-pakket.

  Eén persoon gaat aan de haal met een prijzenpakket ter waarde van 300 euro, waarbij alles geldig is voor twee personen. Dus neem vooral iemand mee om samen going dark ten volle te beleven opdat je nooit de release van Call of Duty Modern Warfare zal vergeten!

  Dit is het prijzenpakket:

  • Diner in het donker voor twee bij Ctaste Amsterdam. Je krijgt een driegangenmenu in het donker, inclusief een drankenbudget van 8.50 euro per persoon voor twee of drie drankjes en mineraalwater. Locatie: Amsterdam.
  • Twee bioscooptickets: Nationale Bioscoopbon voor in totaal 25 euro. Niet voor niets adverteert het bedrijf al jaren met de slogan ‘Het leukste cadeau in het donker’ …. Al snappen we allemaal dat dat vanaf 25 oktober Call of Duty Modern Warfare is. Locatie: in heel Nederland.
  • Glow in the dark midgetgolfen bij Glow Minigolf. Hartstikke leuk én zeker niet alleen voor kinderen. Menig jongere en volwassene loopt hier ook rond! Locatie: Amsterdam.
  • Escape room Let’s Rob The Bank. Locatie: Almere.
  • Lasergamen. Hartstikke leuk en komt ‘natuurlijk’ het dichtst in de buurt van Call of Duty Modern Warfare. Locatie: in heel Nederland. Jij mag zelf de plek uitkiezen!

  EN LAST BUT NOT LEAST:

  Wat moet je doen om dit te winnen? Meedoen met onze #goingdarkchallenge !

  Maak een video en upload dit naar een van je socialmedia-kanalen (Instagram, Facebook. Tik Tok, of Twitter) én daag twee anderen uit ook mee te doen. Om kans te maken op het pakket dien je de volgende hashtags te gebruiken:

  • #goingdark
  • #goingdarkchallenge
  • #cod
  • #modernwarfare
  • #mw
  • #codmw

  Mocht iemand niet al deze tags gebruiken, geen probleem, maar dan is de kans verkeken op de dikke prijs. Hieronder een voorbeeld van hoe je de challlenge zou kunnen doen:

  Wat betreft de challenge; alles mag! Het hoeft niet te maken te hebben met Modern Warfare (al is dit natuurlijk wel leuk), maar wél met ‘going dark’. Dus wil jij jezelf zwart verven en op een wit doek gaan liggen? Doe het! Of dompel je jezelf onder in een modderbad? Film het. Vind jij dat je iets moet gaan doen met Darth Vader? Het mag. Moet jij zelf op de video staan? Nee, zeker niet. Nogmaals, alles mag! We willen vooral voor veel reacties en leuke video’s zorgen en dus mag je zo vaak meedoen als je wil!

  Daarom valt er nog meer te winnen! Wil jij niet meedoen, maar wel toffe #goingdarkchallenge video’s gaan delen? Dan maak je kans op Call of Duty Modern Warfare merchandise! Wij gaan t-shirts, weggeven van de game, een hoodie en misschien nog wel meer. Volgende week volgen de details. In ieder geval gaan we deze merchandise verdelen onder degenen die sharen!

  Volgende week vrijdag op de releasedatum maken we de winnaars bekend én zullen we een video-compilatie voor jullie hebben met de meest leuke inzendingen. Doen jullie mee?! Meedoen kan tot en met de 24e van oktober. Voor nu gaan wij, zoals in de video hieronder, DARK!

  Update: Je mag ook een foto insturen op socialmedia. Zo lang het maar creatief is!

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.