Top 10 beste Xbox One sales voor mensen met een laag budget

  Alles lijkt alleen maar duurder te worden tegenwoordig. Maar een goede game hoeft niet meteen duur te zijn. Toch is het soms wel moeilijk om die goedkope games te vinden. Daarom hebben wij hier een lijstje gecreëerd, met de beste Xbox One sales.

  Assassin’s Creed Unity

  De eerste op het lijstje van de beste Xbox One game sales is een van de games in de bekende Assassin’s Creed serie. Assassin's Creed Unity neemt ons mee naar het jaar 1789, naar de stad Parijs. De stad wordt geraakt door veel veranderingen tijdens de Franse Revolutie en verandert in een plaats vol terreur en chaos. De straten worden bedekt met het bloed van ieder slachtoffer dat tegen de gevestigde orde van elitaire mensen in gaat. Maar dan duikt Arno Dorian op met als doel om de Bastille te bestormen, de executie van Koning Louis XVI bij te wonen en de inwoners van Frankrijk te helpen bij hun bevrijding van de elite.

  Gedurende het spel kan Arno nieuwe moves leren en merk je hoe gemakkelijk het is geworden om gebouwen te beklimmen. Dit is de eerste Assassin’s Creed game waar je met met je vrienden kan spelen. Het spel is in de Microsoft Store te koop voor 12 euro.

  The Evil Within

  Keer op keer worden collega’s van de politie op mysterieuze wijze vermoord. Detective Sebastian Castellanos en zijn partners, Julie “Kid” Kidman en Joseph Oda zijn getuige van de mysterieuze kracht die elke keer toeslaat. Na de zoveelste massamoord verliest Sebastian zijn bewustzijn. Vanaf het moment dat hij wakker wordt lijkt hij in een andere wereld te zijn. Zijn vrienden zijn totaal gek geworden en overal lopen monsters rond. Het is aan Sebastian om uit te vinden wat deze mysterieuze kracht is en in leven te blijven.

  De beste spannende games voor de Xbox One zijn natuurlijk altijd welkom, vooral als het sales zijn. Er is geen multiplayer modus in dit spel, wat dus betekent dat je alles zelf op moet lossen. The Evil Within kost 8 euro bij Nedgame.

  Final Fantasy Type-0

  Final Fantasy Type-0 brengt je naar de fascinerende en betoverende wereld van Orience, waarin een oorlog tussen de naties het land kapot dreigt te maken. In deze Xbox One game die perfect past in dit lijstje, strijd je als Class Zero. Class Zero is een groep studenten van de militaire elite-academie. In de strijd die je gaat voeren, moet je krachtige magische spreuken en gevechtsmogelijkheden gebruiken om het rijk te verslaan en de geheimen achter de oorlog bekend te maken.

  Verdiep jezelf helemaal in deze fascinerende wereld met gedenkwaardige personages. Voor fans is het zeker een mooi deel in een vette serie, werd toendertijd ook in onze review geschreven. Deze Xbox One game van een van de beste gameseries (met af en toe nog eens sales ook!) die er is, is voor 11,95 euro (exclusief verzendkosten) te krijgen op bol.

  EA Sports UFC

  Gooi jezelf in de ultieme vechtcompetitie. Een game vol met actie en keiharde gevechten. De Ultimate Fighting Championship is een toernooi waarin vechtsporters de strijd met elkaar aan gaan. Elke vechter in het spel heeft doelen die telkens weer aangepast worden. Ook veranderen de vechtplannen steeds weer en elke stoot, greep en wat dan ook zal je voelen. De tactieken zijn gebaseerd op een echt gevecht in een echte situatie. Als je de eerste tactiek hebt kunnen stoppen, dan komt er weer meteen een tweede tactiek of een derde tactiek. Niks is te voorspellen, dus bereid je goed voor!

  Je moet goed nadenken over iedere klap die je uitdeelt, want alles kan invloed hebben op hoe de rest van het gevecht loopt. Deze game kan je kopen op bol voor 10,99 euro (exclusief verzendkosten).

  The Town of Light

  Deze game is gebaseerd en geïnspireerd op een groot waargebeurd onderzoek. De zestienjarige Renée lijdt aan symptomen van een mentale stoornis. Ze heeft veel vragen over haar verleden en gaat op zoek naar antwoorden. Die zoekt ze op de plek waar ze een groot deel van haar jeugd was, in het Volterra Psychiatric Asylum.

  Dit gesticht bevindt zich in Toscane in Italië en is gesloten in 1970 toen de Italiaanse overheid besloot om alle patiënten hun rechten en leven weer terug te geven. Renée gaat hier op onderzoek en brengt het goede en het slechte in de mens aan het licht.

  Een first-person psychologische game met een sterk verhaal waar je zeker wel een zoet mee kan zijn. Als je een beetje van enge avontuurlijke spellen houdt, dan is dit spel zeker geschikt voor jou. Je kan deze game voor 14 euro (exclusief verzendkosten) krijgen bij Mediamarkt.

  Mass Effect: Andromeda

  Jij leidt de strijd op vijandelijk gebied, ver voorbij de Melkweg. Je zoekt naar een nieuw thuis op een plek, een plek waar wij de aliens zijn. Het heelal zit vol met mysteries en intergalactische conflicten, waar jij jouw mensen naar een nieuw thuis moet brengen.

  Je kan jezelf onverslaanbaar maken met geweldige wapens, ongelooflijke technologie en krachten waar je alleen maar van hebt durven dromen. Je zult je niet snel vervelen in het sterrenstelsel van Andromeda. Waarom dit zo is lees je in onze review waar de game een 9 heeft gescoord. De keuzes in het spel liggen geheel bij jou en beïnvloeden hoe mensen en aliens op je reageren. Daarnaast beïnvloeden jouw keuzes welk einde je zult krijgen.

  Als jij klaar bent voor een intergalactisch avontuur, dan kan je deze game kopen voor 9,98 euro (exclusief verzendkosten) bij Game Mania.

  Life is Strange: Before the Storm

  Ontmoet Chloe Price, een zestienjarig meisje met een rebelse kant. Er ontstaat een verrassende vriendschap tussen haar en Rachel Amber, een populaire jonge vrouw die grootse dingen gaat bereiken. Rachels wereld stort in op het moment dat ze achter een heftig familiegeheim komt. Samen moeten Rachel en Chloe hun demonen overwinnen en elkaar steunen.
  Jij maakt alle keuzes. Dit betekent dat de loop van het verhaal afhangt van de keuzes die jij maakt, ook het einde van het spel hangt helemaal van jouw keuzes af.

  Deze prequel van de Life is Strange games geeft je eindelijk de kans om Chloe wat beter te leren kennen in deze goedkope (beste sales approved) Xbox One game. Je kan dit spel voor 5,99 euro krijgen op Microsoft.

  Torment: Tides of Numenera (Day One Edition)

  Een wereld gebouwd op de ruïnes van beschavingen die continenten opnieuw kunnen maken en de afstervende zon kunnen redden. Welkom bij de aarde: maar dan een miljard jaar in de toekomst.
  In deze in de toekomst afspelende game, betekent de dood niet het einde. Want als je namelijk sterft, dan herstelt je geest zich in een labyrint vol met begraven waarheden en verhalen die al lang vergeten zijn. Jouw keuze in dit spel, bepaalt wat er gebeurt. Jij schrijft je eigen verhaal.

  Deze game kan je alleen maar in je eentje spelen, maar dat maakt niet uit als er genoeg te doen is. De game is te krijgen voor 9,99 euro op bol.

  Sunset Overdrive

  De hele stad zit vol met mutanten, maar dat stopt jou niet. Deze game verandert de open-wereld apocalypse in jouw tactische speeltuin. Je kan tegen muren aan rennen (het is ook mogelijk om te zip en grinden tegen de muur aan) maak ondertussen gebruik van een groot aanbod aan wapens. Deze game zorgt voor een uniek avontuur met alle speciale wapens en unieke vaardigheden die je aan kunt passen. En dit allemaal terwijl je een grote variatie aan monsters en andere vijanden alle hoeken van de kamer laat zien.

  Als je van shooters houdt, dan pas deze game ook zeker wel bij jou. Deze game kan je kopen voor 14 euro (exclusief verzendkosten) bij Mediamarkt.

  Halo 5: Guardians

  Het heelal wordt bedreigd door een onstuitbare kracht. Wanneer ook nog eens de Master Chief onvindbaar blijkt te zijn, wordt zijn loyaliteit in twijfel getrokken. De nieuwe spartan moet op onderzoek en probeert het zo het mysterie op te lossen.
  Deze game kun je lekker veel met je vrienden spelen, aangezien er verschillende opties zijn voor multiplayer. Verder werd in onze review deze game een grafisch kunstwerk genoemd en kijk je je ogen uit tijdens het spelen.

  Deze game is natuurlijk te krijgen op verschillende websites, maar de meest goedkope variant van deze game voor de Xbox One is te krijgen op Microsoft voor 11,99 euro (met gratis standaardverzending).

  Weet jij nog een game voor in de lijst van de beste Xbox One sales?

  Laat het dan vooral weten in de comments!

  Assassin's Creed Unity

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.