Dit zijn de 10 aankomende Marvel films om naar uit te kijken

Article
dinsdag, 02 oktober 2018 om 12:06
dit zijn de 10 aankomende marvel films om naar uit te kijken 139347 1
De eerste officiële trailer van Captain Marvel is laatst uitgekomen en wij zijn erg nieuwsgierig geworden. Gelukkig hoeven we ons tussendoor niet te vervelen, want er zijn nog genoeg andere aankomende Marvel films. Ook na Captain Marvel staan er een paar grote projecten in de planning.
Marvel heeft plannen voor een hoop nieuwe films. Ze is bezig met het filmen van een paar bekende namen, zoals Captain Marvel en Avengers 4. Toch staat er meer in de agenda van Marvel Studios voor 2018 en 2019. Dit zijn de 10 aankomende Marvel films om naar uit te kijken.

Venom

4 oktober 2018
Eddie Brock, gespeeld door Tom Hardy, is een journalist. Voor één van zijn verhalen doet hij onderzoek naar een groep mensen die zichzelf de Life Foundation noemt. Hierdoor komt hij in aanraking met een symbioot, een buitenaards organisme dat zich bindt met een mens of dier om te overleven. De symbioot noemt zichzelf Venom.
Eddie krijgt vanwege de Venom symbioot krachten en mag deze houden zolang de symbioot in Eddie’s lichaam mag blijven. Normaal gesproken neemt een symbioot een gastheer over, maar Venom wil juist een band krijgen met zijn gastheer.
Venom is een van de aankomende Marvel films dat een spin-off wordt van de Spider-Man films.

Tom Hardy speelt de rol van Venom

Tom Hardy is te zien als Venom, een van Marvel’s dodelijkste personages. De vrouw van Eddie Brock, Anne Weing, wordt gespeeld door Michelle Williams. Verder zal Woody Harrelson te zien zijn als Cletus Kasady, die later samensmelt met de zoon van Venom, Carnage.
Momenteel zijn er twee officiële trailers uitgebracht door Sony Pictures Entertainment.
139349

Spider-Man: Into The Spider-Verse

20 december 2018
Spider-Man: Into The Spider-Verse is de aankomende geanimeerde film van Marvel. Het gaat over Miles Morales, een 13-jarige tiener in Brooklyn. Hij is de tweede Spider-Man in een dimensie waar meer dan één Spider-Man bestaat.
Miles zijn krachten lijken op die van Peter Parker. Hij heeft twee superkrachten die de originele Spider-Man niet heeft. Miles kan hem en zijn kleding onzichtbaar maken. Daarnaast bezit hij een gif waarmee hij mensen kan verlammen.

Personages

Er zijn drie belangrijke personages die in de film voorkomen. Miles Morales is de nieuwe Spider-Man in dit verhaal. Hij houdt ervan om met zijn vrienden iets leuks te doen, maar wat ze niet weten is dat Miles ondertussen zijn nieuwe krachten leert kennen.
Peter Parker is Miles' mentor. Peter is ondertussen een stuk ouder geworden, maar Miles geeft hem een nieuwe positieve blik op het leven. Wanneer Gwen Stacy, oftewel Spider-Gwen, in de dimensie van Miles en Peter belandt, helpt ze de twee om New York veilig te houden.

Spider-Mans stem

Omdat het een geanimeerde film is, hoeven de acteurs en actrices alleen een stem in te spreken. Zo spreekt Shameik Moore de stem van Miles Morales / Spider-Man in. Miles’s mentor, Peter Parker, wordt ingesproken door Jake Johnson. De stem van Gwen Stacy / Spider-Gwen wordt gedaan door Hailee Steinfeld.
De regie ligt in de handen van Phil Lord en Christopher Miller. Samen waren ze ook de regisseurs van 21 Jump Street, The Lego Movie en Cloudy with a Chance of Meatballs.
139451

X-Men: Dark Phoenix

7 juni 2019
In de film X-Men: Apocalypse zagen we al een stukje van Jean Grey en haar krachten. Ongeveer tien jaar na de gebeurtenissen van X-Men: Apocalypse, raakt Jean de controle over haar krachten kwijt. Dankzij een zonnevlam verandert ze in de Dark Phoenix. Haar teamleden staan voor een moeilijk beslissing. Ze moeten haar opofferen om de mensen te beschermen.
Voordat Jean bij de X-Men kwam, woonde ze met haar familie in Annandale-on-Hudson, New York. Jean is de enige van haar familie met mutantenkrachten. Haar ouders ontdekten dit toen ze 10 jaar oud was. Jean werd naar professor Charles Xavier gebracht om te trainen. Uiteindelijk komt ze terecht bij de X-Men.

De cast van de X-Men keert terug

Sophie Turner zal te zien zijn als de krachtige mutant Jean Grey. Andere bekende namen zoals Jennifer Lawrence (Mystique) en James McAvoy (Charles Xavier) keren terug. De film is een van de aankomende Marvel films die al een jaar verwacht wordt.
Er is nog geen trailer van X-Men: Dark Phoenix, maar deze komt eraan. Hierboven kun je wel de trailer van X-Men: Apocalypse zien om alvast in de stemming te komen.
139466

Captain Marvel

6 maart 2019
Een van de aankomende Marvel films is Captain Marvel. Ze wordt al verwacht sinds het einde van Avengers: Infinity War. De eerste officiële trailer van Captain Marvel liet al een deel van het verhaal zien. Zo speelt het verhaal zich af in 1990. Op dat moment hebben twee alienrassen oorlog met elkaar. Dit zijn de Kree en de Skrulls.
Carol Danvers (Captain Marvel) vecht voor de Kree, maar komt uiteindelijk op aarde terecht. Hierdoor krijgt ze allerlei herinneringen terug. Nadat ze in contact komt met Nick Fury, gaat ze op onderzoek uit.
Wil je meer weten over de trailer en het verhaal? Je leest de informatie in onze Captain Marvel trailer analyse.

Herkenbare gezichten keren terug op het witte doek

De trailer laat Brie Larsen al zien als superheldin Captain Marvel. Daarnaast bestaat de cast uit bekende gezichten: Samuel L. Jackson (Nick Fury), Lee Pace ( Ronan the Accuser), Clark Gregg (Phil Coulson) en Jude Law (Mar-Vell).
Fans hoeven niet lang te wachten. Captain Marvel draait vanaf begin maart 2019 in de bioscoop.
139469

Avengers 4

Begin mei 2019
(Dit kan spoilers bevatten voor als je Avengers: Infinity War nog niet hebt gezien).
De aankomende Avengers film is het vervolg op Avengers: Infinity War. Wil je nog weten wat er gebeurde aan het einde van de film? Hier kun je teruglezen wat het einde betekende.
Er is nog geen naam bevestigd voor de nieuwe Avengers film, ondanks dat je op internet veel theorieën kunt lezen. Marvel Studios president Kevin Feige heeft al bekendgemaakt dat de naam een hint is over het einde van de film. Hij heeft wel spijt dat de naam niet eerder is vrijgegeven. Doordat fans nu speculeren over de naam, heeft Kevin Feige het gevoel dat de naam niet aan de verwachtingen zal doen.

Zien we maar de helft van de castleden terug?

Avengers: Infinity War had een hoop castleden, maar de vraag is of de meeste terugkomen in het volgende deel. Het lijkt erop dat een hoop castleden gewoon een rol hebben in de aankomende film, ondanks dat de helft van de personages is doodgegaan in Infinity War. We weten van enkele personages zeker dat ze nog leven na de film. Dit zijn: Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hulk/Bruce Banner, Rocket Raccoon, War Machine, Okoye, Nebula en M'Baku.
Er zijn nog geen officiële trailers van de nieuwe Avengers film uit. Avengers 4 is de eerste van de aankomende Marvel films die na Captain Marvel komt.
139471

Gambit

Juni 2019 - de datum is verschoven naar maart 2020
Deze film is het minst bekend uit het lijstje van aankomende Marvel films. Remy LeBeau, oftewel Gambit, is een mutant en lid van de X-Men. Hij heeft de gave om levenlozen voorwerpen op te laden met potentiële energie, waardoor ze explosief worden. Vanwege zijn verleden als dief, vertrouwen maar weinig teamleden van de X-Men hem.
Gambits ouders lieten hem achter toen ze met zijn geboorte zijn rode ogen zagen. Om te kunnen overleven werd hij een dief. Zo kreeg hij de tijd om zijn krachten te leren kennen.

Nog steeds onduidelijkheid

Het is nog niet zeker hoe het ervoor staat met de film. Over de cast is ook veel onduidelijkheid. Het enige wat we zeker weten is dat Channing Tatum de hoofdrol heeft.
139473 1

Spider-Man: Far From Home

Juli 2019
Ondanks dat we niet weten wat er gaat gebeuren in Avengers 4, komt er vervolg van Spider-Man. Spider-Man: Far From Home is uit de lijst van aankomende Marvel films de eerste Spider-Man film na Avengers 4. Peter Parker gaat namelijk na de gebeurtenissen van Avengers 4 met zijn vrienden op vakantie naar Europa.
Tom Holland zal terugkeren als Peter Parker. Zendaya is ook te zien in de film. Zij heeft de rol van Michelle "MJ" Jones, een van Peters klasgenoten. Marisa Tomei zal overigens terugkeren als May Parker, Peters tante. Daarnaast zien we Michael Keaton, Jake Gyllenhaal, Cobie Smulders (Maria Hill) en Samuel L. Jackson (Nick Fury).
139474

The New Mutants

Augustus 2019
Er is nog niet veel bekendgemaakt over The New Mutants. Volgens de trailer gaat het verhaal over nieuwe mutanten die vastzitten in een geheim gebouw. Ze proberen zichzelf te bevrijden.
De film zou eerder uitkomen, maar dit werd uitgesteld om het eindresultaat nog enger te maken. The New Mutants zou de eerste film zijn in een reeks met aankomende Marvel horrorfilms over mutanten.

De castleden zijn wel bekend

Er is wel genoeg informatie over de castleden en hun rol. Anya Taylor-Joy speelt Illyana Rasputin / Magik: een Russische mutant en overigens het zusje van Colossus, één van de leden van de X-Men. Daarnaast zien we Maisie Williams als Rahne Sinclair / Wolfsbane, een Scotse mutant.
Verder zien we Charlie Heaton als Sam Guthrie / Cannonball, Henry Zaga als Roberto da Costa / Sunspot, Blu Hunt als Danielle Moonstar / Mirage en Alice Braga als Cecilia Reyes.
139475

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Mei 2020
Na Avengers 4 zijn er nog een hoop aankomende films van Marvel. Hier is nog weinig over bekendgemaakt. Wel is het duidelijk dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 ergens rond mei 2020 komt.
Welke acteurs of actrices niet terugkomen in deze film, is nog niet bekend. In Avengers: Infinity War zagen we namelijk dat Rocket Raccoon en Nebula niet verdwenen. Voor een antwoord zullen we moeten afwachten tot Avengers 4 in de bioscoop draait.

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

De regisseur van de eerste twee films, James Gunn, is ontslagen nadat er berichten op Twitter opdoken. Hierin stonden grappen over pedofilie en verkrachting. Disney gaf aan dat dit niet is waar het bedrijf voor staat.Voordat James Gunn werd ontslagen gaf hij nog hints weg over het verhaal van het derde deel. Volgens hem zou een einde komen aan het verhaal waar ze in het eerste deel mee begonnen.
Het derde deel zou vier jaar na Guardians of the Galaxy 2 afspelen, omdat de gebeurtenissen van Avengers: Infinity War en het vervolg hiervan er nog tussenin zit. Na deel 3 zou het ruimte maken voor een nieuw hoofdstuk. Het is nog maar de vraag wat er met het verhaal gaat gebeuren en wat Marvel met andere aankomende films van Guardians of de Galaxy gaat doen.
139476

Silver and Black

Nog niet bekendgemaakt
Sinds 2009 worden er plannen gemaakt om Black Cat te introduceren in de wereld van Marvel. De plannen werden steeds vooruitgeschoven. Ze zouden op 5 maart 2018 beginnen met filmen. Dit ging niet door, nadat de regisseur niet blij was met het script.
In augustus werd bekendgemaakt dat de film Silver and Black niet gemaakt zou worden De film zou eerst uitkomen op 8 februari 2019, maar de datum werd in eerste instantie verschoven. Uiteindelijk besloot Sony om de film te splitsen in twee films. De eerste van deze aankomende Marvel films focust zich op Black Cat. De tweede wordt Silver Sable.

Wat is Marvel nog meer van plan?

Marvel heeft het nog niet bevestigd, maar er zijn een paar films die na 2019 kunnen uitkomen. Dit zijn films waar Marvel al een tijd over spreekt. Hierbij kun je denken aan een Black Widow movie, Black Panther 2, Doctor Strange 2, Ms Marvel en een Logan Spin-off.
Zijn dit de aankomende Marvel films die na 2020 uitkomen?

Populair Nieuws