Goede PS4 en Xbox One games - Pareltjes uit de eerste drie maanden van 2019

  2019 is een geweldig jaar voor gamers, waarin veel nieuwe games uitkomen en uit zijn gekomen. Natuurlijk zitten er tussen de pareltjes ook een aantal rotte appels, maar daar zullen we geen aandacht aan besteden. Lees hier vijf goede PS4 en Xbox One games uit het begin van 2019.

  5. Trials Rising

  Het is jouw doel om de beste van de beste te worden. Met controller in de hand ga jij de strijd aan tegen de steeds moeilijker wordende tracks. In Trials Rising is een botbreuk of een hersenschudding heel gewoon en soms wil je de controller het liefst door de kamer heen gooien.

  Trials Rising is het vervolg op Trials Fusion en brengt veel nieuwe tracks, voertuigen en werelddelen waar je kan gaan rijden. Door de makkelijke besturing is het een game waar je makkelijk in kan komen, totdat je merkt hoe extreem moeilijk sommige tracks zijn. Trials Rising is te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

  4. Metro Exodus

  Op nummer vier van goede PS4 en Xbox One games uit het eerste deel van 2019 staat Metro Exodus. Dit derde deel in de reeks maakt in plaats van beklemmende metrotunnels plaats voor grotere open vlaktes, wat we niet gewend zijn van de serie, maar wel zorgt voor fantastisch mooie omgevingen. In Metro Exodus speel je als de jonge Rus, Artyom die noodgedwongen in de metrotunnels moet gaan wonen, aangezien het oppervlak belaagd is door nucleaire bommen.

  De first-person shooter is een grafisch hoogstandje en brengt een leuk verhaal waar spelers in verstrikt kunnen raken. Jammer is wel dat Metro Exodus een minder grote horror vibe heeft dan zijn voorgangers, aangezien dit een belangrijk iets is in de reeks. Metro Exodus is te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  3. Anthem

  De derde plaats van goede PS4 en Xbox One games uit het eerste deel van 2019 tot nu toe staat Anthem. Anthem is de nieuwste game in het rijtje van Bioware. Je speelt als één van de vier Javelin die allemaal uitblinken op hun eigen manier. Zo is de Interceptor het snelst van de groep en is de Colossus de zware tank die veel schade kan opvangen. Met de gekozen Javelin vlieg je door de prachtige omgevingen en dood je hier en daar een vijand.

  Je kunt veel zeggen over Anthem en de problemen die de game bevatten, maar sterke, gladde gameplay en een prachtige spelwereld maken Anthem een oprecht genot om te spelen. De game is vooral geweldig als je met vrienden speelt, hier komt de essentie van de game ook het best mee naar voren.

  2. Apex Legends

  Als je het hebt over goede PS4 en Xbox One games dan moet je het ook hebben over Apex Legends. Respawn Entertainment, bekend van Titanfall bracht begin 2019 Apex Legends uit. De nieuwste battle-royale game was al snel een extreem succes, met 25 miljoen spelers in de eerste week na zijn release. Dit komt onder andere doordat bekende streamers de game massaal gingen streamen op de releasedag.

  Naast dat Apex Legends veel in de spotlight werd gezet is het ook oprecht een goede game. Apex Legends voegt veel fijne features samen van verschillende games. Zo kun je uit een aantal personages kiezen die allemaal hun eigen skills en attributen hebben, en kun je teamleden weer tot leven wekken zelfs nadat zij dood zijn gegaan.

  Het principe van deze battle-royale game blijft hetzelfde. Spelers worden in teams van 3 op een gigantische map gezet waar ze naar wapens en uitrusting moeten zoeken om hiermee de vijand te verslaan. Aan het einde is er maar één team wat wint.

  1. Kingdom Hearts 3

  Op nummer één van beste games uit 2019 tot nu toe staat Kingdom Hearts 3. De actie-RPG is een fantastisch verhaal waar je urenlang in kan duiken. De prachtige Disney-werelden van onder andere Rapunzel, Hercules en Big Hero 6 zijn toonbeeld van een geweldig verhaal en strakke gameplay.

  Het laatste deel van de Dark Seeker-saga is een reis om nooit te vergeten. In de meest geweldige werelden speel jij als Sora en word je vergezeld door verschillende Disney-karakters als Donald Duck en Goofy. De hoeveelheid aan speelbare content maakt Kingdom Heart 3 de beste game van 2019 tot nu toe en zal ook zeker hoog in de lijst blijven staan gedurende het jaar vordert.

  Goede PS4 en Xbox One games

  Onze lijst met goede PS4 en Xbox games tot nu toe lees je hier, alleen zullen er een groot aantal geweldige titels bijkomen dit jaar. Deze moeten alleen nog wel uitkomen, waar we op smart op zitten te wachten. We kijken vooral uit naar E3 2019 waar we veel nieuwe gamereleases zullen gaan zien.

  Trials Rising

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.