Alle gratis God of War cadeautjes op een rij - Goddelijke viering!

  Het is alweer een jaar geleden sinds God of War uitkwam op de PlayStation 4. Sindsdien is de game geroemd door zowel fans en critici. Om het jubileum van de game te vieren deelt ontwikkelaar Santa Monica Studios God of War cadeautjes gratis uit en wij zetten ze allemaal op een rijtje!

  Op 20 april 2018 kwam God of War uit op de PlayStation 4 en in onze God of War review kun je lezen wat we van de game vonden. De game kreeg een 9.0 en wist zelfs de kroon te spannen in onze lijst met beste games van 2018! Om het jubileum te vieren deelt de ontwikkelaar van de game cadeautjes van God of War gratis uit.

  Een bedankje

  Als eerste beginnen we met het bedankje dat PlayStation en Santa Monica Studios maakten richting de fans. De vier minuten-durende video opent met het gejuich van de fans waarna een serie van korte interviews gehouden wordt met de makers van de game. Er worden allerlei fans aangehaald die speciale projecten hebben opgezet rondom de game, waaronder een muziekvideo en een kerstkaartje. Er wordt ook teruggeblikt op features uit de game, zoals de Photo Modus.

  In de video komt verder ontzettend veel fanart voorbij. Denk aan tekeningen, animaties en live-action parodies. Het meest indrukwekkende is misschien wel een groot sculptuur van Kratos die een trol uit de game beklimt om hem vervolgens te onthoofden. In de interviews bedanken de ontwikkelaars de fans voor alle positieve feedback en de gemeenschap die rondom de game is ontstaan.

  Sony

  God of War gratis thema en avatars

  Hoewel het bedankje leuk is, zijn de God of War cadeautjes die gratis zijn toch net wat leuker. Wie nu naar de PlayStation Store gaat en zoekt naar God of War kan gratis een dynamisch thema downloaden voor zijn PS4. Deze kun je instellen als je achtergrond en past de iconen aan terwijl de onderzijde van je scherm gevuld wordt door Atreus en Kratos.

  Naast het dynamische thema is er nog een ander God of War gratis cadeautje, namelijk een aantal avatars van de game. Die kun je instellen als je nieuwe profielfoto voor je PSN-account. Deze kun je op dezelfde manier downloaden als het dynamische thema door naar de PlayStation Store te gaan en vervolgens te zoeken naar God of War.

  God of War documentaire

  Het laatste cadeautje dat je van God of War gratis krijgt is een documentaire die over de ontwikkeling van de game wordt gemaakt. De docu heet Raising Kratos en werd door middel van een trailer aangekondigd. De trailer wordt grotendeels ingesproken door de regisseur van God of War, Cory Barlog.

  Op het moment is er nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de release van de documentaire. Het enige wat Sony bekend heeft gemaakt is, is waar de docu gelanceerd zal gaan worden. Dat wordt namelijk gedaan op het YouTube-kanaal van Sony PlayStation. Het meest bijzondere is misschien wel dat de docu beelden zal bevatten die in de game nooit zijn gebruikt, zoals het laatste shot in de trailer, die je hierboven kunt bekijken, al laat zien.

  God of War

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.