Ghost Recon Wildlands co-op tips - Hoe samen te werken als team?

  Ghost Recon Wildlands ligt in de winkels, en de shooter laat je als special agent rondsluipen door de wondere wereld van Bolivia. Dit keer kun je ook met maximaal drie vrienden samenwerken om de Santa Blanka-kartel van de kaart te vegen. Deze Ghost Recon Wildlands co-op tips leren je de discipline van het samen spelen.

  In Ghost Recon Wildlands staat de strijd tegen de Santa Blanka-kartel bovenaan het prioriteitenlijstje, en samen met maximaal drie andere soldaten word jij op pad gestuurd om die bad guys de straf te geven die ze verdienen. Dit kan met computergestuurde hulpjes, maar je kunt er ook voor kiezen om met drie andere spelers Bolivia te trotseren. Met deze vijf Ghost Recon Wildlands co-op tips moet dat avontuur iets gestroomlijnder gaan verlopen.

  5. Verdeel de rollen

  Allereerst is het enorm handig om elke speler een bepaalde rol aan te wijzen. Wijs iemand aan die op langere afstand met een sniper vijanden omlegt, zodat weer een andere speler met een SMG of assault rifle de boel in het kamp zelf kan regelen. Zodoende loop je elkaar niet in de weg, maar kun je elkaar ook beter ondersteunen als er iets mis gaat.

  Mocht een sniper zijn doelwit missen, dan kan een andere speler die dichterbij loopt alsnog een einde maken aan zijn leven. Dit voorkomt dat het hele kamp weet dat jullie er zijn, en iedereen kan gelijk weer door met verder jagen. De rolverdeling is van alles Ghost Recon Wildlands co-op tips misschien nog wel de belangrijkste. Zonder verdeling ben je simpelweg nergens.

  4. Pas je uitrusting aan

  Als je eenmaal een rol aangewezen hebt gekregen, is het tijd voor de volgende in het rijtje met Ghost Recon Wildlands co-op tips. Het juiste wapen kiezen is cruciaal in de game, en Ghost Recon Wildlands biedt je een uitgebreide bibliotheek aan mooie schietijzers. Binnen elke categorie is er wel iets te vinden, van shotguns tot aan gigantische light-machine guns.

  Denk er hier aan dat niet elk wapen een demper heeft. Bij gebruik van sommigen van die schietijzers horen de bendelenden daardoor binnen no-time dat jij om de hoek staat. Om je rol als Ghost in stand te houden is het gebruik van gedempte wapens dan ook een must. Je hoeft je hier natuurlijk niet aan te houden, maar sluipend een level voltooien voelt enorm bevredigend, en daarom is deze tip in de lijst met Ghost Recon Wildlands co-op tips terug te vinden.

  3. Verspreid je over de kaart

  Heb je jouw team verdeeld en adequaat uitgerust, dan is het tijd om actie te ondernemen. In plaats van met zijn allen recht op de vijand af te rennen, is de beste manier van aanpakken om ieder een positie om het betreffende kamp of fort in te nemen. Dit is een belangrijk punt binnen de Ghost Recon Wildlands co-op tips. Iedereen heeft hierdoor een ander zicht, waardoor dikwijls alle vijanden zonder problemen gespot kunnen worden.

  Een aanval van een front is immers voor de leden van de Santa Blanka-kartel nog wel te overleven. Val je ze van vier kanten aan, dan weten ze niet waar ze schieten moeten, en heb je ze zo neer. Aan te raden is om ook hier weer gebruik te maken van stealth. BIj grotere groepen vijanden word je, als je ontdekt wordt, namelijk snel overlopen. Voor jouw eigen veiligheid is het dus het best om alles zo stil mogelijk aan te pakken

  2. Communiceer constant met elkaar

  Als je de vorige Ghost Recon Wildlands co-op tips netjes hebt nageleefd, hoort dit volgende punt ook zeker in dat lijstje thuis. Je kunt namelijk nog zulke mooie posities hebben ingenomen, maar zonder communicatie ben je helemaal nergens. Zodra iedereen maar eigen rechter gaat spelen, weet de vijand direct dat er iemand in de buurt is. Zo verraad je jouw teamgenoten heel rap, en gaat de hele missie verloren.

  Zorg er daarom voor dat iedere speler die meedoet aan jouw sessie een microfoon heeft om mee te kunnen communiceren. Een goede tactiek kan het verschil zijn tussen leven en dood, ook al is het vier man tegenover een klein leger. Met de juiste mindset en uitrusting kun je dat leger met het grootste gemak schade aanrichten. Een goede reden om het in de lijst met Ghost Recon Wildlands co-op tips te verwerken.

  1. Gebruik gesynchroniseerde schoten

  De laatste van de Ghost Recon Wildlands tips is eentje die zich focust op een feature die heel kenmerkend is voor de Ghost Recon-serie. We hebben het hier namelijk over het gesynchroniseerde schot; met z'n vieren tel je af en schiet je vier vijanden tegelijk naar het hiernamaals. In games als Ghost Recon Future Soldier kon je veelvuldig gebruik maken van de functie, en ook in Wildlands behoort het tot de mogelijkheden.

  Speel je samen met de AI, dan kun je gewoon schieten terwijl jouw teammaten de andere kills meteen uitvoeren.Speel je online, dan vergt dat iets meer werk. Vijanden zijn makkelijk te taggen met een grijze indicator. Als je vier slachtoffers geselecteerd hebt, dan kan er in-game afgeteld worden alvorens je vier bendeleden een kogel door het hoofd knalt. De ultieme vorm van samenwerken!

  Ghost Recon Wildlands is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game biedt een enorm grote open wereld, waarin genoeg te doen is. Naast deze Ghost Recon Wildlands co-op tips hebben we ook andere specials. Eentje daarvan bespreekt de tofste elementen die je in de game terug kunt vinden.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.