WIN - Ghost in the Shell IMAX 3D tickets prijsvraag

Article
woensdag, 22 maart 2017 om 9:00
xgn google image
Vanaf 29 maart draait Ghost in the Shell in de bioscopen. Om dat te vieren vindt er op diezelfde dag een speciale IMAX 3D vertoning van de film plaats in de Pathe Arena. Jij kan hierbij zijn! Lees hieronder hoe je kans maakt op Ghost in the Shell IMAX 3D tickets.
Ghost in the Shell vertelt het verhaal van Major, een unieke cyborg die is ontstaan nadat ze gered werd uit een verschrikkelijk ongeluk, dat haar overkwam toen ze nog menselijk was. Ze staat nu aan het hoofd van een politie-eenheid genaamd Task Force Section 9. Het doel van deze eenheid is de meest gevaarlijke criminelen en extremisten die de wereld kent uit de weg te ruimen. Maar dan wordt de eenheid geconfronteerd met een vijand die zijn zinnen heeft gezet op de cybertechnologie van Hanka Robotics, met als doel deze te vernietigen...
De film is gebaseerd op de gelijknamige Japanse animefilm die in 1995 uitkwam. Onder andere Scarlett Johansson, Michael Pitt en Michael Wincott staan in de hoofdrollen en Rupert Sanders is verantwoordelijk voor de regie. Ghost in the Shell is vanaf 29 maart te zien in 3D en IMAX 3D, en wij mogen tickets weggeven voor een speciale voorstelling!
Details van de speciale voorstelling vind je hieronder:
  • Wat: Ghost in the Shell in IMAX 3D
  • Waar: Pathe Arena, Amsterdam
  • Wanneer: 29 maart, ontvangst om 18:00u
ghost in the shell imax 3d tickets <a href=prijsvraag" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201703/ghost-in-the-shell-imax-3d-tickets-prijsvraag.jpg" />

Ghost in the Shell IMAX 3D tickets prijsvraag

In samenwerking met Universal geven wij 4x2 tickets weg, dus je kan ook een vriend of vriendin meenemen! Wil jij bij deze toffe voorstelling van Ghost in the Shell zijn? Doe dan mee aan onze Ghost in the Shell IMAX 3D tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Hoe heet de Japanse auteur die de manga heeft geschreven die als basis dient voor het verhaal van Ghost in the Shell?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht!