Het belangrijkste gamescom nieuws van woensdag 17 augustus

Article
woensdag, 17 augustus 2016 om 18:02
xgn google image
De eerste volledige dag van gamescom 2016 voor de pers zit erop. Met name veel trailers, gepaard met enkele nieuwsberichten kwamen vanuit de expo in Keulen naar buiten. Het belangrijkste gamescom nieuws van woensdag 17 augustus hebben we hier even kort voor je op een rijtje gezet.

Metal Gear Survive aangekondigd

Hideo Kojima werkt niet meer aan de serie, maar er komt wel een nieuwe Metal Gear game aan vanuit Konami. Metal Gear Survive is een co-op game in het welbekende Metal Gear jasje. Jij neemt het samen met maximaal drie vrienden op tegen ondoden in een wereld die in zich, ondanks dat dit een opvolger is, in een andere tijdspanne afspeelt dan Metal Gear Solid 5.
Anders gamescom nieuws over de game was ook dat deze niet voor de volledig prijs van een Metal Gear game in de verkoop zal gaan. De eerste reacties op de game zijn niet al te positief. Meer over Metal Gear Survive lees je hier.
96274

Get Even aangekondigd

Bandai Namco kondigde samen met ontwikkelaar The Farm 51 een nieuwe horror game aan. Get Even zal in de lente van het volgende jaar verschijnen. We maakten kennis met de nieuwe psychologische horror game middels een trailer.
De hoofdrolspeler, Cole Black, is zijn geheugen kwijt en strandt op een meisje met een gordelbom om. Je weet niet waarom zij dit heeft en waarom jij met haar opgesloten zit. In een bizar en spannend verhaal moet jij antwoord krijgen op alle vragen. Meer over het gamescom nieuws van Get Even, lees je hier.
96275

STEEP krijgt release

Er komen vandaag ontzettend veel trailers uit van nieuwe games vanaf gamescom. Zo ook van komende wintersport game STEEP. De trailer toont een heleboel beelden van de in-game omgeving, zoals gebouwen en bossen waar je door en langs heen kan skiën. Dit allemaal in een grote open wereld waarin steeds meer gebieden vrij gespeeld kunnen worden.
Maar dat is niet alles, want met de trailer werd dan ook eindelijk bekend vanaf wanneer we digitaal op wintersport kunnen gaan. Dit is 2 december, vlak voor Sinterklaas zal STEEP uitkomen voor PlayStation 4, en voor Xbox One en PC.
96276

For Honor Alpha release

En nog meer trailers tussen het gamescom nieuws. Want ook For Honor de nieuwe titel van Ubisoft kreeg een nieuwe trailer op gamescom. We maakten kennis met de drie verschillende facties die For Honor telt: de Vikingen, Samoerai en Ridders.
Net als For Honor geldt dat de nieuwe beelden die ons toe kwamen niet het enige nieuws was. Ook for For Honor werd er namelijk een release bekendgemaakt en wel voor de alpha test. Deze zal lopen van 15 tot en met 18 september. Meer over het For Honor nieuws van vandaag en meer informatie over hoe je aan te melden voor deze alpha playtest, vind je hier.
96277

Injustice 2 feat. Suicide Squad

Harley Quinn en Deadshot zullen hun opwachting maken in Injustice 2. Dit nieuws komt vandaag middels een trailer vanuit gamescom in Keulen naar buiten. De twee DC superhelden maken hun intrede met hun bekende moves en trucjes. Harley Quinn zat overigens al in de eerste Injustice game.
In Injustice 2 staan de superhelden van DC lijnrecht tegenover elkaar, zoals te zien is in de nieuwe trailer. Hierin neemt Harley Quinn het op tegen Wonder Woman, Superman en Supergirl. Injustice 2 zal ergens in 2017 verschijnen. Meer nieuws met betrekking tot Injustice vanaf de gamescom lees je hier.
Dit was het belangrijkste gamescom nieuws van woensdag 17 augustus. Voor alle nieuws, previews, trailers en meer vanaf de gamescom kan je terecht op onze gamescom overzichtspagina.

Populair Nieuws

Laatste Reacties