Gamescom in beeld - De tofste foto's van de beurs

Article
zondag, 17 augustus 2014 om 11:42
xgn google image
De Gamescom zit er bijna op. Vandaag is alweer de laatste dag van 's wereld grootste gamesbeurs. Alle bezoeker, en het XGN team natuurlijk, hebben een geweldige week gehad. Dat zie je wel op deze verzameling foto's vanaf Gamescom.
Honderdduizenden mensen zijn deze week naar Keulen afgereisd om Gamescom mee te maken, de grootste beurs voor games ter wereld. Alle nieuwe games waren er te zien of spelen, van Evolve, Civilization: Beyond Earth en Call of Duty: Advanced Warfare tot Assassin's Creed Unity.
Helaas kon niet iedereen bij Gamescom aanwezig zijn. Daarom hebben wij jullie voorzien van tal van nieuws, previews en reportages. Die zijn allemaal terug te vinden op onze Gamescom-pagina. In dit artikel laten we jullie graag wat meer van de Gamescom sfeer proeven met de vele foto's die we gemaakt hebben. Bekijk het hieronder in onze Gamescom fotoreportage.
19563
Tussen alle drukte door moet er natuurlijk ook tijd zijn voor rust op Gamescom. Dit was te vinden op enkele plekjes, zoals het speciale Gamescom strand. Daar kon ook nog gesurft worden! Calvin zou Calvin niet zijn als hij dat niet gelijk zou uitproberen.
19564
Donderdag ging de Gamescom open voor iedereen! Natuurlijk was het gelijk een enorme drukte. Die drukte zou nog vier dagen aanhouden, want duizenden en duizenden gamefanaten wilden zo snel mogelijk aan de slag met de allernieuwste games die op Gamescom te spelen waren.
19565
De Gamescom ging nog in het weekend door, maar ons laatste verslag stond er vrijdag op. Natuurlijk moet daarna in stijl worden afgesloten met een feestje. Ditmaal op het strand! Maar voordat het zo ver is worden de laatste video's in elkaar gedraaid en nog even afscheid genomen van een spectaculair Gamescom 2014.