Gamescom 2018 trailers die je gezien moet hebben

  De eerste dag van gamescom 2018 is al bijna weer voorbij. Vandaag hebben we een hoop trailers langs zien komen met onder andere vette gameplay en first looks. De volgende gamescom 2018 trailers mag je niet gemist hebben!

  FIFA 19

  Electronic Arts heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor FIFA 19 waarin meer uitgelegd wordt over The Journey van dit deel. In de video zijn teasers te zien van drie verhalen van speelbare personages. Dit zijn Alex Hunter, Kim Hunter en Danny Williams. Met de Journey moeten spelers de UEFA Champions League of FIFA Women’s World Cup France winnen.

  FIFA 19 komt 28 september uit voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch en PC.

  Battlefield 5

  De Battlefield 5 gamescom trailer werd enkele dagen geleden al uitgebracht. Er zijn veel positieve reacties te zien onder de video. In de trailer zijn beelden te zien van de ondergang van Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook lijkt de Battle Royale modus aan het einde even te zien zijn, waarmee het een van de beste gamescom 2018 trailers is om even te kijken.

  Battlefield 5 komt 19 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Marvel's Spider Man

  Sony heeft een nieuwe Marvel’s Spider Man trailer uitgebracht waarin verschillende gadgets te zien zijn die in de game voor zullen komen. Ook zijn er verschillende pakken waar spelers uit kunnen kiezen die speciale krachten hebben. Naast beelden van de game lijken er ook enkele gameplay beelden te zien die vijanden in het spel tonen.

  Marvel's Spider Man komt 7 september exclusief uit voor de PlayStation 4.

  Metro Exodus

  In het nieuwste Metro deel nemen spelers wederom de rol aan van Artyom, maar verlaten dit keer de koude stad Moskou. In de gamescom 2018 trailer is te zien hoe Artoym en zijn team in de plaats van ijsgebieden in een groene vallei terechtkomen die er onschuldig uitziet, maar wanneer het nacht wordt draait het vredige wereldje om in een hel met monsters en andere bijzonder griezelige wezens.

  Metro Exodus komt 22 februari 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Assassin’s Creed Odyssey

  In de nieuwste trailer van Assassin’s Creed Odyssey zet Ubisoft een duistere game neer dat we niet echt gewend zijn van de AC serie. Er zijn twee verschillende versies van de trailer, eentje van Kassandra en een van Alexios. De trailer toont geen gameplay, maar wel prachtige cinematic beelden.

  Assassin's Creed Odyssey komt 5 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Life is Strange 2

  Life is Strange 2 zal beginnen met een nieuw verhaal dat los staat van het eerste deel. In de trailer zijn beelden te zien van de hoofdpersonages van het nieuwe verhaal, Sean en Daniel Diaz. Na een ongeluk is Sean, de oudste broer, op de vlucht geslagen en heeft zijn broertje meegenomen. Samen gaan ze op een reis om hun geboortestadje in Mexico te bereiken.

  Life is Strange 2 komt 27 september uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Just Cause 4

  Just Cause 4 maakt een entree met een vrij heftige gamescom 2018 trailer. In de video is meteen een missie te zien waarin Rico, het hoofdpersonage, een tornado moet uitschakelen. Hiervoor klimt hij in een speciale wagen genaamd de Stormchaser. Tijdens de missie moet Rico kanonnen uitschakelen waardoor de tornado kan verdwijnen.

  Just Cause 4 komt 4 december uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  The Crew 2

  Dat The Crew 2 al uit is, betekent niet dat Ubisoft niks meer met de game doet. Dat blijkt nu ook door een nieuwe update die gratis uitgebracht zal worden. In de update kunnen spelers hun innerlijke racer op een andere manier loslaten. Ubisoft introduceert namelijk hovercrafts in de nieuwe Gator Rush update waarvan gameplay beelden al te zien van zijn in de trailer.

  The Crew 2 kwam 29 juni dit jaar uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC, maar wordt van updates voorzien.

  Hitman 2

  In de nieuwste Hitman 2 trailer zullen gebruikers veel leren over de aankomende game. Er komt namelijk uitleg ter sprake over de content die beschikbaar komt. Hieronder vallen een hoop handige gadgets waar vijanden mee zijn uit te schakelen. Vijanden zijn dan ook niet alleen dood te schieten, maar kunnen ook om het leven komen door bijvoorbeeld vallende objecten.

  Hitman 2 komt 14 november uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Farming Simulator 19

  Met Farming Simulator 19 kunnen spelers wederom hun eigen boerderij bouwen met alles erop en eraan. In de gamescom 2018 trailer zijn een hoop soorten maps te zien met machines die het leven van de mens een stuk makkelijker maken. De actie muziek als achtergrondgeluid van de trailer valt wel heel erg op, doe je ogen dicht en het lijkt alsof je in een film zit.

  Farming Simulator 19 komt 20 november uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Shenmue III

  Shenmue III heeft eindelijk een releasedatum, 27 augustus 2019. Om alvast in de stemming te komen is er een nieuwe trailer uitgebracht waarin enkele beelden van de game te zien zijn. Als we naar de trailer kijken belooft de game prachtige visuals en een verhaal dat verder gaat na het eerste en tweede deel in de Shenmue serie.

  Shenmue III komt ergens in 2019 uit voor de PlayStation 4 en PC.

  Anno 1800

  In Anno 1800 bevindt de Industriële Revolutie zich in welvaart. Spelers moeten deze revolutie leiden en kunnen de wereld ontdekken en opbouwen. In de gamescom 2018 trailer zijn grote steden en tropische eilanden te zien waar spelers op kunnen bouwen en hun succes kunnen voortzetten.

  Anno 1800 komt 26 februari 2019 uit voor de PC.

  Soulcalibur VI

  In de nieuwe Soulcalibur VI trailer is al een hoop te zien van de aankomende game. Hieronder vallen gevechten tussen verschillende personages, de map en het aanpassen van je personage. Een van de speelbare personage is Geralt uit de Witcher 3.

  SoulCalibur VI komt 18 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  World War Z

  Veel mensen zijn bekend met de populaire film World War Z. Van de film wordt nu ook een game gemaakt en de eerste gameplay beelden waren vandaag te zien tijdens gamescom. In de trailer zijn hordes met honderden zombies te zien die zelfs over obstakels kunnen klimmen als een grote massa. De video toont ook wapens waar spelers de ondoden mee uit kunnen schakelen.

  World War Z komt ergens in 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Jump Force

  Er zijn een hoop intense gevechten te zien in de nieuwe trailer van Jump Force. Personages nemen het tegen elkaar op in verschillende arena’s. Ook zijn personages van Hunter x Hunter, One Piece en Dragon Ball aan het rooster van vechters toegevoegd. In de trailer zijn gevechten te zien tussen enkele personages.

  Jump Force komt ergens in 2019 uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Starlink: Battle for Atlas

  In Starlink: Battle for Atlas zijn en hoop planeten te zien die zowel vredige wezens als vijanden wezens huizen. Maar zij zijn niks vergeleken met de grootste vijand: The Forgotten Legion. Deze vijanden proberen de planeet Atlas te vernietigen, maar spelers krijgen de taak om hen te stoppen. In de nieuwste gamescom 2018 trailer is dit verhaal in het kort samengevat met beelden van de planeten en de grote vijand.

  Starlink: Battle for Atlas komt 16 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Activision heeft een trailer op YouTube geplaatst van Sekiro: Shadows Die Twice. De trailer werd eerder al tijdens de E3 uitgebracht, maar inmiddels is er een releasedatum voor de game in de trailer te zien. Mocht je de video nog niet hebben gezien, dan is dit zeker een aanrader. Het verhaal van Sekiro: Shadows Die Twice gaat over de speler die wakker wordt als een ‘eenarmige wolf’ en de opdracht heeft om een meester van een zeldzame bloedlijn te beschermen.

  Sekiro: Shadows Die Twice komt 22 maart 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  The Settlers

  Ubisoft heeft op gamescom twee The Settlers games laten zien. De eerste was The Settlers History Collection, wat een collectie is van alle tot nu toe uitgekomen The Settlers games. Daarnaast kwam er nog een trailer uit voor de nieuwe The Settlers game. De trailer laat een hoge grafische kwaliteit zien, maar verder is er nog niet veel bekend over de nieuwe game.

  De Settlers komt eind 2019 uit op PC.

  Super Smash Bros Ultimate

  De allereerste game uit de Super Smash Bros serie stamt alweer uit het jaar 1999. Het nieuwe Super Smash Bros Ultimate brengt dus de nodige nostalgie met zich mee. Tijdens E3 werden er al verschillende trailers getoond, waaronder ook gameplay trailers. De nieuwste video die tijdens gamescom werd laten zien, is weer een gameplay trailer. Nu is er echter een gloednieuw personage te zien, namelijk King K. Reel. Hij neemt in een één tegen één gevecht op tegen Snake.

  Super Smash Bros Ultimate komt op 7 december 2018 uit op de Nintendo Switch.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Activision heeft op gamescom ongeveer tien minuten aan gameplay op de nieuwe map Arsenal uitgebracht. In de trailer zien we de welbekende spelmodus Hardpoint. Daarnaast wordt er een nieuw wapen getoond genaamd de Maddox RFB, een nieuwe assault rifle. Mocht je willen weten hoe het nieuwe spel van de Call of Duty-franchise er uit gaat zien, dan kun je de gameplay trailer hierboven bekijken.

  Call of Duty: Black Ops IIII komt op 12 oktober 2018 uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's The Division 2

  De nieuwe video van Tom Clancy's The Division 2 zou een gameplay trailer zou moeten zijn. Aan de reacties onder de video valt wel uit te wijzen dat de mensen het hier niet helemaal mee eens zijn. De trailer laat cinematische beelden zien van weliswaar een hoge kwaliteit, maar de echte gameplay ontbreekt toch. Ondanks dat er geen echte gameplay in de trailer zit, is het wel een hele mooie trailer met een hoge grafische kwaliteit. Dus echt wel de moeite waard om te bekijken!

  Tom Clancy's The Division 2 komt op 15 maart 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.