Xbox Live Games With Gold Juni 2019 - Wat spelen we deze maand?

Article
vrijdag, 31 mei 2019 om 9:37
xgn google image
Het is juni en dat betekent dat de kwik in de thermostaat weer op een lekker peil staat. Met een korte broek aan kunnen Xbox bezitters met een Gold abonnement ook weer gaan genieten van nieuwe gratis games. Dit zijn de de Xbox Live Games With Gold juni 2019.

NHL 19

Om deze Xbox Live Games With Gold juni 2019 titels af te trappen gaan we eerst even het ijs op. In NHL 19 is het namelijk ijshockey wat de klok slaat. Deze game keert terug naar de roots van de franchise en biedt voor het eerst sinds lange tijd wedstrijden die op buitenbanen te spelen zijn, naast de banen binnenshuis.
Je kunt in de huid kruipen van je favoriete team en met 200 sterren zoals Wayne Gretzky spelen. NHL 19 is de meest realistische ijshockeygame ooit dankzij de Real Player Motion Tech. Daarnaast kun je je karakters aanpassen en deelnemen aan de nieuwe World of CHEL modus.
NHL 19 is beschikbaar in de hele maand juni voor Xbox One.
151300

Rivals of Aether

Een game van een heel ander kaliber is Rivals of Aether. Deze tweedimensionale vechtgame neemt je mee naar een wereld waar gevochten wordt om dominantie over Aether. Dit doe je in een toffe retrostijl met 16-bits graphics.
Met in totaal 14 speelbare karakters neem je het tegen anderen op. Van deze 14 karakters zijn er vijf als gast in de game aanwezig. Zo kun je met de bekende karakters Shovel Knight en Ori vechten die ieder, net als de andere karakters, een unieke set aan vaardigheden meenemen het strijdveld op.
Rivals of Aether is beschikbaar tussen 16 juni en 15 juli voor Xbox One.
151301

Portal: Still Alive

Voor zowel Xbox One als Xbox 360 bezitters is er deze maand een hele toffe game, namelijk Portal: Still Alive. Dit is de port van het origineel dat voor Xbox 360 verscheen. De donkere game laat je al puzzelend met portalen aan de slag gaan, terwijl je in ieder level op zoek moet naar de uitgang. Je zit namelijk gevangen in een laboratorium.
Naast de verhaallijn zijn er 14 bonus puzzels die het uiterste van je puzzelkunsten vergen. In ieder level zijn naast verwarrende elementen ook een heleboel gevaren aanwezig die je zomaar van het leven kunnen beroven. Kom jij levend uit het lab?
Portal: Still Alive is beschikbaar van 1 tot 15 juni voor Xbox One en Xbox 360.
151309

Earth Defense Force 2017

De laatste game in deze Xbox Live Games With Gold juni 2019 update is Earth Defense Force 2017. In deze game wordt de aarde aangevallen door een buitenaardse dreiging. Om precies te zijn wordt de planeet overspoeld met enorme mieren, spinnen, schorpioenen en andere wezens. Normaal gesproken zijn deze van een nietig formaat, maar nu draaien zij de rollen om.
Wat ga je doen tegen mieren van twee verdiepingen hoog? Overhoop knallen natuurlijk! In talloze levels kun je met een paar vrienden of vriendinnen aan de slag om hordes insecten naar hun grootje te knallen. Hiervoor heb je verschillende wapens tot je beschikking zoals granaatwerpers en lasergeweren. EDF 2017 staat hiermee garant voor overdreven toffe en actievolle gameplay!
Earth Defense Force 2017 is beschikbaar tussen 16 en 30 juni voor Xbox One en Xbox 360. WIj beloonden de game in de Earth Defense Force 2017 review met een 7.6.

Xbox Live Games With Gold juni 2019

Nu de zomer zich eindelijk van zijn ware gezicht laat zien zullen we wat meer naar buiten gaan, maar de games van Microsoft liegen er deze maand niet om. Welke games ga jij deze maand spelen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.