Top 5 E3 2019 game trailers - Bouwt de spanning op!

  Over een paar weken is de Electronic Entertainment Expo (of kort E3) er weer. Daar gaan we natuurlijk veel gave trailers en games zien. Dus om jullie game dorst te lessen hier alvast een top 5 E3 2019 game trailers in aanloop naar de beurs in LA.

  5. Halo Infinite

  De bekende Halo spel serie komt weer terug. Halo is een van de bekendste first person shooters die er is en het eerste spel kwam al in 2001 uit. Halo Infinite is het vervolg op Halo 5: Guardians waarin de op hol geslagen AI, Cortana, het universum bedreigd. Nu is het tijd voor het volgende deel.

  Een jaar geleden kregen we de eerste trailer te zien tijdens E3 2018 en dat is dan ook de eerste van de E3 2019 game trailers om voor de beurs begint te kijken. Er is weinig informatie vrij gegeven na het evenement maar de developers hebben bevestigd dat Halo Infinite zeker tijdens E3 2019 aanwezig is. We krijgen gameplay te zien en we krijgen ook meer te horen over het verhaal. We kunnen verwachten dat Xbox groots gaat uitpakken, omdat hun grootste concurrent Sony er dit jaar niet bij is.

  4. Pokemon Sword & Shield

  Het nieuwste Pokemon spel, Sword and Shield gaat in de regio Galar plaatsvinden. Het is een grote, smalle strook land gebaseerd op Groot-Britannië en een van de vele regio's in de Pokémon-wereld. Er zijn engelse kenmerken zoals een klokkentoren en een paleis dat lijkt op de Big Ben en het House of Parliament. Ook is er een monument op een heuvel te zien dat lijkt op de Cerne Abbas Giant.

  Het spel heeft geen invloeden van Pokemon GO en de Pokemon Let's GO-serie en dus gaan we terug naar de bekende Pokemon-formule. Gotta Catch 'Em All dus en succes met kampioen worden. Er is verder weinig informatie over het spel dus hopelijk krijgen we meer te zien op E3

  3. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

  Ook op E3 2019 gaan we waarschijnlijk Ghost Recon Breakpoint zien. Breakpoint is een open world tactische shooter net als de eerdere games in de serie. Het spel speelt zich af in een open wereld, Auroa, een fictief eiland in de Stille Oceaan.

  De speler neemt de rol aan van een ghost: Nomad, die naar het eiland wordt gestuurd om een ââreeks verstoringen te onderzoeken met betrekking tot Skell Technology, een militaire aannemer wiens basis van op Auroa ligt. Daar komt hij er achter dat de Skell Technology drones zijn over genomen door een andere militaire groep genaamd the "Wolves". De leider van die groep is voormalig Ghost operator Cole D. Walker, die nu op hem jaagt.

  2. Super Mario Maker 2

  Super Mario Maker 2 is een spel waarin je Mario levels kan maken in de stijl van Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World, New Super Mario Bros. U en Super Mario 3D World. Die kun je vervolgens online delen, zodat je mede Mario fans er ook van kunnen genieten. Er is één nieuw thema bijgekomen dus spelers hebben nu nog meer vrijheid om te doen wat ze willen.

  Er is ook een verhaalmodus waarin je Prinses Peach' haar kasteel moet opknappen. Je moet 100 levels uitspelen die Nintendo al voor je heeft gemaakt. Per level krijg je munten en als je genoeg hebt verzameld kun je het kasteel weer opbouwen. Je kan eventueel ook munten krijgen van NPC's die je aparte taken geven.

  1. Cyberpunk 2077

  Ook al is het een tijdje geleden dat we deze trailer te zien kregen, moeten we deze er toch bij zetten voor E3 2019. Cyberpunk 2077 is het nieuwste en grootste project van developer CD Projekt Red. Cyberpunk 2077 is een open world RPG waar je in een futuristisch Californië leeft als huurmoordenaar V. Je kan zelf bepalen hoe V eruit ziet en dat is best belangrijk. Hoe je er uit ziet bepaalt ook hoe characters zich gedragen naar jou toe.

  Op E3 2019 is Cyberpunk niet speelbaar volgens de ontwikkelaar, maar we gaan wel gameplay te zien krijgen van de developers die het spelen. Aangezien de hype rondom Cyberpunk 2077 zo groot is, is het niet meer dan logisch dat wanneer we het hebben over E3 2019 trailers om naar uit te kijken deze game bovenaan staat.

  De vijf beste E3 2019 game trailers zijn niet mis

  Dit zijn de vijf beste E3 2019 game trailers om naar uit te kijken voordat de beurs begint! Kijk jij ook zo uit naar E3 2019? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  Halo Infinite

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.